עבור לתוכן

הבעת דעה לגבי המודינג בימים אלו - כנסו והביעו דעה

Featured Replies

פורסם

כי ....

1. תראה לי בן 15-16 , שישב עם מלחם , רכיבים אלקטרוניים , ויבנה אחד כזה לעצמו , בלי להתייאש באמצע , להלחים לחתול את הזנב מרוב עצבים , וזה לא יראה טוב כמו אחד קנוי ב190 שקל .

אני בן 15.5, וכבר הכנתי פאנבאס ביחד עם e-r-a-n. אני מתכנן להכין אחד גם לעצמי, כבר יש לי את כל הרכיבים הדרושים, והוא יהיה הרבה יותר יפה מרוב הפאנבאסים הקנויים.

פורסם

אני בניתי פאן באס בעצמי (אפשר לראות בגלריה) לא יצא הכי מדהים אבל זה יפה

לקח לי הרבה זמן לעשות את זה והרבה לדים וטוגללים נהרסו לי :saint:

צריך רק סבלנות ונחישות

אני מת לעשות איזה מודינג להחליף את המארז באיזה משהו מיוחד אבל עשיתי הרבה עבודה על הצ'פטק שליי ככה שאני לא רוצה להחליף ...

אני אישית לא קניתי כלום (חוץ מחומרים) בשביל המודינג הפעוט שעשיתי ...

ורוב המודינג עושים אנשים שיש להם כישרון ציור או ידע איך לעשות דברים מה שאין לרוב האנשים פה :P

פורסם

במקרה ;D גם אני בן 16 כמעט וכן, ישבתי עם מלחם ולא שרפתי לי את החתולה ובניתי פאן באס מושלם שבהחלט היה מבייש כמה פאן באסים שבאו ממפעל.

כל מה שצריך פה זה כוח רצון ואפילו ידע באלקטרוניקה לא צריך פה רק לדעת להלחים שזה שניה וחצי ללמוד, המדריכים כיום מאוד מפורטים.

פורסם

אני במשך ה3 ימים האחרונים בונה מסך LCD מצאתי אותו זרוק ולא ידעתי מה זה

מצאתי מדריך באתר ובעזרת חבר שלי התחלנו להלחים עכשיו אני תקוע כי אין לי מולקס זכר

פורסם

בנושא הוידיאו - זה פשוט פרקטי, אני צריך מחשב בסלון - רק כרשת עם יציאה לטלוויזיה - יש לי כמה פנטיומים 200-400 ישנים שמהם אני יכול להרכיב אחד שיתאים ווידאו ישן ומקולקל, מכיוון שאני רוצה שיתאים לסלון (ולאישה שדורשת :) חשבתי לשלב - יודע שכבר עשו, חשבתי אולי לבנות קופסת עץ דומה ל - XBOX שהוא מדהים לפי דעתי - אבל החור בכיס של סטונדנטים לרפואה הוא גדול :( וצריך עץ מתאים וגם צבע...

אולי בקיץ ...

בינתיים הוידאו מספיק טוב - זה לא משנה אם עשו את זה לפניך - אני חושב שזה משנה איך יוצא לך ומה אתה מחדש...

למשל הוידאו שלי מאוד ישן - עם קסטה שיוצאת ממגש שנפתח למעלה - חשבתי לשים שם את ה-CD - מנגנון טעינה יפה לדעתי...

אשמח לשמוע אבל הצעות טובות אחרות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים