פורסם 2003 בינואר 622 שנים ערב טוב דבר ראשון ;D מכיוון שאין לי כסף או משהו וגם אני לא ממש מתעניין במודינג ליופי כלומר לדים וכו' החלטתי להתחיל לצייר קצת על הדלת ( אין לי כישרון ציור בכלל אבל אמרתי ננסה מה יהיה ) מצטער על האיכות הגרועה אבל זה בעיה כי זה בעיפרון וגם אם אני שם פלאש הדלת מחזירה אור... אז תנסו להבין מה הולך ( מקווה שתצליחו חח :) ) טוב ככה אני צריך להוסיף עין שנייה כבר הוספתי 3 פעמים אבל זה לא יצא ישר ואת התופסן אני שם גם בצד השני טוב אז מה אתם חושבים? בינתיים יפה? יש הצעות לציורים ( לא מסובכים ) או סמלים או משהו ? והשאלה החשובה ביותר שיש לי : עם מה לעבור על הציורים? אני צריך משהו שיורד אבל לא יורד עם מחק כי ככה אם אני אפשל אין לי כוח לעשות ספריי על הכל ניסיתי טוש שחור ( עבה אבל לא לורד ) והוא יורד עם מחק אז תציעו תודה!
פורסם 2003 בינואר 622 שנים העין הזאת אמורה להיות הלוגו של NWN?אתה יכול אולי לקחת איזה טוש שחור עבה ולעבור על זה, זה ידגיש את זה יותר..כי עפרון בדר"כ נראה אנמי כזה, אם תסלחו לי על האנלוגיה..
פורסם 2003 בינואר 622 שנים מחבר חח תאמת לאציירתי עין והתחלתי לשפר לציור מפלצתי כזהאני אנסהאבל עדיין לא אמרתם לי אם יפה? אני רוצה לדעת אם להמשיך או שזה על הפניםכי אני מודע לכך שאין לי כישרון ציור...
פורסם 2003 בינואר 622 שנים מחבר פשיי צודקיכול להיות זה נקלט לי בתת מודע חחגם עברתי על ציורים של עין באינטרנט ( גוגל )יכול להיות שניתקלתי בזה ולקחתי מזה אבל בטעות
פורסם 2003 בינואר 722 שנים טיפה מוגזם לקרוא לזה מודינג... זה נחמד, אבל זה די סתם, אם כבר אז אז כבר, תצבע יפה, עם צבעי שמן טובים ולא בעיפרון
פורסם 2003 בינואר 722 שנים ערב טוב דבר ראשון ;D מכיוון שאין לי כסף או משהו וגם אני לא ממש מתעניין במודינג ליופי כלומר לדים וכו' החלטתי להתחיל לצייר קצת על הדלת ( אין לי כישרון ציור בכלל אבל אמרתי ננסה מה יהיה ) דווקא יש לך כישרון טוב מאוד לציור...
פורסם 2003 בינואר 722 שנים מחבר תודה לכולם על העזרה ועל התגובות! אני יודע שזה לא ממש מודינג וגם אמרתי את זה אני פשוט לא אוהב להרוס אני לא רוצה לחתוך את הדלת הרי זה לא בעיה אבל זה לא יפה לפי דעתי.. ניסיתי עם טוש אבל זה נמחק אני אבדוק את הלכה אני צריך משהו חזק שיראו אבל שיהיה בסיגנון של עיפרון ושלא ירד לפי דעתי אני אצבע עם טוש דק אחרי הסיום של כל הציורים ואז אשים לקה שזה לא ירד נשמע טוב? וthe flying switch - אני לא צייר , אין לי צבעים כאלה - זה סתם טירוף שפתאום עלה לי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.