עבור לתוכן

מה ההבדל בין 8800 GTS עם 320 מגה לבין 640 מגה?

Featured Replies

פורסם

שלום

אני רוצה לקנות מחשב חדש עם הכרטיס 8800GTS

עכשיו יש שני גרסאות , אחד עם ה-320 מגה, והשני עם ה-640 מגה...

ההבדל במחיר ביניהם הוא בערך 400 שקל...

מה ההבדל בין השניים? הוא מצדיק את ההשקעה בהוא עם ה-640 מגה?

תודה רבה

*בלי קשר לזה... LEADTEK הם חברה טובה? כי ראיתי שה8800 שלהם הוא דיי זול... הוא שווה את הכסף?

פורסם

ההבדל הוא ש640mb יכול להריץ משחקים על רזולוציה גבוהה מאוד!! אבל לא כל מסך מסוגל .. איזה מסך יש לך?!

פורסם
  • מחבר

SAMSUNG 19 913N LCD

רגע, אבל שניהם לא אותו כרטיס רק זיכרון שונה?

פורסם

אותו כרטיס רק זכרון שונה

למסך 19" יספיק מאוד ה 320m

פורסם
  • מחבר

ההבדל הוא ש640mb יכול להריץ משחקים על רזולוציה גבוהה מאוד!! אבל לא כל מסך מסוגל .. איזה מסך יש לך?!

אתם בטוחים שזה אותו כרטיס? למה itayshar אמר משהו שבילבל אותי לגמריי...

פורסם

הזיכרון משפיע על הביצועים במקרה וצריך להשתמש בהרבה זיכרון - כי אז צריך להעתיק את המידע הלוך וחזור מהזיכרון של המחשב, וזה מאט את הביצועים מאוד. 320 מגה מספיק בהחלט עבור רזולוציות "נמוכות" (בהן משחקים רוב האנשים היום) אבל אם יש לך מסך LCD 1920*1280 זה יכול ליצור בעיה כי הזיכרון לא יספיק מצד אחד (מה שיאט את המשחק) ומצד שני ב-LCD אם לא משחקים ב-NATIVE RESOLUTION אז האיכות יורדת משמעותית.

פורסם
  • מחבר

אחי... הסתבכת, אז לפי המסך שלי, מה הכי מתאים לי?

ורגע, יש לי עוד שאלה... מלא אנשים אומרים לחכות לכרטיסי מסך שיש להם DX10, עכשיו, אם אני קונה את ה-8800 GTS, אין לי מה לחכות נכון?

(כי הוא יהיה בעצם הכרטיס הכי חזק בסדרה 8XXX - אני מקווה שאני צודק, כי אני לא יודע אם כדאי לחכות בעניין קניית מחשב חדש או לקנות בשבוע/ שבועיים הקרובים...)

תודה...!

פורסם

אם אתה לא מתכנן להחליף מסך אז ה-320 מצויין :)

פורסם
  • מחבר

אם אתה לא מתכנן להחליף מסך אז ה-320 מצויין :)

על איזה מסכים אתה בידיוק מתכוון? מסכי קולנוע ביתי? (27 אינץ ומעלה) שיתאימו עם ה-640 מגה?

פורסם

320 יספיק למסך 22" WIDE?

פורסם

לרזולוציה של 22" (1680X1050), עדיף כבר לקחת 640MB.

פורסם

על איזה מסכים אתה בידיוק מתכוון? מסכי קולנוע ביתי? (27 אינץ ומעלה) שיתאימו עם ה-640 מגה?

זה בערך כך: עד 20", מומלץ יותר ה320MB. מעל 20" מומלץ ה640MB.

לא מדברים על מסכי קולנוע ביתי, פשוט יש מסכי מחשב קצת יותר גדולים מהנורמה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים