פורסם 2003 בינואר 722 שנים אני שומע עכשיו רעשים מהכרטיס מסך ולפי מה שבדקתי הלאבים של המאוורר נתקעים כל הזמן בצלעות הקירור ועוצרים אותורציתי לשאול מה לעשות ?1. האם לכבות את המחשב ?2. האם אפשר להמשיך להשתמש במחשב ?* זה לא פעם ראשונה שזה עושה את מדובר בכרטיס חדש בן חודשיים (Gforce 4 ti 4200 128 tdr )* זו הזדמנות להחליף את הכרטיס מסך לא? הרי יש אחריות ! BTWהכרטיס הוא של innoVision אם יש לכם הערות לגבי החברה * האם כדי להחליף את החברה של הכרטיס ? על איזו חברה אתם ממליצים ?
פורסם 2003 בינואר 722 שנים תנתק אותו מהמחשב ותשלח לחנות שממנה קיבלת בהקדם האפשרי. אל תיגע בכרטיס! רק תשים אותו בשקית או משהו ותתן לחנות.
פורסם 2003 בינואר 822 שנים מהר !!!! תן לו הנשמה מפה לפה!!!תגיד זה מועיל במשהו? למה סתם הודעה?וSTING אם המאוורר לא פועל -> לחנותאם כבר הלכת, איך הלך?
פורסם 2003 בינואר 822 שנים אל תשתמש במחשב, כבה אותו עכשיו (לא ממש עכשיו, תסיים לקרוא את ההודעה קודם)כמו כן תחליף את הכרטיס באחד חדש, חבל לשבור על זה יותר מדי את הראש.INNOVISION היא דווקא לא מהאיכותיות שביצרניות כרטיסי המסך. אך היא סבירה בהחלט.
פורסם 2003 בינואר 922 שנים INNOVISION היא דווקא לא מהאיכותיות שביצרניות כרטיסי המסך. אך היא סבירה בהחלט.הכרטיס מסך שלי גם התקלקל(למזלי,שבוע לפני שהסתיימה האחריות!!) , מדובר בכרטיס של asus שנחשבת לחברה איכותית.אני לא בטוח שחברה איכותית מהווה "תעודת ביטוח" לאי קילקול כרטיס מסך.
פורסם 2003 בינואר 922 שנים היא מביאה ביטוח לסבירות נמוכה של קלקול כרטיס המסך. אמנם אתה יכול להשתמש בכרטיס של INNOVISION במשך שנים ול יקרה כלום, אבל איכות הכרטיס לא נמדדת רק ממקרי ההצלחה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.