פורסם 2003 בינואר 622 שנים אז ככהמעבד שלי כרגע עובד על 42 מעלותלוח על 35 ראוי לציין שהמארז פתוח והוולקנו עובד על המהירות הנמוכה ביותר שלואני אפילו בבינוני לא יכול לעבוד..הבאס שלי עדיין נתקע ב148 למרות הקרור (סתם זרקתי 120 שקל)והכי מעצבן שאם אני שם את המהירות להכי גבוה כולה הבדל של 2 מעלותאני מבקש תגובות , מענות
פורסם 2003 בינואר 622 שנים אתה רציני בן אדם?!הטפ' של המאבד של בד"כ נעה בין 38-42 מעלות וחשבתי לקנות את הוולקנו 7+כי גם רציתי לעשות OC...מפרט:P4 2.2 GhzManufacturer : Gigabyte Technology Co., Ltd.Model : SiS-645 GA-8SRXאני ממש רוצה לברר לעומק על הוולקנו כמה הוא עוזר וכו..
פורסם 2003 בינואר 622 שנים למה אנשים קונים GIGABYTE ומתפלאים שהם לא מסוגלים לעשות OC כמו שצריך??בכל אופן, פתח את המעבד תוריד מכפלה ותעלה את ה-BUS.
פורסם 2003 בינואר 622 שנים "פתח את המעבד תוריד מכפלה ותעלה את ה-BUS. "אחי אתה יכול להסביר לי על זה טיפה יותר לא ממש מבין...ולמה אתה לא מרוצה מ GIGABYTE?? הם אחלה לפי דעתי ( למרות שהיה לי כל השניםASUS והם סוסים. ;D )
פורסם 2003 בינואר 622 שנים עם XP2000 ו 7VA הטמפ' במארז סגור היתה 45 וזה עם המאוורר הטפשי שמקבלים עם המעבד.לדעתי לא שמת גריז טרמי בצורה נכונה או שלא ניקית את השאריות של מה שהיה שם.
פורסם 2003 בינואר 722 שנים מחבר הבחור מסימפלטק עשה לי את זה לא אני לבד..ואני מאמין שהוא יודע מה לעשותאם אני מעלה את המהירות של המאורר עד הסוף ל6000 סלד אז הטמפרטורה יורדת לבערך 38 מעלות
פורסם 2003 בינואר 722 שנים אתה רציני בן אדם?!הטפ' של המאבד של בד"כ נעה בין 38-42 מעלות וחשבתי לקנות את הוולקנו 7+כי גם רציתי לעשות OC...מפרט:P4 2.2 GhzManufacturer : Gigabyte Technology Co., Ltd.Model : SiS-645 GA-8SRXאני ממש רוצה לברר לעומק על הוולקנו כמה הוא עוזר וכו..בוא תשווה intel לAMD... המעלות שלהם שונות בחליט... הAMD מתחממים הרבה יותראני לא חושב שהוא ירצה לפרוץ את המכפלה, עניין מסוכן... בהחלטאין לך מה לעשות לדעתי זה הלוח... הטמפ' נחמדות, לא מדהימות בכלל אבל הHS/f לא כזה טוב, ואתה לבד אמרתה שאתה בכלל לא יודע איך מרחו את הגריז טרמי.עזוב בטמפ'... זה לא מה שחוסם אותך עכשיו
פורסם 2003 בינואר 722 שנים הציפסט שלך הוא של SiS שהם לא ממש מומלצים לאוברקלוק...ד"א - אם אתה מפעיל את המאורר (VOLCANO) על המהירות הכי נמוכה אז עדיף כבר שתשתמש במאורר הגנרי שקיבלת עם המעבד...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.