פורסם 2007 במרץ 1818 שנים מידול תלת מימדי בתוכנת Cimatron e (למי שמכיר)...מפרט המחשב:פנטיום D ב-2.66 גיגהרץ _אני חושב מסוג 775).זיכרון DDR2 504mb.לוח אם Intel Grant County 2 כולל כרטיס מסך מובנה מסוג אינטל 82945G אקספרס.* אין לי מושג איזה חריץ הרחבה גרפי יש לו, אזה מחשב שחבר שלי קנה (ברוב טיפשותו לדעתי) מהאינטרנט מוואלה שופ..בינתיים תוכנת Cimatron (מידול 3D) עובדת בסדר גמור (אמנם איטית אבל..) והטענה היחידה היא הזמן שלוקח למחשבלבצע חישובים למשל הגדרת אורך למלבן מסויים מתבצעת כמעו מייד אך התצוגה על המסך של אורך המלבן לוקחת כמהשניות (זהו זאת הטענה היחידה), חבר שלי טוען שבמחשב שיש לו בעבודה הכל עובד מהר..בכל מקרה יש לו כרטיס מסך מובנה שלפי דעתי ממש לא מתאים לו למה שהוא צריך .תקציב נורמלי בסביבות ה-600 ש"ח .מדובר בבנאדם שעושה את צעדיו הראשונים במידול התלת מימדי ואני לא חושב שצריך להשקיע יותר מידי בכרטיס מסך,ייתכן שאפילו כרטיס של 300-400 ש"ח יספיק לו (יש לקחת בחשבון את מפרט המחשב הקיים, כרטיס חזק מידי עשוי שלאלנצל את מלוא יכולתו), בכל זאת הוא החליט על תקציב של עד 600 ש"ח .תודה.
פורסם 2007 במרץ 1818 שנים אתה צריך כרטיסי QUADRO אבל אני לא בטוח שיש בתקציב הזה(יכול להיות שאני טועה)
פורסם 2007 במרץ 1918 שנים מחבר כאמור הוא משתמש כרגע בכרטיס מובנה בלוח האם והטענה היחידה היא במהירות החישובים בתוכנת התלת מימד, אני חושב שיספיק לוכרטיס מתוקצב באיזור ה-500-600 ש"ח.בעצם אני לא יודע וגם לא יכול להיות בטוח ששידרוג כרטיס מסך יעשה את ההבדל, אולי אתם תדעו?* בעבודה שלו המליצו על כרטיס גיפורס 7600 ונראה לי שזה הכרטיס בו משתמשים במחשב שבעבודה שלו, חוץ מההמלצה אני לא יודעאיזה דגם בדיוק של 7600..
פורסם 2007 במרץ 2018 שנים 7600 זה אחלה כרטיס אבל הוא מומלץ למשחקים... לשימושים של תלת מימד הוא לא מתאיםיש כרטיס שיתאים לו אבל ב 1000 ש"ח...http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1271_2232&products_id=15230
פורסם 2007 במרץ 2018 שנים אני לא מכיר את התוכנה שאתה מדבר עליה,אבל אני עבדתי לאחרונה הרבה על solid works אם אתה מכיר (בניית גופים תלת מימדיים, כל מיני שיויי זיויות וגדלים)אם זה בערך אותו מאמץ, אתה לא צריך לקנות כרטיס מיוחד לתלת מימד כמו שתמיד קופצים ומציעים פהגם כרטיס ש"מותאם למשחקים" יעשה את העבודה, רק תלך לכיוון משהו עם יותר זכרון מאשר מהירות חישובכמובן שאם בא לך להשקיע, לא חסר הצעות, אבל אני ממש לא חושב שיש צורך מיוחד(אצלי באוניברסיטה משתמשים בתוכנות תלת מימד על מחשבים שבספק אם יש להם כ.מסך במעל 200 שקל )
פורסם 2007 במרץ 2118 שנים מחבר תשמע אלה באמת כרטיסים שמותאמים במיוחד לתלת מימד ובעצם צריך גם מעבד יותר חזק וזיכרון גבוה יותר אבל באמתגם אצלי במכללה משתמשים בכרטיסים פשוטים עבור יישומי 3D Studio MaX, אני זוכר שלפני כשנתיים השתמשו שםבגיפורס 2 עם פנטיום 3 800 וזה עבד נחמד .זאת הסיבה שחשבתי שכרטיס של 600 ש"ח יספיק לו, אולי נחפש כרטיס עם זיכרון גבוה כמו שהצעת או שפשוט אסביר לחבר שלי שהוא קנה מחשב לאינטרנט ולא לתלת מימד ושמומלץ לשדרג .
פורסם 2007 במרץ 3118 שנים מחבר אוקיי דיברתי עם הבחור הוא החליט ללכת על כרטיס רגיל בסביבות ה-600 ש"ח, הוא קיבל המלצה ממישהו שעובד איתו ללכת על 7600, לא יודע איזה 7600 בדיוקאבל זה מה שאני יודע, בגדול אני מבין שכדאי ללכת על משהו עם כמה שיותר זיכרון ואני חושב שזה או נוידיה או ATI, מישהו אמר לי שבמחשבים של APPLE מותקן היום כרטיס של ATI שעולה בסביבות ה-600 ש"ח ומדובר במחשבים שמיועדים בין השאר לעבודות מסוג זה, מה אתם אומרים? שווה ללכת דווקא על ATI ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.