פורסם 2007 במרץ 1618 שנים שלום לכולם,יש בידי 4 מעבדי P3 ללא שימוש,יש איזה שהוא מודינג שאני יכול לעשות איתם?(מחזיק מפתחות כבר עשיתי) בתודה,ושבת שלום.
פורסם 2007 במרץ 1618 שנים תכין מהם מארז ;Dסתם שמע, אני לא חושב שיש לך מה לעשות עם זה.. בטח לא בקשר למודינג O.םאם יש לוח וכ.מסך פנוי שקול HTPC.
פורסם 2007 במרץ 1618 שנים מחבר תכין מהם מארז ;Dסתם שמע, אני לא חושב שיש לך מה לעשות עם זה.. בטח לא בקשר למודינג O.םאם יש לוח וכ.מסך פנוי שקול HTPC.וזה?...
פורסם 2007 במרץ 1618 שנים Home Theater Personal Computerמחשב שמשמש קולנוע ביתי...ממ מה לעשות איתם.?...נסה לעשות מהם פד חמוד לעכבר.או תחתיות לכוסות קפה...יש הרבה, תפעיל ת'מוח חבוב!,Aviko
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים כה...אתה לוקח ת'מעבד מפעיל אותו על 9 מגהרץ ואז אתה יכול להכין עליו פנקייקים..
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים אם יש לך גם לוח אם וכל השיט,תעשה מחשב במקום מגניב.. כמו בשירותיםזה קטן ואפשר לשמוע מוזיקה
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים מחבר ^^^ :lol: רעיון נחמד... או!, אני קונה מארז מפרספקט - אותם אותו עם דבק סיליקון - ושם במקחלת... ;D
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים ^^^ :lol: רעיון נחמד... או!, אני קונה מארז מפרספקט - אותם אותו עם דבק סיליקון - ושם במקחלת... ;D *אוטם לא נראה לי רעיון כ"כ טוב.. טיפה אחת הורסת הכל חוץ מזה מה תעשה איתו? (חוץ ממוזיקה)
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים מוזיקה זה מספיק.. אפשר קריוקיוחוצמזה שמים את זה בארון שום טיפה לא תגיעיש מדריך למחשב באקווריום,תעבוד עפ"י זה
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים איזה צרוף מיקרים, ממש אתמול מצאתי P-III מתפקד.גם אני אשמח לשמוע כמה רעיונות יצירתיים למודינג.
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים מחבר *אוטם לא נראה לי רעיון כ"כ טוב.. טיפה אחת הורסת הכל חוץ מזה מה תעשה איתו? (חוץ ממוזיקה) סרטים,הבעיה שאין לי מקום למחשב. הייתי שמח לדעת איך אני מחמם את המעבד בכדי שיהיה תחתית חימום לכוס... :-\
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים סרטים,הבעיה שאין לי מקום למחשב. הייתי שמח לדעת איך אני מחמם את המעבד בכדי שיהיה תחתית חימום לכוס... :-\ תריץ לו אוברקלוקינג מטורף כדי שיתחמם שלי מגיע ל60 מעלות בלי מאמץ בכלל, זאת בעיה?
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים מחבר ^^^אני מתכוון ללא לוח אם וכו',היה מישהוא שעשה את זה עם ספק או משהוא כזה... (VersuS הזכיר את זה כאן)אני הייתי רוצה לדעת איך עושים את זה!.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.