עבור לתוכן

למה שונאים אותנו בעולם - התשובה

Featured Replies

פורסם

יצפאן והגורו שלו יגאל שילון הוכיחו שהם עברו כל גבול וגורמים רק לשינאה ייתרה ליהודים וישראלים עם המתיחות חסרות הטעם שלהם.

אני אוהב את יצפאן וחושב שהוא אדם מוכשר ומתחיק אבל כנראה שלא יודע את הגבול ומעדיף רייטינג על פני קצת כבוד.

ynet

פורסם

האדם הזה הוא בושה למדינת ישראל בשטויות שהוא עושה. הוא צריך לדעת שיש גבול לכל תעלול.

ולדעתי הוא בכלל לא מצחיק... כבר מאסו החיקויים שלו שחוזרים על עצמם. והרמה של הבדיחות... אבוי לנו..

:-\

פורסם

לא.

שונאים אותנו בעולם כי אנחנו מפריעים את הסדר לערבים שיש להם נפט, וגם בגלל שאנחנו יהודים.

:D

פורסם

יצפאן הוא דיי מיושן ויש לו קטעים שהוא אינו מצחיק אך הוא גם היה עם קטעים קורעים!

השנאה כלפי היהודים הייתה היא מתמיד ומעולם יצפאן הוא לא זה שהביא זאת עלינו!

אין להאשים אותו בגלל שעשה שטות במעשיו!

העם היהודי נרדף זאת 5000 שנה לידעתכם! ושונאים אותנו כיום בגלל שהנוצרים אומרים שהלשנו על ישו ובכך נהרג המוסלמים מאשימם אותנו בגלל שאנחנו העתקנו את הקוראן לספר תנ"ך ושינינו בו את החומר אין זה חדש לנו.

פורסם

איזה שטיות...

היום אני ראיתי איך צחקו על הדת שלנו באיזה תוכנית בשם קונן אובריין.

תפסיקו כבר לקחת הכל ברצינות צחוק זה צחוק לא יותר מזה!

פורסם

איזה שטיות...

היום אני ראיתי איך צחקו על הדת שלנו באיזה תוכנית בשם קונן אובריין.

תפסיקו כבר לקחת הכל ברצינות צחוק זה צחוק לא יותר מזה!

אתה יודע איך היטלר השפיע על עמו?

הוא הראה בדרך מצחיקה את השחיטות הכשרות שלנו שזה דבר מזעזע ואלפי קריקטורות על היהודים שהראו לגרמנים שהם מכוערים ויש בכוונתם להשתלט על העולם ולדחוק את הגויים אל הצד !

אתה אומר שאני בטח משוגע ולא יקום עוד איזה היטלר אבל לידיעתך גרמניה הייתה מדינה דמוקרטית שלא הייתה מאפשרת לאף מטורף לעלות לשלטון וראה מה קרה אז!!!

הכל אפשרי עם שתי מגדלים נהרסו אז אותנו יכולים להעלים!

פורסם

שנאה כלפי יהודים? אולי. שנאה כלפי ישראלים? לא ידידי, אותה אנחנו יצרנו. כשאני בחו"ל אני מתבייש לראות ישראלים. כשטיילתי ב-Oxford street הייתי יכול לזהות את הישראלים רק לפי הצעקות "בואי בתחן, פה בזול!!". כנ"ל גם במקומות אחרים, פשוט התנהגות איומה. אני לא מאשים את זה שאין פה תיירים במצב הבטחוני. אני מניח, שאפילו הנוצרים הכי אדוקים לא חושבים שלראות את מקום הולדתו של ישו שווה לסבול את האנשים פה.

העם היהודי נרדף זאת 5000 שנה לידעתכם! ושונאים אותנו כיום בגלל שהנוצרים אומרים שהלשנו על ישו ובכך נהרג המוסלמים מאשימם אותנו בגלל שאנחנו העתקנו את הקוראן לספר תנ"ך ושינינו בו את החומר אין זה חדש לנו.

נתעלם בשקט מהעובדה שהיהודים כן הסגרנו את ישו לרומאים. המוסלמים לא אומרים כזה דבר, להיפך. הם מכירים בנו כעם ספר. הם כן אומרים שמוחמד השלים את עבודתם של ישו ומשה, ולכן האיסלם היא הדת המונוטאיסטית השלמה - זאת למיטב הבנתי.

פורסם

שנאה כלפי יהודים? אולי. שנאה כלפי ישראלים? לא ידידי, אותה אנחנו יצרנו. כשאני בחו"ל אני מתבייש לראות ישראלים. כשטיילתי ב-Oxford street הייתי יכול לזהות את הישראלים רק לפי הצעקות "בואי בתחן, פה בזול!!". כנ"ל גם במקומות אחרים, פשוט התנהגות איומה. אני לא מאשים את זה שאין פה תיירים במצב הבטחוני. אני מניח, שאפילו הנוצרים הכי אדוקים לא חושבים שלראות את מקום הולדתו של ישו שווה לסבול את האנשים פה.

