עבור לתוכן

שינויים לטובה של הR600

Featured Replies

פורסם

ועל זה אומרים "טובים השניים מהאחד"AMD+ATI ;D

• תגובות 30
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בשום מצב הדחייה לא מצדיקה את עצמה !

הדחייה מאפשרת ל-NVIDIA להוביל בדור !

אפילו במקרה הכי טוב שה-R600 יוביל בביצועים , זה יהיה לזמן מאוד קצר

לפי דעתי הR600 כפי שתוכנן ע"י ATI כשעוד הייתה עצמאית היה מיועד להיות 80נ"מ.

היית יכול לקבל תנור עם ביצועים של 88GTX וטיפה ואז בעצם הR600 היה נחשב לכשלון או לכרטיס לא שווה בהשוואה למתחרה.

אבל בעקבות האיחוד ATI החליטו כנראה שאין טעם להוציא ליבת HIGH END שתוריד לה את "הרמה" ובעקבות השילוב עם AMD היא יכולה לעבור ל65נ"מ בקלות ובמהירות.

פורסם

זה לא פחות אלא יותר.

נראה לי ש - ATI פשוט החליטו לוותר על הדור ההתחלתי של כרטיסי ה - DX10 והחליטו להוציא ישר כרטיסים להתחרות ב - G90 של NVIDIA.

וזה רע?

קשר?

פורסם

^^^^^

זה לא רע, זה פשוט פספוס של הרבה מאוד כסף.

והקשר? הוא פשוט מתמוגג מכל הצלחה של AMD. כנראה הוא הלך לחוות את האורגזמה שלו באופן פרטי, ויחזור מאוחר יותר ;)

גם אני מקווה שה-R600 יהיה הצלחה, אבל אני כנראה לא אגמור בגלל זה :P

פורסם

לפני שאתם פותחים את הפלאגין(ב-OPENGL) של בקבוקי השמפניה... מאיפה אתם יודעים שזה נכון(המעבר ל65NM)? אי אפשר להסתמך על האתר הזה בעיניים עצומות....

פורסם

קשר?

זה הקשר:

היית יכול לקבל תנור עם ביצועים של 88GTX וטיפה ואז בעצם הR600 היה נחשב לכשלון או לכרטיס לא שווה בהשוואה למתחרה.

אבל בעקבות האיחוד ATI החליטו כנראה שאין טעם להוציא ליבת HIGH END שתוריד לה את "הרמה" ובעקבות השילוב עם AMD היא יכולה לעבור ל65נ"מ בקלות ובמהירות.

פורסם

לפי מה שאתה אומר טובים שניים - AMD ו-ATi בנפרד

מהאחד (ATi + AMD).

ובאמת יכול להיות שכך.

פורסם

http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=38292

כל הסדרה של הR600 תיוצר בליטוגרפיה של 65NM אחרי הכל מאחר וב80NM הכרטיס סבל מבעיות ודליפות והליבה שנראו צילומים שלה מוקדם יותר תצא במספר מוגבל של כרטיסים.

הסדרה יכולה להגיע עד ל1GHZ ואף יותר ועכשיו לדבר המרעיש בהחלט: הR600 שתקנו במאי יצרוך שליש פחות ממה שתוכנן.

אני לא רואה את השינוי לטובה, כל עין בוחנת עם ידע בתהליכי פיתוח של כזו חומרה יגיד לך להפך, זה פשוט מראה על כישלון הנדסי.

מה שאנוידיה מצליח לעשות ב80NM או 90NM לא זוכר... ATI צריכה לרדת ל65NM ולוקח לה יותר מחצי שנה אחרי שכבר אנוידיה בשוק.

אז יופי, יהיה להם חודש של הובלה עד שאנודיה תצא עם גרסא מוקטנת משלה...

פורסם

ווהוא איפה terjen וכולם?

;D ;D

:screwy:

מצטער להגיד לך אבל R600 הייתה רק צרה צרורה, וללא בררה הביאו ואתו ל65NM.

אני מקוה רק לטוב ולתחרות צמודה ביותר עם מחרים נמוכים כמובן

דעה שלי: יותר מ1GHZ בליבה ו2GHZ בזיכרון יתמודד עם 8800GTX כן?

אם התדר היה כמו של 8800GTX מי היה לוקח? :smile1:

פורסם

יש תאריך יציאה?

מה אתם אומרים עד שבועות הם יצאו?

פורסם

קלוק פר קלוק כנראה שה- GTX יותר חזק, אחרת לא היו נזקקים לתדרים כפולים.

פורסם
  • מחבר

למה החלטת את זה?

למה תדרים כפולים?......כי הם פשוט יכולים

נכון, הם לא יכלו להשיק את הכרטיס ללא ירידה ל65NM אבל אם כבר הם ירדו אז הם מנצלים אותה עד הסוף

פורסם

הם לא היו מעכבים כל כך הרבה אם הם לא היו זקוקים לזה.......... הם מפסידים כסף!

פורסם
  • מחבר

הם מעכבים כי הכרטיס סבל מבעיית של נזילה וכו'

לפי דעתי הדגם שהיה להם קודם לכן היה מסוגל לעבור במבחנים את הGTX אבל כמות הכרטיסים שיצאו ללא בעיות הייתה מאד קטנה ולכן היה צורך בהקטנה ל65NM

פורסם

עד שיצא ה-R600 וכל ה"שרצים" האחרים בסדרה של ati-amd, שווה כבר יהיה בהרבה לקנות את ה-8800gtx/gts, שכן המחירים שלהם צנחו (and still counting), לעומת ה-R600 שעדיין לא יצא, ועד שיצא ועד שהמחיר שלו ירד לרמה סבירה..בזמן שה-R600 יצא, כשהוא יעלה 600$, אפשר יהיה להשיג Dual 8800gtx באותו מחיר..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים