פורסם 2007 במרץ 1618 שנים היי,התקנתי עכשיו Windows Vista Ultimate ואין את כל הקטע של ה-Aero.החלונות השקופים, ה-Alt+Tab המיוחד עם התלת מיימד, כלום...בהתקנה עצמה הוא שאל איזה גירסא אני רוצה להתקין ולחצתי על Ultimate עכשיו שאני עושה קליק ימני על השולחן עבודה רשום לי שיש לי את ה-Ultimate.אז איפה ה-Aero?! צריך להפעיל את זה איפשהו?תודה רבה לעוזרים
פורסם 2007 במרץ 1618 שנים מחבר כשאתה לוחץ windows key - tab זה לא מראה לך את זה בתלת מימד ?תודה רבה על התגובה המהירה.כשאני לוחץ על Windows key + tab לא קורה כלום.אבל כשאני לוחץ על Alt + tab זה כמעט זהה למה שקורה ב-XP.
פורסם 2007 במרץ 1618 שנים ה alt-tab הוא די דומה לרגיל (כל הויסטה הזה די דומה ל XP בכלל.. גם עם ה AERO הזה)..התקנת דריברים עדכניים לכרטיס מסך ? איזה כרטיס מסך יש לך ?
פורסם 2007 במרץ 1618 שנים לי יש מחשב הרבה פחות טוב משלך ולי ישר היה AERO כשהתקנתי...יכול מאוד להיות שיש לך תוכנה שלא מסתדרת טוב עם ה-AERO, ווינדוס מבטל אותו אוטומטית.רוב הסיכויים שזה הדרייבר של הכרטיס מסך.
פורסם 2007 במרץ 1618 שנים מחבר יש בעיה כזו לחלק מכרטיסי ATIהתקנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך ועדיין כלום - יש למישהו רעיון?עריכה: הסתדרתי - תודה רבה לכולם1!
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים מחבר ספר איך הסתדרת ? הלכתי ל-Help and Support וכתבתי שם Windows Aero - זה הוביל אותי לכל ה-Troubleshootים שיכולים להיות ובסוף זה היה הדבר הכי דפוק - זה פשוט לא היה מוגדר: תודה רבה לכולם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.