נתעלם בשקט מהעובדה שהיהודים כן הסגרנו את ישו לרומאים. המוסלמים לא אומרים כזה דבר, להיפך. הם מכירים בנו כעם ספר. הם כן אומרים שמוחמד השלים את עבודתם של ישו ומשה, ולכן האיסלם היא הדת המונוטאיסטית השלמה - זאת למיטב הבנתי.

האם האיסלם תומך בנו למיטב ידיעתך אז למה הוא טובח בנו בכל מקום וכן הוא טובח בדתות אחרות באמירה שהם לא מוסלמים לכן הם הפושעים????? ???

פורסם
  • מחבר

האם האיסלם תומך בנו למיטב ידיעתך אז למה הוא טובח בנו בכל מקום וכן הוא טובח בדתות אחרות באמירה שהם לא מוסלמים לכן הם הפושעים????? ???

מה הקשר עכשיו לאיסלם? אני דיברתי על ה"ישראלי המכוער" ולא על מלחמות האיסלאם או סאלח א-דין.

פורסם

לא צריך למצא סיבות "למה שונאים אותנו" . הפארודיה באיטליה , ברטניה, ארה"ב קיצונית יותר ותאמינו לי לא נובחים בגללם.

אפילו מתיחות קטולית פרוטסטנטית לא תצא מזה.

אני מאחל ליצפאן שימשיך ויצחק על העולם !

וכל קטע שהוא עושה בתוכנית שלו בערוץ 3 בכבלים על האפיפיור - פשוט ענק!

פורסם

ה "איסלם" שונא "אותנו" לא בגלל שאנחנו יהודים אלא בגלל הציונות.

זאת עובדה שעד תחילת דרכה של התנועה הציונית, יהודים נהנו מפריבילגיות מסוימות בארצות שהיו נתונות תחת שליטה מוסלמית.

כל הסכסוך היהודי-ערבי התחיל בתחילת המאה ה 20, עם העליה לארץ ותחילת העימותים בין היהודים לערבים בארץ ישראל.

זו היסטוריה שמלמדים בתיכון, לא משהו שצריך לחקור יותר מדי בשביל למצוא את זה.

פורסם

דן , תרשה לי לתקן אותך מעט...

מדינות האיסלם (שמכירות בעובדה הנוראה שיש עולם מערבי ונצרות (כמו כן עובדי אלילים וכ...)) - שונאים את הישות הציונית.

האיסלם בתחילת דרכו , טבח בכל מי שסירב להתאסלם.

שארית היהודים (לדוגמא במרוקו) שרדה , היות והמלך מומחד החמישי (או האבא של האידיוט הנוכחי) לקח יהודים כיועצים , ואכן הצליחו במשימה . אך מדובר במוסלמי (עם שריטה, מי מקבל יהודים כיועצים למלך איסלאמי?) נדיר, שנודע בעזרתו לקהילה היהודית.

פורסם

שארית היהודים (לדוגמא במרוקו) שרדה , היות והמלך מומחד החמישי (או האבא של האידיוט הנוכחי) לקח יהודים כיועצים , ואכן הצליחו במשימה . אך מדובר במוסלמי (עם שריטה, מי מקבל יהודים כיועצים למלך איסלאמי?) נדיר, שנודע בעזרתו לקהילה היהודית.

לא שאני מבין מה אתה מנסה להוכיח (הערבים לא טובים כי הם מפלים יהודים לרעה, מוחמד החמישי (או כמו שאתה קורא לו, 'אידיוט')

לא הפלה יהודים לרעה, אז הוא גם לא טוב).

אבל, היו יהודים גם במקומות אחרים חוץ ממרוקו.. בפרס, אפגניסטן (מעיין My bro), הודו ושאר ארצות ערב.

זה אפילו במצע של ליברמן, שהפליטים הפלסטינאים ישולבו בארצות ערב במקום היהודים שעזבו לא"י.

פורסם

לפי דת האיסלם כל מי שלא מאמין באיסלם הוא כופר ודינו מוות

ולא משנה אם אתה יהודי, נוצרי או אתאיסט .

עכשיו לך תסביר להם שאתה רוצה שלום (ואני באמת רוצה)

פורסם

בוא נעזוב את עניין הדת לשנייה יצפאן עשה משהו רע לא מצחיק ולגמרי מעליב, לאנשים האלה הדת היא נושא חשוב ורציני, מה דעתכם שבן אדם יבוא אליכם ויעשה צחוק מהדבר שאתם הכי מוקירים ואוהבים? איך אתם תרגישו?.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים