עבור לתוכן

שאלה מה עדיף ליקנות עכשיו או לחכות

Featured Replies

פורסם

צקשיבו אני רוצה ליקנות עכשיו כרטיס 8800 320 של bfg ואני מיתלבט עם לחכות לr600 כדי שהמחירים ירדו ואז אני יקנה את ה640 8800

הוא שביכלל אני יקנה את הr600 מה כדאי לעשות וליתחשב בעובדה שהיום יש לי כרטיס מסך fx5200 ומעבד סלרון וסוף סוף אבא שלי מוכן ליקנות לי מחשב חדש ב6000

פורסם

כשיצא ה-R600, אני בספק אם ב-6000 שקל תוכל לעשות לך מחשב טוב, שכן הכרטיס יקח לך חצי מהתקציב, אך על כל פנים לא נראה לי בכלל שכדאי לך לחכות שיצאו כרטיסי ה-R600 בשביל הורדת מחירים של ה-8800gts 640mb כי נכון להיום, הוא לא משתלם, בטח שלא למחשב בתקציב שלך, מכיוון שההבדל בינו לבין אחיו הקטן היו 5% הבדל בביצועים (בגלל הוספת הזיכרון), והפרש המחירים ממש לא מצדיק קנייה של האח הגדול..לכן הייתי במקומך קונה את ה-8800gts 320mb, עם איזה E6300-6400 נחמד, לוח 965 שלא יגביל אותך, במיוחד אם אתה בקטע של OC, ואיזה 2 גיגה ראם, כדי שגם אם תעשה את הטעות ותעבור לויסטה, תוכל להריץ משחקים עליה. נראה לי התקציב שלך יכול לעמוד בזה, רק אל תשכח להוסיף ספק כוח חזק (משהו כמו liberty400watt) כדי שהחבילה לא תישרף :xyxthumbs:

פורסם

תחכה, קצת תסבול אבל זה שווה את זה.

כי בהתחלה המחירים של הכרטיסים יורדים במהירות ביחחס דיי גדול

וגם טוב שתראה מה ה-R600 מציע

פורסם
  • מחבר

תקשיב שחכתי להוסיף שאני מקבל מעבד קוקד קור ב500 ש"ח ביגלל זה התקציב הזה אז זה יוצא 5500 למחשב

פורסם

תקשיב שחכתי להוסיף שאני מקבל מעבד קוקד קור ב500 ש"ח ביגלל זה התקציב הזה אז זה יוצא 5500 למחשב

אתה מתכוון Dual core? הייתי ממליץ לך לבדוק איזה מעבד זה לפני שאתה מוסיף אותו לחבילה, שכן מעבד הוא חלק אינטגרלי במחשב, ולכן לפי דעתי לא כדאי היום לקנות P-D פשוט. אתה יכול גם לגשת לפורום מפרטים שירכיבו לך מחשב ע"פ תקציב

פורסם
  • מחבר

אי מיתכוון ל4 ליביות הזה שעולה בחנות 4000

פורסם

אז אתה בטח מתכוון למעבד 6700, כי זה היחיד שאני יודע עליו שהוא נכון להיום מרובע ליבות..בכל מקרה שווה קנייה אם זה המצב.

פורסם
  • מחבר

הזמנתי את המעבד הוא יגיע אלי עוד שבוע דרך אניטל הוא במחיר כזה ביגלל שאבא שלי עובד באינטל

פורסם

גם אני עשיתי את זה תתכונן לשלם מכס!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים