עבור לתוכן

מסך LCD סוני SDM-X95F

Featured Replies

פורסם

שלום,

המסך שבנדון הומלץ כאן המלוץ וחזור עקב העובדה שהפאנל שלו הוא P-MVA.

אזהרה אישית ממי שקנה את המסך הזה ונכווה: יש לו Ghosting מטורף והוא ממש לא מתאים למשחקים. לשחק בו זה פשוט סבל.

עצה ידידותית, מי שרוצה מסך, שלא יקשיב לביקורות אלא לעיניים שלו בלבד, גם אם מדובר בפאנל TN.

אני לא אומר שהוא לא טוב באופן כללי, ואם אתם מוצאים שהמסך הזה מתאים לכם גם למשחקים, קנו אותו.. אין לי שום אינטרס סמוי פרט לזה שאני לא רוצה שאחרים ידפקו. אני חזרתי ל CRT איכותי - אבל זה רק אני. עד בואו של ה vixlim.

בהצלחה וכל טוב.

פורסם

אז מה הטעם בזה שממליצים פה כל הזמן על המסך הזה? לא להאמין פשוט...

פורסם

לא זכור ל שראיתי איפשהו שהוא מומלץ למשחקים...

אם תוכל להראות לי אני אשמח..

אני, בכל אופן, משתמש בו לעבודה משרדית וסרטים.

פורסם
  • מחבר

אף אחד גם לא שלל בצורה מספיק נחרצת את התאמתו למשחקים (עד כה).

הרושם שהתקבל מההמלצות הוא שבהתחשב במחירו ובפאנל האיכותי שלו, הוא יכול לשמש כמסך ALL ROUND למוגבלי תקציב, ולא היא.הנה דוגמה להמלצה כזו:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=237404.msg2086971#msg2086971

פורסם

הגיוני מאוד מה שאתה אומר. לא האמנתי שיש במחיר הזה מסך שפשוט מתאים לכל. רוב ההמלצות עליו נעשו כאן בעקבות ביקורות ולא בגלל מראית עיניים, זה טוב שאדם שהתנסה מבקר אותו.

פורסם
  • מחבר

דרך אגב, לא החזרתי אותו. אין לי כוח להתעסק עם החנות...

מי שרוצה לקנות אותו, חדש לחלוטין ובאחריות מלאה (היה בשימוש כמה שבועות), בלי פיקסלים צרובים או תקועים, מוזמן לפנות אלי במייל: aynrand@walla.co.il

(מחיר מאד מאד סביר)

פורסם

עוד דעה אישית:

אני קניתי את ה-X95F לפני שבועיים ומשתמש בו יום יום מאז לעבודה רגילה, לסרטים וגם למשחקים.

אני חייב להגיד שבמחיר הזה המסך הזה הוא פשוט תענוג ואני בהחלט ממליץ עליו כמסך all around לא רע בכלל. אני נוטה להאמין שיש לי חוש ראיה מפותח מאוד ושם לב בקלות להפרעות ופאקים. בלי עין הרע, עוד לא נתקלתי במשהו כזה במסך הזה.

סה"כ אני מאוד מרוצה מהקניה הזאת וממליץ בחום על הדגם הספציפי הזה בטווח מחירים הזה. פשוט אין לו מתחרים.

פורסם

תלוי מה אתה משחק. ל-971P שלי יש בטח מריחות אפילו יותר בולטות ואני חיי עם זה. אישית, אני מעדיף את זה על פני המחסור בצבעים.

אם אתה מה שנקרה "גיימר" אז אני מניח שאין מה לעשות ועדיף לקחת מסך TN מצוי עם זמן תגובה של 2MS. קח בחשבון שגם לאלו יש מריחות - אומנם קשה יותר להבחין, אבל אם תרצה - תמצא.

פורסם
  • מחבר

איך הוא מחובר אצלך, ב DVI ? ב DVI קצב הרענון מוגבל ל 60HZ, אבל ב VGA הוא יותר גבוה (נדמה לי 75HZ)

יכול להיות שזה משפיע?

פורסם

אין לקצב רענון משמעות במסכי LCD.

פורסם
  • מחבר

טוב, ניסיתי למצוא קרן אור בקצה הצ'ופצ'יק של הקומקום

פורסם

אני לא שמתי לב למריחות מיוחדות בFAR CRY זה משנה איזה משחק משחקים?

פורסם
  • מחבר

אצלי הוא מרח כילד בן 3 עם ממרח והרבה זמן פנוי ב Call of Duty 2

פורסם
  • מחבר

תופעה נוספת ששמתי אליה לב - קורונה מורגשת מאד במשחקים. האם יש למסך OVERDRIVE שמסביר את זה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים