פורסם 2003 בינואר 722 שנים ראיתי ביקורות על שניהם שניהם לוחות מצוינים אבל האם האסוס שווים השקעה של עוד 150-200 שקל?לאסוס יש עוד כרטיס רשת וחיבורי אודיו (באפוקס הם באים כLINE IN וMIC ואם רוצים להתשמש בסראומד הם מתחלפים ומגיע גם פאנל חיצוני עם SPDF)
פורסם 2003 בינואר 722 שנים אני הייתי ממליץ על האסוסלמרות שבאפוקס אפשר לפרוץ את המכפלה של המעבד בלי שינוים פיזיים, החבילה והלוח עצמו של אסוס נראה לי יותר מוצלח
פורסם 2003 בינואר 722 שנים לEPOX אין RAID וSATA, והוא רק פורץ את המכפלה למעבדים בעלי TBRED B, כמו כן יש לו בעיות מסויימות עם ge force 4ת כלומר עם הארוכים בהם (4600 בעיקר), כי הם נוגעים בראם ואז נשרפים...
פורסם 2003 בינואר 722 שנים מחבר לאפוקס צריך עדכונים ? והאם הראדון שלי (9700) יעבוד על הלוח זה? הרי הלוח הוא של NVIDIA והכרטיס של ATI :
פורסם 2003 בינואר 722 שנים בקטע של תאימות Nvidia דווקא היו הוגנים ולא ידוע על שום בעית תאימות של ערכת השבבים עם כרטיסי מסך מחברה אחרתבקיצר- אין בעיה!
פורסם 2003 בינואר 722 שנים מחבר יופי אז מה אתם אומרים יותר עדיף, האסוס ? ואני מתכוון גם לעשות OC בשלב מסוים ...
פורסם 2003 בינואר 722 שנים לEPOX אין RAID וSATA, והוא רק פורץ את המכפלה למעבדים בעלי TBRED B, כמו כן יש לו בעיות מסויימות עם ge force 4ת כלומר עם הארוכים בהם (4600 בעיקר), כי הם נוגעים בראם ואז נשרפים...הם לא היו נשרפים,לא לסלף עובדות בבקשה.המצב הוא שאם מתקינים כרטיס ארוך כמו ה-4600 וה-4400 בזמן שהסלוטים של הזכרונות פתוחים,קבל מקצה הכרטיס היה נתלש והכרטיס פשוט לא היה עובד.
פורסם 2003 בינואר 722 שנים Mafisto אתה יכול אולי להסביר לי בשביל מה לך לוח אם חדש? יש לך לפי מה שרשום ומה שצלמת בגלרייהABIT KD7 שזה לוח מצויין ויש לו כל מה שצריך מבוסס הצ'יפסט האחרון מבית VIA ה-KT400, מה אתה צריך יותר?או שהלוח לא בשבילך?
פורסם 2003 בינואר 722 שנים מחבר יש לי בעייה עם הלוח הנוכחי אני מתכוון להחליף אותו באחד חדש (אותו דגם)ואז למכור אותו ...
פורסם 2003 בינואר 722 שנים לדעתי התוספות הקטנות הללו שוות א ההפרש.במיוחד אם אין לך כרטיס רשת או כרטיס קול.אסוס נחנשבת לחברה טובה מבחינת לוחות אם .. אז לדעתי אין לך שום סיבה לא לבחור בלוח הזה.מבחינת OC אמנם אין לי נסיון עם האסוס והאפוקס. אבל אפוקס יש שם של אוברקלוקר טוב, אך עם זאת ברוב המקרים לא לוח האם הוא צוואר הבקבוק (לפחות לא בלוחות הטובים).
פורסם 2003 בינואר 722 שנים לEPOX אין RAID וSATA, והוא רק פורץ את המכפלה למעבדים בעלי TBRED B, כמו כן יש לו בעיות מסויימות עם ge force 4ת כלומר עם הארוכים בהם (4600 בעיקר), כי הם נוגעים בראם ואז נשרפים...הם לא היו נשרפים,לא לסלף עובדות בבקשה.המצב הוא שאם מתקינים כרטיס ארוך כמו ה-4600 וה-4400 בזמן שהסלוטים של הזכרונות פתוחים,קבל מקצה הכרטיס היה נתלש והכרטיס פשוט לא היה עובד.נשרפים! לא מסלףולא, אין לו נעילות PCI או AGP ובכלל איכות הOC שלו מוטלת בספק (לא ראיתי שום השוואות איתו) אבל הוא לא מיועד לכך, בניגוד לepoxואין לך בכלל TBRED B ככה שזה לא יפרוץ לך את המכפלה (הEPOX)
פורסם 2003 בינואר 722 שנים מחבר חבל שאין לו נעילה :-\ומה עם המחלק של 1\6 ?ראיתי שהגיעו איתו בANDATECH 186 בערך... ועם האפוקס ל194עריכה :יש לו נעילה עכשיו ראיתי בביקורת שיש לו לAGP ולPCI עדיין לא יודעיםוהוא גם פרוץ מכפלה למעבדי מסוג T-B מישהו יודע אולי אם יש לו חילוק של 1\6?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.