עבור לתוכן

רמקולים למחשב - פשוטים

Featured Replies

פורסם

שלום!

אני מחפש רמקולים למחשב, שישמשו לשמיעת מוזיקה וסרטים (לחלוטין בלי משחקים), ואני מוכן להוציא על זה עד 180 ש"ח

יש משהו שצריך לכוון אליו, או שבמחירים הללו הכל אותו ח*א?

פורסם

אם תמצא, ב200 ש"ח אפשר להשיג מערכת אאקן E199 שהיא קצת פחות זוועתית ממערכות אחרות בטווח המחירים הזה...

אם לא אז חפש מערכות של קריאייטיב או לוג'יטק 2.0 או 2.1... מוממלץ לשמוע את המערכת לפני הקנייה...

פורסם

אם כבר 200 שח

יש את הרמקולים שמוכרים בסופר 5 רמקולים +סאבב של פיליפס

שגם מתחברים למעשה למחשב

פורסם

להההה... עדיף לקנות מקדחה ולעשות יש חור בראש... פחות כאבים...

פורסם

בשביל 8 ש"ח אתה מקבל שדרוג די גדול יחסית באאקן...

אבל אם אין אאקן, אז ה380 הם אופצייה לא רעה יחסית...

פורסם

גם לי יש את ה 380 הם ניראים מעפנים חח אבל אתה תופתע כשתשמע אותם (כמובן ביחס למחיר)

פורסם

איך כותבים את זה באנגלית אאקן ? מה החברה?

פורסם

החברה: Eacan

דגם מומלץ: E-199 או E-199-II או E- 510 (דגם קצת יותר יקר... אני אישית לא שמעתי אותו, אבל הוא אמור להיות אולי טיפה יותר טוב, והוא נראה יותר יפה...)

פורסם

פעם ראשונה שאני שומע על החברה הזאת, גם קשה לי להאמין שקל למצוא מהחברה הזאת בארץ.

פורסם

זה חברה סינית יחסית קטנה ולא ממש מוכרת... היא נמצאת בשוק בארץ כבר כמה שנים (4~5 לפחות...)

יש לי מערכת שלהם (E199...) וקניתי אותה אחרי ששמעתי די הרבה מערכות 2.1, כולל כאלה שעלו 100 ש"ח יותר (אני קניתי את המערכת ב300 או 250 ש"ח (לא זוכר בדיוק) לפני 3 שנים, ושמעתי מערכות כמו האינספאייר 2500 ולוג'יטק X220 וX230, ועוד מלא מערכות מעפנות של ג'יניאס, GPS וכו'...)

פורסם

זה חברה סינית יחסית קטנה ולא ממש מוכרת... היא נמצאת בשוק בארץ כבר כמה שנים (4~5 לפחות...)

יש לי מערכת שלהם (E199...) וקניתי אותה אחרי ששמעתי די הרבה מערכות 2.1, כולל כאלה שעלו 100 ש"ח יותר (אני קניתי את המערכת ב300 או 250 ש"ח (לא זוכר בדיוק) לפני 3 שנים, ושמעתי מערכות כמו האינספאייר 2500 ולוג'יטק X220 וX230, ועוד מלא מערכות מעפנות של ג'יניאס, GPS וכו'...)

GPS ...?

אם אתה אומר, זה עדיין נשמע קצת מוזר בכל אופן.

אבל אל תשכחו, התקציב זה 180 ש"ח

פורסם

GPT :P... התבלבלתי...

והאאקן שווים את ה20 ש"ח... האופציות הכי טובה ב180 ש"ח, לפי דעתי זה הSBS 380 או SBS 390, או לוג'יטק S200 או R20 (הלוג'יטק לפי דעתי פחות טובים...)

אבל הכי טוב יהייה אם תלך לשמוע את המערכות האלה בעצמך ואז תחליט...

פורסם

GPT :P... התבלבלתי...

והאאקן שווים את ה20 ש"ח... האופציות הכי טובה ב180 ש"ח, לפי דעתי זה הSBS 380 או SBS 390, או לוג'יטק S200 או R20 (הלוג'יטק לפי דעתי פחות טובים...)

אבל הכי טוב יהייה אם תלך לשמוע את המערכות האלה בעצמך ואז תחליט...

עכשיו הם עולים 200 ש"ח? איפה אתה רואה?

ה CREATIVE יותר טוב מ LOGITECH בדגמים שבחרת.

פורסם

מישהו פה מהפורום קנה אותם לפני לא הרבה זמן ב200 ש"ח איפשהו (לא שאלתי...)

וגם אם הם עולים 210 ש"ח, הם עדיין המערכת הכי משתלמת עד האלטק לנסינג ATP3 לפי דעתי...

ואיפה אתה רואה שכתבתי שהלוג'יטק יותר טובים? ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים