עבור לתוכן

איזה מארז עדיף? YY-5701 YY-5601 או 6A19 6919 או 6920? תקציב עד 300 ללא ספק

Featured Replies

פורסם

כולם בסביבות אותו מחיר אז מה כדאי?

פורסם

לא מכיר את אלו..

YY-5701 YY-5601

אתה חייב לבחור מבין ארבעתם או שאתה מעוניין במארז הטוב ביותר בתקציב נתון?

פורסם
  • מחבר

מעוניין במארז הטוב ביותר בתקציב נתון

פורסם

אתה בנתיים מעוניין במארז הטוב ביותר..אבל התקציב לצערי אינו נתון.

תוסיף את התקציב לכותרת

פורסם

http://www.cd-log.co.il/products.asp?pcid=2&pcsid=192&p=1&pid=1881

הכי אסטטי/יפה לטעמי, מגיע עם 2 120, ספק חזק ואיכותי, פילטרים גם מקדימה וגם מהצד, חיבורי USB וכו למעלה (נוחות) - כרגע זה המארז הכי טוב מהמבחר שהצעת.

פורסם

וכנראה גם מאוד ג'נרי.

איך בדיוק החלטת שהספק שמגיע איתו איכותי? ובכל מקרה בכותרת מצווין "ללא ספק"

אני היתי הולך על 6920

פורסם
  • מחבר

נראה נחמד, אבל זה קצת יקר.

מה אם זה : COMPUCASE 6C60 ?

זה מגיע עם ספק(אולי לא איכותי אבל זול.)

פורסם

אתה רושם בכותרת עד 300 ש"ח ואני נותן לך המלצה למארז שעולה בדיוק 300 ש"ח אז מה לא בסדר?

פורסם

גם אצלי יש התלבטויות לגבי דגמי ה-Compucase הנ"ל אז אני אנצל את הת'רד שנפתח בעניין ואוסיף עוד קושיות:

1) האם מודל 6920 מקרר ומשקיט טוב יותר ממודל 6A19 או שאין הבדל למרות שיש פער של 0.2 מ"מ בעובי הפח - 1 מ"מ ל-6920 לעומת 0.8 מ"מ ב-6A19

?

2) אני שם לב שב-6A19 יש חרכים גדולים יותר מבחוץ בחזית הפלסטית שלפני המאוורר 12 ס"מ הקדמי ולעומת זאת ב-6920 יש חורים קטנים באותו מיקום האם יהיו הבדלים משמעותיים בספיקת האוויר הנכנס?

3) נראה לי שאין גומיות בתחתית הרגליות המתכווננות של 6920 ו-6919 האם אני צודק?

(ב- http://www.svega.ru/articles.php?n=HEC_CI-6920 נדמה לי שאני רואה באחת התמונות שאין גומיות כאלו דבר שיכול להביא להרגשת ויברציות בשולחן)

פורסם

3) נראה לי שאין גומיות בתחתית הרגליות המתכווננות של 6920 ו-6919 האם אני צודק?

(ב- http://www.svega.ru/articles.php?n=HEC_CI-6920 נדמה לי שאני רואה באחת התמונות שאין גומיות כאלו דבר שיכול להביא להרגשת ויברציות בשולחן)

פעם ראית ויברציות בשולחן בעקבות ששמו עליו מחשב..?

אני לא, בכל אופן. אא"כ השולחן שלך ממש מעפאן ואז עדיף כבר לקנות שולחן חדש :)

פורסם

לא הבנת - כשאני מתכוון לוויברציות, איני מתכוון לכך שהשולחן רועד כמו מאוורר עומד, אלא לוויברציות שאינן נראות לעין אבל מורגשות מהמדף של המקלדת בזמן הקלדה או הזזת עכבר. מארזים נוטים להעביר יותר וויברציות - אם הן קיימות בהם - במיוחד כשאין גומיות בתחתיתם. השולחן שרכשתי הוא אחד הגדולים ברשתות עשה זאת בעצמך עם מקום מרווח שנדיר למצוא למארז Full Tower ;D

לענייננו - לגבי יתר השאלות על הבדלים מהותיים בין דגמי 6A19, 6919 ו-6920 מבחינת בידוד מרעש ויכולת קירור הרכיבים בתוככי המארז אשמח לקרוא חוות דעת נוספות, והאם הפער הכספי של 90 ש"ח בין 6A19 ל-6920 מצדיק את ההשקעה הנוספת?

פורסם

לא הבנת - כשאני מתכוון לוויברציות, איני מתכוון לכך שהשולחן רועד כמו מאוורר עומד, אלא לוויברציות שאינן נראות לעין אבל מורגשות מהמדף של המקלדת בזמן הקלדה או הזזת עכבר. מארזים נוטים להעביר יותר וויברציות - אם הן קיימות בהם - במיוחד כשאין גומיות בתחתיתם. השולחן שרכשתי הוא אחד הגדולים ברשתות עשה זאת בעצמך עם מקום מרווח שנדיר למצוא למארז Full Tower ;D

לענייננו - לגבי יתר השאלות על הבדלים מהותיים בין דגמי 6A19, 6919 ו-6920 מבחינת בידוד מרעש ויכולת קירור הרכיבים בתוככי המארז אשמח לקרוא חוות דעת נוספות, והאם הפער הכספי של 90 ש"ח בין 6A19 ל-6920 מצדיק את ההשקעה הנוספת?

תתפלא אבל יש לי מארז ב 200 ש"ח שלא מורגשת רעידה אחת בלבד. מה כבר יכול להיות רועד במארז ?!?! :lol:

ובמיוחד ב 2 הדגמים של HEC שהציעו לך אין סיבה שמשהו ירעוד.

פורסם

תתפלא, אבל דיסק קשיח יכול לשנות את חלקות העבודה שלו אפילו לאחר כמה חודשים מיום קנייתו, ויהיה זה אפילו דיסק של Seagate (ויש אצלי דיסק קשיח כזה, אשר בזמנים עברו היה הדיסק קשיח השקט והחלק ביותר שאי פעם Silent PC Review בדקו - ושבפתאומיות השתנה אצלי מבחינה אקוסטית וחלקות פעולה לאחר שנה וחצי של עבודה). אפילו גומיות בכלוב לא תמיד עוזרות כנגד זה. אם נראה לך שזה נושא לצחוק עבורך - שיהיה... :bash:

אותי מעניינים כרגע ההיבטים של ההבדלים בין המארז 6920 ל-6A19 מבחינת קירור ובידוד אקוסטי.

פורסם

וכנראה גם מאוד ג'נרי.

איך בדיוק החלטת שהספק שמגיע איתו איכותי? ובכל מקרה בכותרת מצווין "ללא ספק"

אני היתי הולך על 6920

קראתי ביקורת אחת שלו והוא כנראה לא ג'נרי.

הספק שלו הוא כנראה ג'נרי.

פורסם

לא הספק ולא המארז גנריים, הספק של חברת דלטה, http://www.deltaww.com/

יש עליהם ביקורות דיי טובות. אבל לא עם הספק הזה. הוא מחברה "מוכרות" אבל לא ידוע מה טיבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים