פורסם 2007 במרץ 1918 שנים מחבר כנס לכתבות ואז למדריכים ושם תמצא מדריך להמהרת המעבד והכרטיס מסךרציתי לדעת קודם האם שווה\אפשרי לעשות זאת עם המפרט שברשותי?
פורסם 2007 במרץ 1918 שנים מחבר מישהו אולי יכול להגיד לי איזה שינויים לבצע מהניסיון שלו כדי להתייצב?אולי מישהו שיש לו ציוד כמו שלי?
פורסם 2007 במרץ 1918 שנים עוד לא התחלת וכבר יש בעיות? פעם לפי המדריך ותראה איך הולך...אני מאמין שבמאגר ההמרה יש לא מעט עם חומרה דומה לשלך - חפש שם
פורסם 2007 במרץ 1918 שנים מחבר עוד לא התחלת וכבר יש בעיות? פעם לפי המדריך ותראה איך הולך... אני מאמין שבמאגר ההמרה יש לא מעט עם חומרה דומה לשלך - חפש שם תודה הבעיה שאין לי אפשרות לשנות את המכפלה בביוס - אני יכול לשנות רק את הFSB
פורסם 2007 במרץ 1918 שנים אתה לא אמור לשנות את המכפלה ככל שידוע לי,האופציה הזו שמורה למעבדי אקסטרים בלבד.מה שאתה צריך הוא לשנות את ה-FSB ואני בטוח שתבין זאת אם תקרא את המדריך ולא תתעצל
פורסם 2007 במרץ 1918 שנים מחבר אתה לא אמור לשנות את המכפלה ככל שידוע לי,האופציה הזו שמורה למעבדי אקסטרים בלבד.מה שאתה צריך הוא לשנות את ה-FSB ואני בטוח שתבין זאת אם תקרא את המדריך ולא תתעצלאז שהו שקראתי...אבל בלוח שלי זה שונה...
פורסם 2007 במרץ 1918 שנים ברור,אבל אתה אמור לקבל מושג כללי ואם תהיה לך בעיה אתה מוזמן לחזור.אתה יודע שצריכים להעלות את ה-FSP וכו' וכל השאר אמור להיות מפורט לך פחות או יותר במדריך
פורסם 2007 במרץ 1918 שנים מחבר יש לך אחלה מעבד ל oc אגב כמה מעלות הוא ואיזה קרור יש לך?וואללה?!השאלה אם הלוח שווה משהו... :-\אני על 35 מעלות בסטוק עם BT, במאמץ הוא מגיע ל42 מעלות.
פורסם 2007 במרץ 1918 שנים מחבר יש לך לפחות עוד 10 מעלות לעלות - תתחיל ב-OCמה לעלות?את הFSP?ניסיתי לעלות אותו מ200MHz ל250MHz ולא ראיתי עידכון בCPU-Z כשהווינדוס עלה[br]פורסם בתאריך: 19.03.2007 בשעה 20:09:58מה לעלות?את הFSP?ניסיתי לעלות אותו מ200MHz ל250MHz ולא ראיתי עידכון בCPU-Z כשהווינדוס עלהומה לגבי מתח דרך אגב?ועוד דבר - למעבד שלי יש פונקציה שכשהוא לא מתאמץ הוא מוריד אוטומטית ל2.4MHZ במקום 3.0MHZ...צריך לבטל את זה ,לא?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.