עבור לתוכן

האם הספק יחזיק את 8800gts?

Featured Replies

פורסם

מעבד:

AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX

מחיר: ¤622

אחריות: שלוש שנים יבואן רשמי.

לוח אם:

ASUS M2N-E

מחיר: ¤527

אחריות: שלוש שנים.

דיסק קשיח:

SAMSUNG 320GB 8MB IDE 7200 RPM - ATA 133

מחיר: ¤511

אחריות: שלוש שנים.

זיכרון:

G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT

מחיר: ¤732

אחריות: ללא הגבלת זמן.

מארז:

COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN

צורב

lg x18 dvd sata 2

כבר קניתי את המחשב הזה וחבר שלי הציע לי כרטיס 8800gts בחו"ל ב 1350 ש"ח האם הוא יעשה לי בעיות עם הספק הזה?

פורסם

תנסה לבקש אחד של 500 WATT - כי זה של ה400 למעשה מספק פחות - והוא גנרי - ולכן פחות אמין

לפי הספר ספק 400 יספיק, אבל זה לא ספק גנרי

פורסם

COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN ????

פורסם
  • מחבר

כן והספק של חבר hes זה בסדר?

פורסם

הספק הוא מדגם 400TRT של חברת HEC והוא ממש ממש לא ג'נרי.

הוא אמור להספיק אבל קח בחשבון שהגבלת מסילות ה-12V לא מפורסמת ולכן אי אפשר לדעת בוודאות

פורסם
  • מחבר

בא נגיד ואני לוקח את הכרטיס. יש איזה תוכנה שיכולה לעשות מבחן שהמחשב לא יתכבה בשעת מאמץ כבד על הכרטיס?ככה שבעתיד לא יהיה בלגן למשחקים כבדים

פורסם

3DMARK06

:xyxthumbs:

פורסם

אין ממש דרך לבדוק את הספק.

אתה יכול להפעיל תוכנות מאמץ למעבד/כרטיס מסך למשך זמן מה ולראות,אבל יש טעם לעשות זאת אחרי קניית הספק?

פורסם

לא מבין מה הבעיה להחליף ספק למשהו יותר חזק...

החנות תתן לך זיכוי על ה- HEC 400

פורסם

מה הבעיה ? תקציב מן הסתם..

ואתה כ"כ בטוח שהחנות תתן לו זיכוי מלא על הספק במידה והוא לא יחזיק?

בכל מקרה,זה רק ליתר ביטחון מאחר והסיכויים שהספק לא יחזיק קלושים מאוד

פורסם

אין ממש דרך לבדוק את הספק.

אתה יכול להפעיל תוכנות מאמץ למעבד/כרטיס מסך למשך זמן מה ולראות,אבל יש טעם לעשות זאת אחרי קניית הספק?

הוא יכול לבדוק בחנות שהוא קונה ממנה , להביא את המחשב ולחבר את הספק והכרטיס ולהריץ תוכנת מאמץ .....

זה מה שאני עשיתי לפחות .. זה קצת בעייה שקונים מהרשת לפעמיים 100 שקל נוספים עדיפים על חוסר וודאות.

פורסם

אני חושב שהעניין יצא קצת מפרופורציה..

99 אחוז שהספק יחזיק,אבל מאחר ואין נתונים מדוייקים אני מתסייג מלתת תשובה חד משמעית.

פורסם

3DMARK06

:xyxthumbs:

ממש ממש ממש לא !!! 3DMARK06 בקושי מאמצת את הכרטיס מסך יחסית למשחקים ...

תעשה את הבדיקה , ותכנס לתוכנה שמראה לך מעלות של כרטיס מסך, אצלי הוא לא התחמם במעלה אחת אפילו...(וכשהGPU חם זה אומר שהוא מתאמץ הריי נכון..)

פורסם
  • מחבר

אם הספק לא מתאים הוא יכל לשרוף לי את הכרטיס מסך? או חלקים אחרים? או שהוא בעצמו ישרף? או הכל? יכל לקרות דברים כאלה בספק הזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים