עבור לתוכן

מחפש מאורר למעבד INTEL תקציב עד 200 שייח ...

Featured Replies

פורסם

INTEL PENTIUM 3 866 MHZ

MOTHERBOARD ; MSI MS-6309 LITE(MS-6309LE V2.0)

MOTHERBOARD CHIPST ; VIA VT82C694XAPDLO PRO133A

פורסם

איזה מעבד?

נתת דגם של לוח וצ'יפסט.

ושנה את כותרת ההודעה בהתאם לחוקי הפורום(סוג מעבד, תקציב).

פורסם

תקציב יש אבל איזה באיזה מעבד מדובר לא ציינת..

בכל מקרה נדמה לי שמדובר ב-S370 לפנטיום 3 לא?

פורסם
  • מחבר

הוא פנטיום 3 כן .. אבל אני לא מכיר איזה סוג אוריד את התוכנה של EVEREST ואדע מהו השם ...

פורסם

לפי הלוח מדובר ב-Socket 370 ואני אישית לא מכיר ולא יודע אם יש בכלל גופי קירור לסוקטים הללו שניתן לקנות

פורסם
  • מחבר

אתה לא מבין אותיי ...אני רוצה להחליפ את המאורר שעל המאורר המקוריי של ה מעבד וגם את זה שמתחתיו את הצהוב הזה ...

imag0054eu6.jpg

פורסם

אתה לא מבין אותיי ...אני רוצה להחליפ את המאורר שעל המאורר המקוריי של ה מעבד וגם את זה שמתחתיו את הצהוב הזה ...

imag0054eu6.jpg

אתה לא רוצה להחליף את המאוורר שעל המאוורר המקורי....אתה רוצה להחליף את המאוורר שעל הגוף קירור המקורי....(נישמע יותר הגיוני) האמת לא שמעתי על גופי קירור שנימכרים למעבדים האלה...אתה הכי רבה יכול להחליף את הגוף קירור ולהשים מאוורר אחר (לפי התמונה זה ניראה של 40מ"מ..)

זה סתם ניראה לי או שהתאריך על התמונה זה [glow=red,2,300]08.03.2012[/glow]

פורסם

הדבר הצהוב הזה הוא ככל הנראה גוף הקירור ומעליו יושב המאורר.

ולכן אמרתי שלא ניתן לקנות (עד כמה שידוע לי לפחות) גוף קירור כזה ל-S370 (ת'אמת עד הדיון הזה לא ידעתי שהיה כזה סוקט בכלל)

ואני חושב שניקיון,סידור חוטים וכו' יעזרו מאוד לטמפ' שלך.

ומזה חשוב מה התאריך?

אדון ד"ר קוף - אם אין לך משהו חשוב להגיד,וכל המטרה שלך היא להספים אז זה לא המקום

פורסם

התאריך לא חשוב...סתם ניראה לי מוזר אבל...

טוב חזרה לנושא...הכי נירא לי שהוא יוכל להחליף את המאוורר...זה ניראה לי מאוורר של 40מ"מ....עולה כמה פרוטות ואפשר להחליף לפי התמונה זה ניראה שזה מיתחבר אם ברגים לגוף קירור אז אפשר להחליף אותו וזהו...

ואוליי גם לרענן מישחה טרמית...אם בא לו והוא יודע איך

פורסם
  • מחבר

טוב ... אז תן לינק לראות כמה זה עולה וככה לראות ...

וזה קל להרכבה נכון ?לא צריך מומחה ...

פורסם

מאוורר רגיל של 40 מ"מ...אבל תמדוד את המאוורר הקיים כדי ליהיות בטוח....אני רק מיסתכל מפה דרך תמונה...תמדוד...4 ס"מ אומר 40 מ"מ...

קישור למאוור: http://www.ksp.co.il/hmain.php

אם אתה רוצה גם משחה טרמית אז הנה גם קישור:

http://www.ksp.co.il/hmain.php

ויש מדריך איך למרוח את המשחה אם אתה רוצה אבל כעיקרון תנקה את המחשה הישנה שבמקרה שלך אני מניח שכבר קשה לגמרי כי בכול זאת זה מעבד ישן.... תנקה עם ריכוז של 70% אלכוהול...או אציטון ניראה לי גם טוב...(אני חושב-תנסה יותר עם האלכוהול) ותמרח שיכבה קטנה של המשחה החדשה תשים את הגוף קירור (תנקה אותו כבר אם הורדת אותו) תבריג את המאוורר ופשוט תשים חזרה על המעבד...

עוד שאלות אני פה

פורסם
  • מחבר

לא את המאוור אני רוצה להחליפ אלא את גופ הקירור (הצהוב הזה) אפשר ?

כמה זה יעלה לי ?

פורסם

לא חושב שיש בכלל משהו שיתאים לזה...זה ישן מאודדדד ואפילו לסוקטים ישנים של פנטיום 4 בקושי יש כמה סוגי קירורים....אני בטוח ב99.9% שאין קירור לסוקט הזה מה גם שהמעבד הזה לא פולט חום במיוחד ככה שהקירור הזה מספיק לו...

פורסם
  • מחבר

אז איזה גופ קירור או מאורר אוכל לקנות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים