פורסם 2003 בינואר 722 שנים מאוורר Thermaltake SMART CASE FAN II WITH COOLMOD וגוף קירור Thermalright SLK 800 יהיה אפשר להרכיב אותם ביחד?שווה משהו?
פורסם 2003 בינואר 722 שנים נראה לי שכן.לא צריכה להיות בעיה , רק שתדע שבמהירות גבוהה המאורר הזה הוא ממש רועש
פורסם 2003 בינואר 822 שנים אם המארז שלך מאורר היטב (לא פחות חשוב מהיטסינק חזק) אז אתה בהחלט יכול להסטפר במאורר הרבה יותר שקט/חלש וגם ההיט סינק המפלצתי הזה לא ממש נחוץ אלא אם מתוכנן OC עצבני למעבד ואתה לא הולך על מים, למרות שעם המדריך החדש זה הרבה יותר נגיש....
פורסם 2003 בינואר 922 שנים ביום שישי אני כנראה קונה את השילוב הזהבתכלס אני לא חושב שצריכה להיות בעיה אבל בקרוב אני אדעמה שקורה זה שאפשר לשים את הרגליים של הSLK800 מתחת לקול מוד או לכוון את הרגליים למאורר 32 מ"מ ולשים אותם על הקולבכל מקרה ביום שישי אני אבדוק אם זה מתאים ואודיע לך
פורסם 2003 בינואר 922 שנים נראה לי כמו השילוב האדיאלי והמושלם ביותר לקירור של מעבד....אבל קצת יקרבאופן אישי הקוולמוד לא נראה לי מרשים במיוחד, כאשר אתה מתחשב בזה שאתה מוותר על הנורת בקרת אהרד דיסק מקדימה, העומס כבלים שהוא יוצר והעבודה כי הלדים דיי חלשים, נראה לי עדיף לקנות את המאורר בלי הקוולמוד...בקשר לשילוב של הסינק והמאורר- באמת מושלם...למרות שלמען הבריאות של הכיס שלך אולי תבדוק שילוב עם ה AX7 ותחסוך איזה 100 שקל תמורות כמעט אותם ביצועים...ואפילו ביצועים יותר טובים כאשר המאוורר יותר חלש...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.