עבור לתוכן

epox 8rda+ vs asus a7n8x delux

Featured Replies

פורסם

ראיתי ביקורות על שניהם

שניהם לוחות מצוינים

אבל האם האסוס שווים השקעה של עוד 150-200 שקל?

לאסוס יש עוד כרטיס רשת וחיבורי אודיו (באפוקס הם באים כLINE IN וMIC ואם רוצים להתשמש בסראומד הם מתחלפים ומגיע גם פאנל חיצוני עם SPDF)

פורסם

אני הייתי ממליץ על האסוס

למרות שבאפוקס אפשר לפרוץ את המכפלה של המעבד בלי שינוים פיזיים, החבילה והלוח עצמו של אסוס נראה לי יותר מוצלח

פורסם

לEPOX אין RAID וSATA, והוא רק פורץ את המכפלה למעבדים בעלי TBRED B, כמו כן יש לו בעיות מסויימות עם ge force 4ת כלומר עם הארוכים בהם (4600 בעיקר), כי הם נוגעים בראם ואז נשרפים...

פורסם

צריך גם כמה עדכוני ביוס טובים בשביל שהוא יעבוד נורמלי, לא מומלץ.

פורסם
  • מחבר

לאפוקס צריך עדכונים ?

והאם הראדון שלי (9700) יעבוד על הלוח זה?

הרי הלוח הוא של NVIDIA והכרטיס של ATI ::)

פורסם

בקטע של תאימות Nvidia דווקא היו הוגנים ולא ידוע על שום בעית תאימות של ערכת השבבים עם כרטיסי מסך מחברה אחרת

בקיצר- אין בעיה!

פורסם
  • מחבר

יופי ;)

אז מה אתם אומרים יותר עדיף, האסוס ?

ואני מתכוון גם לעשות OC בשלב מסוים ...

פורסם

לEPOX אין RAID וSATA, והוא רק פורץ את המכפלה למעבדים בעלי TBRED B, כמו כן יש לו בעיות מסויימות עם ge force 4ת כלומר עם הארוכים בהם (4600 בעיקר), כי הם נוגעים בראם ואז נשרפים...

הם לא היו נשרפים,לא לסלף עובדות בבקשה.

המצב הוא שאם מתקינים כרטיס ארוך כמו ה-4600 וה-4400 בזמן שהסלוטים של הזכרונות פתוחים,קבל מקצה הכרטיס היה נתלש והכרטיס פשוט לא היה עובד.

פורסם

Mafisto אתה יכול אולי להסביר לי בשביל מה לך לוח אם חדש? יש לך לפי מה שרשום ומה שצלמת בגלרייה

ABIT KD7 שזה לוח מצויין ויש לו כל מה שצריך מבוסס הצ'יפסט האחרון מבית VIA ה-KT400, מה אתה צריך יותר?

או שהלוח לא בשבילך?

פורסם
  • מחבר

יש לי בעייה עם הלוח הנוכחי

אני מתכוון להחליף אותו באחד חדש (אותו דגם)

ואז למכור אותו ...

פורסם

לדעתי התוספות הקטנות הללו שוות א ההפרש.במיוחד אם אין לך כרטיס רשת או כרטיס קול.

אסוס נחנשבת לחברה טובה מבחינת לוחות אם .. אז לדעתי אין לך שום סיבה לא לבחור בלוח הזה.

מבחינת OC אמנם אין לי נסיון עם האסוס והאפוקס. אבל אפוקס יש שם של אוברקלוקר טוב, אך עם זאת ברוב המקרים לא לוח האם הוא צוואר הבקבוק (לפחות לא בלוחות הטובים).

פורסם
  • מחבר

מישהו יודע אולי אם יש ללוח של אסוס יש מחלק של 1\6 ונעילה לAGP וPCI ?

פורסם

הם לא היו נשרפים,לא לסלף עובדות בבקשה.

המצב הוא שאם מתקינים כרטיס ארוך כמו ה-4600 וה-4400 בזמן שהסלוטים של הזכרונות פתוחים,קבל מקצה הכרטיס היה נתלש והכרטיס פשוט לא היה עובד.

נשרפים! לא מסלף

ולא, אין לו נעילות PCI או AGP ובכלל איכות הOC שלו מוטלת בספק (לא ראיתי שום השוואות איתו) אבל הוא לא מיועד לכך, בניגוד לepox

ואין לך בכלל TBRED B ככה שזה לא יפרוץ לך את המכפלה (הEPOX)

פורסם
  • מחבר

חבל שאין לו נעילה :-\

ומה עם המחלק של 1\6 ?

ראיתי שהגיעו איתו בANDATECH 186 בערך...

ועם האפוקס ל194

עריכה :

יש לו נעילה עכשיו ראיתי בביקורת שיש לו לAGP

ולPCI עדיין לא יודעים

והוא גם פרוץ מכפלה למעבדי מסוג T-B

מישהו יודע אולי אם יש לו חילוק של 1\6?

פורסם
  • מחבר

טוב לקחתי את האסוס .... ;D

תודה לכל מי שענה ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים