עבור לתוכן

עכבר אלחוטי פושטי, בתור שלט-כדאי?

Featured Replies

פורסם

בזמן האחרון יוצא לי לנווט (אך ורק בין תיקיות או שטויות כאלה, או אולי קצת אינטרנט), שלא מהשולחן אלא מהמיטה או משהו כזה.

ועל עכבר שולחני חוטי ומקלדת חוטית אני לא מוכן לוותר, אני לא גיימר בשיט, פשוט לא יכול לסבול אפילו לג של אלפית שניה, ואין לי צורך בזה.

חשבתי אולי לקנות עכבר אלחוטי יחסית פושטי או זול, בתור משהו שיחובר למחשב פחות או יותר תמיד אבל יהיה בשימוש רק מתי שאני אראה סרט או משהו.

אז אני מניח שיש לי שתי שאלות, ניתן לחבר שני עכברים למחשב? אם אני זוכר נכון לא אמורה להיות בעיה...

שנית, יש המלצות לעכבר זול במיוחד שיהיה אלחוטי? אין לי צורך בזמני תגובה מעולים או במרחק שעולה על 2 מטר בקו ישר.

תודה מראש

רום

פורסם

אפשרי לחבר שתי עכברים אחד דרך הusb ואחד דרך החיבוא הרגיל האמת שאצלי מחוברים שתי עכברים חוטיים אחותי לא ממש אואבת את ה mx518 שקניתי אי התרגלה לעכבר הרגיל שיש לה אז כל פעם שאי על המחשב אי פשוט מוציטאה את העכבר ומשתמשת בו ולא צריכה להיות שום בעיה אצלי העבר מחובר למחשב ונמצא במגירה וזה נראה לי עכבר טוב

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=378106

פורסם
  • מחבר

למרות שהיה לי מאד קשה להבין מה רשמת, תודה על התגובה...

אני חשבתי יותר בכיוון הזה, כן אני יודע-זבל.

אבל עם עמדה ככה שלא צריך לדאוג לבטריות וטעינה, עם הרבה לחצנים ונראה "מגניב".

פורסם

חחח הרבה אנשים אומרים לי את זה אבל יש לי בעיה בכתיבה בלי סימנים ולפעמים שגיעות כתיב לא נראה לי שצריך שלט כי אם עכבר אתה יכול לשלוט על המחשב להיכנס לתקיות וכל מיני וכפי שהבנתי אתה לא מחפש עכבר איכותי אלא משהו שנראה טוב ובלי סוללות אם כן זה נראה לי עכבר מתאים

http://p.zap.co.il/model.asp?model_id=464064

ויש לי שאלה אתה צריך את העכבר למשחקים או רק סתם להשתמש בו מדי פעם במחשב ?

פורסם
  • מחבר

אני לא מוכן להשתמש אפילו ב G7 בתור עכבר ליומ-יום.

רק חוטי.

זה יהיה שלט ותו לא, אולי רק לעיתים רחוקות מטעמי נוחות אלו ואחרים...

פורסם

מציע לך לקחת את העבר הזה פשוט נראה טוב נטען וזול ואם אפשר לדעת אם איזה עכבר אתה משתמש כרגע

פורסם

אני דווקא חושב ללכת על ה-IMON...

עדיף מאשר לקנות "עכבר" לדעתי...

לפי דעתי זה יותר נוח.

פורסם
  • מחבר

אני לא גיימר, ולכן מסתפק ב לוגיטק MX500 הישן והטוב שלי, וכשהוא יהיה בלתי שמיש יותר אני בטח אקנה את המחליף הישיר שלו ה 518 או משהו כזה...

לגבי מה שאור הציע, סתם יקר לשימושים שלי, עכבר פושטי יבצע אותה עבודה במרחקים האלה ובשימושים האלה. ומבחינת בלאי ואמינות, אין לי הרבה שימוש ולכן לא רלוונטי.

לגבי שלט "ראסמי" הרבה פחות שימושי לדעתי כי שלט הרבה יותר דומה למקלדת הוא לא נותן חופש אבסולוטי כמעט בניווט במחשב...

פורסם

אחי יש לך עכשיו עכבר אל חוטי כי אם כן עדיף תקנה mx-518 בינתים שיש עכשיו מבצע בנועה מחשבים 140 שקל

פורסם
  • מחבר

ושוב, אין לי כל כך מושג על מה אתה מדבר, וזה לא בדיוק מבצע זה דברים פתוחים וכאלו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים