עבור לתוכן

שאלה אתגרית למבינים DS4 אכזבה ? או פשוט אין לי תשובה?

Featured Replies

פורסם

היי ושלום לכולם.

התקנתי ללקוח שלי לוח אם של GIGBYTE DS4 עם מעבד קונרו E6300

השאר לא חשוב. לאחר התקנת מערכת ההפעלה+הדריברים של הלוח אם נסתמנה בעיה מוזרה:כאשר מכניסים דיסק ריק לכונן

יש הפניה של שגיאה שאומרת שאי אפשר לפנות לכונן הנ"ל אך כאשר דיסק מלא אין בעיה...

סדר פעולות שעשיתי: התקנתי שוב מערכת הפעלה, החלפתי צורבים שונים גם סוגים שונים, החלפתי צמה IDE, עידכנתי ביוס לגירסה חדשה F8

כל זה לא עזר לי להגיע לפתרון. השאלה היא: אם למישהו יש מושג או שנתקל בבעיה או איזה עדכון של החברה אני אשמח לדעת????

כרגע התקנתי לו צורב SATA והכל עובד.

בתודה מראש אייל

פורסם

שלום לך אייל גם אני טכנאי ...

מקרה מוזר אבל קורה מה לעשות .... :s07:

עם התקנתה לו צורב S-ATA והכול עובד על תשבור תראש יותר מידי תציע לו לשדרג את הצורב הרגיל לS-ATA

בתוספת מחיר עם הוא לא ירצה תמכור לו אותו במחיר עלות !

על תכנס לכאבי ראש מיותרים

אז אתה לא תרוויח על הצורב שטויות !

פורסם

במידה ואתה מתקין מדיסק צרוב,נסה להוריד גרסאה אחרת ולהתקין אותה

יש גרסאות של ETH0 שמגיעיות עם כל העדכונים מובנים בתוך ההתקנה הרגילה(עדכוני אבטחה)

פורסם

הכונן שהתקנת בהתחלה הוא צורב או כונן CD/DVD רגיל?

פורסם
  • מחבר

הכונן הוא צורב DVD ולגביי ההחלפה החלפתי לו על חשבון הרשת זו לא בעיה

פשוט מתסכל הבעיה אני חושש שייש בעיה עם DS4 ואם יש באמת בעיה אני אנמע מלמכור אותם

כמובן חשוב שגם אחרים ידעו...

פורסם

קודם כול תשנה את הכותרת לכותרת אינפורמטיבית

אחרת הדיון ינעל

פורסם
  • מחבר

לא מבין מה הבעיה שלכם מנהלי הפורום? אתם מחפשים לעלות את הרמה של הפורום? או סתם מתלהבים להיות "מנהלים"

בנתיים במקום לקבל ממכם תשובות מקצועיות אני מקבל ממכם הערות איך לא רושמים איך לא עושים ואיך ואיך.....

אם אתם לא מעודדים אנשי מקצוע לפורום שלכם פשוט תגידו! וזו לא פעם ראשונה שנתקלי בתגובות כאלה ממנהלי הפורום

פורסם

אולי עדיף לך פשוט לשנות את הכותרת ולא להתווכח יותר מדי? זה לא יוביל לשום מקום.

כן, הניסיון הוא להעלות את הרמה של הפורום ולא לאפשר כותרות כמו "תעזרו לי אחימשלייייייייייי!!!!!!!11111111אחדאחדאח" או הכותרת אצלך.

וחוץ מזה אתה יודע שעם הכותרת שלך אתה מרחיק המון אנשים שיכולים אולי לעזור לך.

"למבינים בלבד".

פורסם
  • מחבר

לבקשתכם שינתי את הכותרת.

אשמח לתשובות או הארות לשאלתי....

פורסם

1. ללוחות מבוססי 965P/G כגון הלוח הנ"ל יש גשר דרומי מסוג ICH8, אינטל בחרה שלא להוסיף לו בקר IDE.

כתוצאה מכך חברות אשר מעונינות ללהוסיף בקר IDE מסתמכות על פתרונות חיצוניים כגון ה JMB363 של JMicron.

