עבור לתוכן

בעיה בווינדוס...יכול להיות וירוס ?

Featured Replies

פורסם

אהלן יש לי בעיה רצינית במחשב שלא נתקלתי בה אף פעם...שאני נכנס למחשב..אחרי שהוא טוען את הווינדוס..הוא מגיע למסך שחור..ואז קופץ לי הודעה...

there is no paging file...משהו כמו אין זיכרון וירטואלי במחשב אנא שנה זאת...אני הולך ומשנה את זה מ"מנוהל ע"י המחשב" ומכפיל את כמות הראם שלי

ב1.5(שיוצא 3072)ואז הוא מבקש ממך להתחל על מנת שהשינויים יכנסו לתוקף...אני מהתחל ושוב הוא רושם לי את אותה הודעה...יש אפשרות שזה וירוס ?

ושום תוכנה לא מצליחה לזהות אותו ?או אולי בעיה אחרת ?עשיתי בדיקת וירוסים עם הקספרסקי ובדיקות עם הSPYBOT...SPYDOCTOR והם לא מוצאים כלום...

פורסם

ה טרויאני שנתקלתי בו עם טרויאני שמתחזה למוד של אימיול או משהו כזה - משום מה רק פירמוט עזר - כי לא מצאתי בדיוק איפה כל הקבצים נמצאים - ומצד שני - לא היה לי כוח לשרוף 5 שעות על חיפוש - כשפירמוט מסתיים אחרי שעה.

פורסם

אחי לך לקובץ של ה Paging file (ככה הוא נקרא) בכונן C.

תעשה קליק ימני עליו ותיגש ל Security ותבדוק אם לקבוצה system יש Full control עליו (אם לא אז תוסיף אותה)

פורסם
  • מחבר

djhenrya

אתה צודק...כבר פירמטתי...לא היה מצב להסיר את הספייוור הזה...למה התכוונת מוד של אימיול ???רגע....זה הפאצ' שפותח את מספר החיבורים מ10 ל50 ??

פורסם

לא- זה נקרא CYRIX MOD או משהו

פורסם

אם זה וירוס כמו אתה אומר תעלה ב SAFE MODE ותסיר אותו עם ה NOD32 או KASOPARSKY ....

פורסם
  • מחבר

איפה,עשיתי את זה כבר,סרקתי עם הקאספרסקי,הוא לא מגלה כלום,ושום תוכנת ספיי לא מגלה בקיצור אני כמעט בטוח שזה הפאצ' שפותח את כמות החיבורים מ10 ל50 זה פאצ' שמגיע עם האימיול TLN....

בקיצור,אני לא מחבר את המחשב של האולפן לאינטרנט יותר,גם סכנה לעבודות שלי וגם אם אני מפרמט אני צריך להתקין איזה 200 תוכנות...

כבר פירמטתי למה כמה ימים שברתי את הראש....

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים