פורסם 2007 במרץ 1718 שנים זה אוטומטית בחר איפה לשמור את הקבצים שאני יוצר עם המצלמההבעיה היא שלא נשאר מקום ואני לאדע איך לשנות את המיקום של איפה הוא ישמור את הקבצים שאני יוצר עם המצלמהבדקתי דרך הproperties ואין שם מאיפה לשנות את זה ואני ממש לאדע איך לשנות את זה..עזרה בבקשה
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים בדקתי את התוכנה, ממש ביזיון מה שהם סיפקו.חפש תוכנה אחרת לשימוש עם המצלמה, יש המון תוכנות לזה והן בטוח יותר טובות.
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים מחבר כן זה באמת מעפן למרות שאיזה דרישות אני כבר צריך מהתוכנה חוץ מזה שיהיה לי אפשרות ללחוץ על צילום?! וכמובן לשנות את מקום שמירת הקבצים..חחתוכל בבקשה לתת לי שם לתוכנה חינמית בשביל הצילום?
פורסם 2007 במרץ 2018 שנים מחבר אני מקפיץ בשביל לקבל תשובה על השאלה הנ"לשלחתי הודעה פרטית לאחד ממנהלי הפורום (פורום צילום דיגטלי..) וביקשתי ממנו רשות להקפיץ והוא לא ענה ליאם זה לא בסדר שהקפצתי אז תנעלו כבר מה אני אעשה?! פשוט העדפתי לנסות בכל זאת להקפיץ את זה ולקוות שיענו לי מאשר סתם ככה לתת לת'רד לשקוע לו בין עמודי הפורום כשעוד אין לי תשובה
פורסם 2007 במרץ 2018 שנים http://www.google.com/search?hl=en&q=webcam+capture+softwareזה היה ממש קשה, אה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.