2. הבקר של JMicron ידוע בבעיות שלו, את חלקם ניתן לפתור ע"י עדכון לדריבר האחרון ע"י שימוש ב Windows update

או שידרוג לדריבר בטא שמסתובב באינטרנט.

3. בשורה התחתונה חלק מהכוננים עובדים עם הבקר, חלק לא קוראים אבל כותבים וחלק קוראים אך לא כותבים.

סביר להניח שהבעיה שלך נגמרת גם כן כתוצאה מבעיות עם הבקר הזה ותגרם למעשה בכל לוח אם אחר עם ציפסט 965

שמגיע עם חיבורי IDE, זאת מכיוון שכל החברות משתמשות בבקר של JMicron בכדי לממש חיבורים אלה.

4. בכדי להיתגבר על הבעיה אתה מומזן לנסות ולעדכן את הדריברים או להיכנס לביוס ולבטל את אופציית אמולצית SCSI

על גבי IDE, בכלליות עדיף שלא לחבר התקני ATAPI על גבי הבקר הזה למרות שיש לו תמיכה נראה שהיא לא מושלמת לחלוטין.

עוד חומר לקריאה בדיון הזה.

פורסם

ולפותח התרד אתה קצת חצוף לידיעתך אף אחד לא מתכוון לעבוד בשבילך כאן ....

כול הגולשים נמצאים כאן רק בגלל שזה התחביב שלהם וזה מה שהם אוהבים לעשות ואני ביינהם ואת זה אתה תזכור טוב טוב .... ! :bash:

ולפי הדיבור שלך איך שאתה מדבר אתה פשוט יורק וזורק אבנים לבור שאתה שותה ממנו !

אני לא יודע איך אתה מדבר עם הלקוחות שלך אבל זה ממש לא לעניין השפה שאתה מדבר למה להקניט ?..!

עם אני הייתי לקוח שלך ואתה הייתה מדבר אליי ככה הייתי מעיף אותך מהבית שלי באותה הדקה שהייתה מתחיל לדבר ככה !

אז תחשוב שזה ביית אבל ביית משותף ומילה לא במקום או עקיצה ועם אחד המנהלים לא יאהב את זה

אתה תקבל באן ובצדק ! :pissed:

פורסם
  • מחבר

לארז תודה תודה תודה

תשובה מיקצועית ולעניין!!! אני אבדוק את זה בעבודה ונראה מה יהיה.....

בעיקרון יש לי לוח P5B DELUX עם אותו בקר ולא נתקלתי שם בבעיה כזו אולי רק ב GIGABYTE

גם ב MSI אין את הבעיה

בכול אופן רב תודה בשנית........

לגביי D.R BIT

עדיף שתמצא עבודה כי בסקר שנערך במגזין מסוים רשום"השהיה הממושכת של גברים בבית גורמת לתיסכול ואף לדיכאון מתמשך"

ולכן אין לי סיבה לכעוס עליך חזק ואמץ ידידי.......

פורסם

לארז תודה תודה תודה

תשובה מיקצועית ולעניין!!! אני אבדוק את זה בעבודה ונראה מה יהיה.....

בעיקרון יש לי לוח P5B DELUX עם אותו בקר ולא נתקלתי שם בבעיה כזו אולי רק ב GIGABYTE

גם ב MSI אין את הבעיה

בכול אופן רב תודה בשנית........

לגביי D.R BIT javascript:void(0);

javascript:void(0);

עדיף שתמצא עבודה כי בסקר שנערך במגזין מסוים רשום"השהיה הממושכת של גברים בבית גורמת לתיסכול ואף לדיכאון מתמשך"

ולכן אין לי סיבה לכעוס עליך חזק ואמץ ידידי.......

תאמין לי שאני לא מתוסכל כלל

אני פשוט מתעצבן מאנשים שמזלזלים רק בגלל זה !! :smile1:

יש לי עבודה אני מחפש עבודה נוספת ! :lol:

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

הדיון ננעל בגלל שהוא לא מוביל לשום מקום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים