עבור לתוכן

ספק חדש שיחזיק 8800 ...(עודכן)

Featured Replies

פורסם

HX 620 של חברת Corasir (שיהיה מיותר לחלוטין ד"א)

פורסם
  • מחבר

מיותר לחלוטין :)

בסדר אני אברר אם זה אפשרי .. אולי אני אעביר את הזיכוי לחבר או משהו .. נראה

יש עוד המלצות ? לפחות אישור סופי לגבי הcorsair הזה (לא שאני לא מאמין לך, אבל הייתי רוצה דיעה שניה בקנייה של 1000 שקל)

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

למי שעדיין זוכר את השרשור שלי... קיבלתי זיכוי על הtt 750 ... יש לי בסביבות ה1000-1300 לספק חדש.

אני מחפש ספק שיש לו חיבור 8pin לpcie, או ספק עם 4 חיבורי 6pin לpcie .. עדיף אחד של 750w ושיהיה איכותי ..

אולי ביקשתי פה יותר מדי ביחס לתקציב ובמקרה הזה, מחפש המלצה לספק הכי איכותי עד 1300 שקל .

תודה מראש :)

פורסם

בארץ אני מכיר רק שני ספקים שיש להם 4 חיבורי 6 PIN ששווה לשים עליהם 1300 שקל .

GALAXY 1000W ו THOUGHPOWER 850W

לגבי חיבורי 8 PIN ל PCI E לא ידוע לי שהגיעו עדיין ספקים כאילו לארץ.

בארץ לצערינו הרב המבחר של הספקים הוא דיי מצומצם.

אם יש לך אפשרות אני מציע לך לשקול לקנות מארה"ב את הספק.

פורסם
  • מחבר

מעדיף לא לקנות בחול ספק .. יש לי ניסיון די רע עם ספקים עד עכשיו והאחריות די חשובה לי ..

מצאתי במחיר טוב את הenermax INFINITI 720 sli .. קראתי עליו והוא נשמע טוב .. חושב שאני אלך עליו אם אין התנגדות

פורסם

תוסיף את התקציב לכותרת

פורסם

מעדיף לא לקנות בחול ספק .. יש לי ניסיון די רע עם ספקים עד עכשיו והאחריות די חשובה לי ..

מצאתי במחיר טוב את הenermax INFINITI 720 sli .. קראתי עליו והוא נשמע טוב .. חושב שאני אלך עליו אם אין התנגדות

ספק מצויין לא ידעתי שמוכרים אותו בארץ, ויש לו גם יצאה לPCI E 8PIN.

אני לא יודע כמה הוא עולה לך אבל זה בהחלט ספק מהשורה הראשונה גם מודולרי גם מאוד יציב במסילות וגם הרגולציה מצויינת וכמעט אין תנודות והכי חשוב מאוד מאוד שקט אם זה במסגרת המחירים שלך תיקח בלי לחשוב פעמים, טוב חוץ מהעובדה שאין לך ממש צורך בו ;)

פורסם
  • מחבר

אחלה .. אני מקבל אותו בסביבות ה1100 .. בשל ההמלצה אני אקח

תודה רבה לכולם :yelclap:

פורסם

תוסיף את התקציב לכותרת

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים