עבור לתוכן

האם יכול להיות שהראדון 9500 פרו כבר הגיע לארצנו?

Featured Replies

פורסם

זה דווקא נראה אורגינל וכשר למהדרין

אפילו מתהדר בתואר הרשמי "BUILT BY ATI " (אם נתעלם משגיאת הכתיב)

http://www.ati.com/support/index.html

• תגובות 35
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה זה בכלל RITAIL

ואים הכרטיס בארץ מה כדאי לחכות לאורגינל שלATI

או לקנות עכשיו את ה OEM

פורסם

עדיין לא ענית לי על השאלה( ענית אבל לא כמו שרציתי) - האם זה שהכרטיס מיוצר בידי חברה "עלובה" יגרום לביצועים פחות טובים משל , נגיד , כרטיס זהה של ג'יגהבייט ?

הבדלים של ביצועים בין כרטיסים מבוססי אותו צ'יפ הם ממש זניחים, משהו בסביבות הפריים לשניה במקרה הכי גרוע.

הבדלי איכות תמונה, הבדלי איכות בנייה, הבדלי יכולות OC, הבדלי אורך חיים של הכרטיס ישנם הרבה.

פורסם

מה זה בכלל RITAIL

ואים הכרטיס בארץ מה כדאי לחכות לאורגינל שלATI

או לקנות עכשיו את ה OEM

זה אורגינל של ATI

פורסם
  • מחבר

אבל הכרטיס הנזכר נראה ככשיר לחלוטין ומתהדר בתואר "BUILT BY ATI" (כמו שמישהו כבר הזכיר) . אז הכרטיס הוא לא מחברה עלובה .

פורסם

דווקא פאר היצירה ומומלץ ביותר יחסית למחיר ולביצועים

פורסם

עדיין לא ענית לי על השאלה( ענית אבל לא כמו שרציתי) - האם זה שהכרטיס מיוצר בידי חברה "עלובה" יגרום לביצועים פחות טובים משל , נגיד , כרטיס זהה של ג'יגהבייט ?

הבדלים של ביצועים בין כרטיסים מבוססי אותו צ'יפ הם ממש זניחים, משהו בסביבות הפריים לשניה במקרה הכי גרוע.

הבדלי איכות תמונה, הבדלי איכות בנייה, הבדלי יכולות OC, הבדלי אורך חיים של הכרטיס ישנם הרבה.

אני אולי היחידי פה שחושב כך אבל...בכרטיסי מסך של ATI לפחות מאז הראדון 8500 אין שום הבדל פרט למבנה הקרור.

ובתור בעליו של ראדון 9000 מחברה שנחשבת ATI OEM עליי לציין שכפי שאמרתי קודם לכן אין שום הבדל בין הכרטיס של גיגאבייט לכרטיס זה.

היה לי גם נסיון עם ה8500 ה8500 שהגיע OEM ללא שם חברה אפילו לא שונה מהכרטיס BBA.

והוא עובד עד היום...

לדעתי בכרטיסים של ATI זה ממש לא משנה כי דווא החברות הקטנות לא ישנו דבר מהכרטיס המקורי של ATI בגלל אילוצי תקציב הם לא ישנו לא לטוב ולא לרע.

פורסם

אני הייתי מחכה להגעת 9700 (לא פרו) לארץ.

פורסם

אני חושב שאנחנו מבלבלים בין OEM שזה מוצר אורגינלי של חברה בעלת שם שאינו מיועד למכירה מהמדף אלא נמכר למרכיבי מחשבים ולבין חברה ללא שם (עלומה) המשתמשת בערכת השבבים של מתכנן הכרטיס.

OEM הינו מוצר זול ומומלץ והוא הדבר האמיתי למעט הקופסה שממילא מאוחסנת בבוידם

אבל לקנות כרטיס מסך מחברה ללא שם... שומר נפשו ירחק וזה מתכון בדוק לצרות (גם נכון לזכרונות לצערי)

פורסם

אז תכלס

הכרטיס הרבה פחות איכותי(אורך חיים .בניתו וכו....)

ולא כדאי לחסוך את הכסף של עוד 200 שח

לקחת את ה RETAIL (עים הדריורים והקופסא ..)

היקר והטוב

????????????????

פורסם

כרטיסי OEM של ATi הם כרטיסים של ATi, לא של חברת צד שלישי.

כרטיסי Retail של ATi הם כרטיסים של ATi, לא של חברת צד שלישי.

ההבדל היחיד בין Retail לבין OEM הוא האריזה שבה מגיע הכרטיס (כרטיסי OEM מגיעים בלי חוברת הדרכה, בלי דרייברים, בלי בנדל).

אין שום הבדלים בין שני הכרטיסים עצמם.

פורסם
  • מחבר

נראה לי שהגענו להסכמה שהכרטיס המדובר אינו מחברת קבר אלא מATI עצמה ושהוא שווה ביותר לקנייה במחיר הנ"ל.

דרך אגב MiniMizer נראה לי שיש לך טעות :

"ההבדל היחיד בין Retail לבין OEM הוא האריזה שבה מגיע הכרטיס (כרטיסי OEM מגיעים בלי חוברת הדרכה, בלי דרייברים, בלי בנדל)."

לא יכול להיות שכרטיס יגיע בלי דרייברים - אפילו OEM , אחרת איך נוכל להתקין אותו ?

כשאומרים OEM מתכוונים לבלי תוכנות ומשחקים, כבלים שונים , חוברת הדרכה ואריזה מהודרת ועוד שאר שטויות שאנחנו בדרך כלל יכולים להסתדר בלעדיהם .

פורסם

כרטיסי OEM של ATi הם כרטיסים של ATi, לא של חברת צד שלישי.

כרטיסי Retail של ATi הם כרטיסים של ATi, לא של חברת צד שלישי.

ההבדל היחיד בין Retail לבין OEM הוא האריזה שבה מגיע הכרטיס (כרטיסי OEM מגיעים בלי חוברת הדרכה, בלי דרייברים, בלי בנדל).

אין שום הבדלים בין שני הכרטיסים עצמם.

OEM בא עם הכרטיס בשקית מיוחדדת, ודיסק דרייברים .

פורסם

זה לא כלל.

פורסם

לאחר שיחה עם פנדה גיליתי "להפתעתי", שהכרטיס עוד לא נמצא אצלם, אין להם הערכת זמן מתי הוא יגיע והוא בהזמנה מוקדמת. ז"א, שכל מי שמזמין אותו, שילם להם ויקבל את הכרטיס מתישהו עוד חודש-חודשיים! עשקנים :asthanos:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים