עבור לתוכן

מחפש מצלמה דיגיטלית של קנון בתקציב של עד....

Featured Replies

פורסם

היי

כמו שראיתם בכותרת אני מחפש מצלמה דיגיטלית בתקציב של עד 1000 ש"ח ורצוי כמה שפחות.

סוללות ומטען יש לי אז אין צורך לזה, עדיפות לכרטיס ג'יגה שיהיה כלול במחיר ואם אי אפשר אז לא קריטי, היה לי את המצלמה הזאת canon ixus s500 נשבר המסך לא משתלם לתקן, אני מרוצה מקנון סך הכל ומעדיף להמשיך איתם...

אם יש מצלמה שיכולה לצלם וידאו בלי הגבלת זמן זה יהיה מעולה....

תודה, דרך אגב זה מאוד לחוץ כי הייתי צריך להזמין את זה עוד היום זה מיועד לטיסה לחול.

פורסם
  • מחבר

הקומפקטיות כמו בS500 ממש לא קריטי לי ואני אפילו מעדיף מצלמות כמו הA550, ונראה לי שהיא מתאימה לי בול ואפילו יש לה אחלה מחיר, אם מישהון יכול לפרט קצת יותר על המצלמה איך היא מה האפשרויות שלה או סתם מנסיון איתה....

וגם אם יש מצלמה כזאת בדיוק (או אפילו פחות מגה פיקסל לא צריך 7) רק עם מסך שמסתובב זה יהיה פצצה..

פורסם

מצלמות עם מסך מסתובב יותר יקרות. למשל כמו A630 של קנון.

מידע נוסף על A550 יש פה.

פורסם
  • מחבר

מכיר את האתר תודה...

ערכתי שם השוואות בקשר למצלמות שעניינו אותי והגעתי למסקנה בסופו של דבר (עם עזרה של שבי) שאני יקנה או את הA550 או את הA630 ואני עדיין מתלבט רק בגלל הגודל של ה630

יש למישהו הצעות?

פורסם

אני הייתי לוקח את A630 (איכות תמונה יותר טובה, מסך יותר טוב ומסתובב, 4 סוללות ועוד)

פורסם

האמת גם אני הייתי לוקח את A630 מבין שניהן.ללא ספק היא יותר טובה.

פורסם
  • מחבר

אני גם מעדיף את ה630 מכל הבחינות (ולא מפריע המחיר) רק הגודל שלה מפריע זה הדבר היחיד שאני מתלבט לגביו...

פורסם

ראית והחזקת את שניהם בחנות?

פורסם
  • מחבר

לא החזקתי אבל היום ראיתי אותם אחד ליד השני ועדיין אני לא בטוח...

ובקשר למגן מסך רציתי לשאול אם מישהו יצא לו להשתמש באחד כזה http://www.photonegba.co.il/productspec.asp?id=1388 ואם הוא סילקוני? או סתם משהו שמשאיר דבק על המסך?

וגם אם יש טעם לקנות כרטיס מהיר למצלמה או שרגיל יספיק?

פורסם

גם הקנון A620 טובה...אגב אני מוכר...מי שרוצה צרו איתי קשר dima_ga@walla.co.il

פורסם
  • מחבר

יש מצב אני מעוניין זה תלוי בכמה דברים דבר איתי במסנג'ר eldada18@barak-online.net או באי סי 171375522 ועכשיו למה אני ממש לפני הזמנה...

חברה בקשר למגן מסך ששאלתי עליו בדף הקודם ממש מומלץ יש לי חבילה כזאת כרגע ויש שם כמה דברים לא רק מגן.

ובקשר לכרטיס זיכרון מישהו יכול לעזור בזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים