פורסם 2007 במרץ 1818 שנים טוב אני בן 14 מראשון לציון אני התחלתי לאהוב את כל עניין המודינג למחשב וחשבתי למה לא לנסות בעצמי אני מצרף פה את המבנה של המארז שאני מתכנן המארז יבנה מההתחלה (מאפס) המארז יהיה שתי קומות קומה ראשונה לוח אם קומה שנייה יארז דיסק ספק ו CD בנתיים לקחתי שני פרופילים של 2 מטר מאלומניום וחתכתי אותם בשביל לבנות את השלדה תמונות:
פורסם 2007 במרץ 1818 שנים מחבר תודה...!!!!נ.ב מישהו יכול להביא לי שבלונה או תמונה של העכביש כמו של החברה SPIDER מי שלא מכיר אז הנה קישור http://www.spider-surf.com/
פורסם 2007 במרץ 1818 שנים מעניין מאיפה תשיג את כל המכשירים... - זה לא קל כמו שזה נראה. אבל... - מי אני שאתווכח איתך,בהצלחה מחכה לעידכון.
פורסם 2007 במרץ 1818 שנים בגלל שאני בגיל שלך, אני רק יכול להגיד לך בהצלחה ולראות אם בגיל הזה אפשר להגיע לבניית מארז.אני מפחד להתחיל, כי בנתיים המודינג שלי ברמת מתחיל בלבד..בכל מקרה, בהצלחה! ;D
פורסם 2007 במרץ 1818 שנים אני גם בגילו ואני כבר מתחיל להשיג מימון לבניית המארז החדש שלי... מה מימון? - כל הדברים אמורים לעלות בסביבות ה-900 שקל ולא נעים לבקש מההורים/אחים. אבל יש לי בנתיים את כל הדברים שאיתם מכינים - העבודה של אבא שלי... ;D
פורסם 2007 במרץ 1818 שנים אני גם בגילו ואני כבר מתחיל להשיג מימון לבניית המארז החדש שלי... מה מימון? - כל הדברים אמורים לעלות בסביבות ה-900 שקל ולא נעים לבקש מההורים/אחים. אבל יש לי בנתיים את כל הדברים שאיתם מכינים - העבודה של אבא שלי... ;D לי יש איזה 2000 שקל בצד אחרי קניית כרטיס מסך ב1100 שקל, אז לי אין בעיה תקציבית. יש לי בעיה שאני מפחד לנסות כי אם אני לא אצליח זאת תהיה בעיה (הכל לפח).
פורסם 2007 במרץ 1818 שנים מחבר אף אחד לא אמר שאתה צריך להתחיל עם 1000 שקל הפרופילים עלו לי רק 40 שקל אז זה ממש לא רציני לאט לאט רואים איך מתקדם ואם שווה להשקיע עוד כסף או ליזרוק לפח ולחזור לשרטט.....
פורסם 2007 במרץ 1818 שנים לי יש איזה 2000 שקל בצד אחרי קניית כרטיס מסך ב1100 שקל, אז לי אין בעיה תקציבית. יש לי בעיה שאני מפחד לנסות כי אם אני לא אצליח זאת תהיה בעיה (הכל לפח). זה די בעיה! - כל פעם שאני משיג כסף הוא מתבזבז אחרי יום - :'(. ~$~GezerMan שים עוד תמונה מצד אחר של הפרופילים...
פורסם 2007 במרץ 2018 שנים נחמדאל תדאג בגלל הגיל שלך!אני בן 15 וחצי, עשיתי את החלון הראשון שלי בגיל 14 והמשכתי את הפרויקט עד לסיומו בגיל 15.
פורסם 2007 במרץ 2018 שנים הגיל ממש לא קשור,פשוט צריך מישהו שיעזור לךגם אני בונה MINI HTPC ואני בן 15.ההפך,ככה יש לנו יותר זמןנראה מגניב! רק איך המסך יהיה על המאוררים? לא עדיף למעלה?
פורסם 2007 במרץ 2018 שנים מחבר זה לא יהיה כמו שאתה רואה זה יגלוש ממש טיפה למאוורים וזה רק עיצוב ראשוני אולי יהיו שינויים בהמשך אני חושב שכל הקטע של המארז יהיה SPIDER מה אתם חושבים למישהו יש רעיון יותר טוב ?
פורסם 2007 במרץ 2018 שנים אתה יכול לעשות אותו שחור וקורים לבנים על כולו.. ואולי עכביש גדול בגג,או גרילים של עכבישים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.