עבור לתוכן

סאבלימינל היה בבית הספר שלי היום!!!

Featured Replies

פורסם

אז ככה:

סאבלימינל היה אמור להגיע גם אלינו (תיכון אורט קרית ביאליק) לפני איזה שבועיים, אבל יום לפני ההופעה דחו אותה כי אמרו שיהיה גשם. יום אחרי זה השמיים היו בהירים יותר מאי-פעם, ואז המורים אמרו שסאבלימינל חולה, בגלל זה הוא לא בא...

השמועות אומרות שהוא אמור להגיע אלינו מחר, אבל המורים לא אמרו כלום (אולי בגלל שאחרי שההופעה הקודמת התבטלה, ילדים היו כ"כ עצבניים שהלכו שם מכות... לא שמעתי על המקרה הזה הרבה, אבל ההורים שלי אמרו שהם קראו כתבה על זה בהד הקריות/זמן קריות)

לא יודע כבר למה להאמין... יבוא או לא יבוא??...

• תגובות 53
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סלח לי על הבורות שלי אבל מי לעזאזל זה סאבלמינל?

עזוב..

פורסם

גם אצלנו הם היו לא מזמן

קיבלתי חתימה מסאב ומהצל (קובי ויואב)

חח לצל היו כמה חתימות ביד שהוא הכין מראש, חבר אחד שלי בא, חח חטף לו את כולם, הוא התעצבן כמעט שבר את חבר שלי, מזלו שהוא ברח מהר...חחחחח

ואצלנו דווקא היה חזק, הציוד הקפיץ חזק חזק

ובאו כל השכבות, מז-י"ב (אני ט)

היו אפילו אנשים שכבר סיימו לפני שנה שנתיים שבאו לראות.. (כי זה היה באמפי שצמוד לביצפר)

היה גדול!

(רק חבל שיותר מידי צוציקים עם מצלמות דיגיטליות נדחפו ונאלצו לקבל בעיטה או שתיים ממני)

;D

פורסם

הטמבל היה ב3 בתי ספר בעיר שלי, מה נגיד, לא מציאה....

פורסם

לא מבין מה כולם מתלהבים ממנו,

סתם עוד אחד שמנסה לעשות היפ הופ ישראלי (ונכשל).

כש Infected Mushroom יחליטו לעבור בבתי ספר (מה שלא נראה לי שהם יעשו) אז אני יתרגש וילך לביצפר כל יום,

עד אז, לביצפר אני בא כשמתחשק לי...

פורסם

לא כולם, פשוט לא חסרים Wannabies בארצינו...

אני רואה במוזיקה שלו "קומדיה", לא יותר מזה. אוסף של זיבולים שפשוט מעורר בקרבי גיחוך ועיתים רחוקות אפילו צחוק מתגלגל.

פורסם

כל מי שמתלונן פה על סבלימינל שישתוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק אליכם הביאו מישהוא בערך נורמאלי אליי לבית ספר הביאו שנה שעברה את ליאור נרקיס והשנה את רון שובט אז ששששששששששששששששששששששששששששששששש ואל תתלוננוווווווווווווווו

פורסם

תרגיע קצת עם התגובה שלך...

פורסם

סליחה אתה צודק אבל אני פשוט לא מסוגל לראות אנשים מתלוננים על סבלימינל (לא שהוא משהוא טוב אבל בהשוואה למה שמביאים לבית ספר אחרים...)

פורסם

ואיי... איזה מדהים... הגל השני של אהדה והערצה לסאבלימינל... עלוב...

(בוריס, עדיין מתבייש שהיה בגל הראשון)

פורסם

חחחחח

רק אצלנו יש לנו אטרקצייה בפברואר, מבחני מיצ"ב :errr: :errr:

מיצ"ב זה המבחנים הטיפשיים שהיו בח'-ט' ? כי אם כן לא נראה לי שבדקו אותם אצלנו עד היום בגלל שביתות מורים וכו'.

את כל שיריו של סאבלימינל אפשר לסכם במילה אחת - המצב. או ביותר מילים - המצב חרא אז בוא נגיד את זה ב11 צורות שונות.

בכל מקרה סאבלימינימאל צריך לבוא גם אלינו (אורט ביאליק) ואני אבוא, אבל לא בהתלהבות. כשDRE יבוא אני אביא מצלמה, לסאבלימינל אני אתן כיף

פורסם

היה לפני כמה שבועות בבית ספר שלי.. לא הלכתי אפילו באותו יום.

לא נראה לי שהפסדת הרבה ! ;)

פורסם

אתם אשכרה לא יודעים מה זה hip hop.

נכון סאבלימינל לא טופאק, אבל בשביל בחור ישראלי, הוא עושה ראפ בסדר גמור.

ולא, לא צריך להיות שום קשר בין המנגינה למילים.

בהיפ הופ הכוונה היא להעביר מסר מסויים ע"י חרוזים, המנגיה(ביט) היא רק בשביל שהחרוזים יצאו יותר טוב.

סאב גם מגיע לבית ספר שלי בקרוב, ואני אשמח לראות אותו.

(עדיף על ירמי קפלן וכול יתר הרוק ישראלי המצוץ הזה)

פורסם

אתם אשכרה לא יודעים מה זה hip hop.

נכון סאבלימינל לא טופאק, אבל בשביל בחור ישראלי, הוא עושה ראפ בסדר גמור.

ולא, לא צריך להיות שום קשר בין המנגינה למילים.

בהיפ הופ הכוונה היא להעביר מסר מסויים ע"י חרוזים, המנגיה(ביט) היא רק בשביל שהחרוזים יצאו יותר טוב.

סאב גם מגיע לבית ספר שלי בקרוב, ואני אשמח לראות אותו.

(עדיף על ירמי קפלן וכול יתר הרוק ישראלי המצוץ הזה)

Oh really?

אז סבבה שהוא עושה ראפ בסדר גמור, רק חבל שהוא עושה דברים שהקהל אוהב ולא בשביל שהקהל יאהב.

ועם כל הכבוד, הוא לא מחדש כלום, ויש יותר טובים ממנו לדעתי.

פורסם

סאבלימינל הוא באמת הכי קרוב שהיה עד עכשיו לHIP HOP שנשמע טוב. שבק ס' וכאלה בכלל לא הצליחו להשתלט על השפה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים