פורסם 2003 בינואר 622 שנים אחותי נוסעת למנהטן שבוע הבא ואני רוצה שהיא תקנה לי מארז falcon exotix(זה מארז COOLERMASTER אלומיניום עם ציורים עליו)http://www.falcon-nw.com/exotix.aspמישהו יודע איפה אפשר לקנות כאלה וכמה הם עולים בארה"ב?תודה לעוזרים!
פורסם 2003 בינואר 622 שנים אתה יודע שיהיה מסובך קצת להביא את זה?כמעט 8 קילו, והמידות לא מאכזבות:196 x 484 x 535 mmאני לא חושב שהם מוכרים סתם ככה בחנויות את המארזים שלהם (ומארז כזה יעלה לך כ500 דולר, 100 על המארז ו400 על הצביעה)האימייל של מחלקת המכירותדבר איתם על משלוח לבתי מלון.
פורסם 2003 בינואר 622 שנים מחבר אני חשבתי יותר על משהו כמו דולר ורבעאין לי גרושחשבתי שזה יותר זול...בכל מקרה תודהותגיד למה הצביעה עולה כל כך הרבה\?!?!מה הם צובעים את זה ביד או משהו?!?!ואיך מארז כזה רק מאה דולר??? בארץ הוא עולה 1300 ש"ח
פורסם 2003 בינואר 622 שנים אם כבר אתה רוצה לצבוע את המארז אז יהיה עדיף לקנות מארז של CM בארץ, ולהזמין מכאן - http://www.casewraps.com על פי עיצוב שלך.אגב, המחירים שם הם בדולרים קנדיים.
פורסם 2003 בינואר 622 שנים מה הם צובעים את זה ביד או משהו?!?!ואיך מארז כזה רק מאה דולר??? בארץ הוא עולה 1300 ש"חאני חושב שהכוונה היתה 400 המארז ו 100 הצביעה.
פורסם 2003 בינואר 622 שנים כולנו טעינו.Exotix paint schemes are available for an additional $399.00 per Mach V system.400 דולר הצביעה לכל מחשב שקונים מהם.Currently, Exotix paints are available only on our CoolerMaster ATC-110 model system chassis (pictured). Exotix chassis are available only as part of a Mach V system purchase.צריך לקנות גם קולרמסטר atc-110, וגם מחשב מסדרת Mach V.בקיצור, חבל על הזמן.
פורסם 2003 בינואר 722 שנים לאחר שיטוט קצרצר באתר גיליתי את זה The paintwork on the Viper costs $9,000. But even prism paints are avaialble in our standard $399.00 Exotix colors! שמדובר פה על צביע של המארז בצבע של וויפר כחולה, עכשיו העניין הוא שאתה יכול לבחור ממש הרבה צבעים כנראה, ויש פשוט צבע כחול יפה (9$) ויש צבע פריזמה שבוא צובעים וייפרים אמיתיות (שעולות 80,000 $) וזה צבע מדהים ויקרר אחו שילינג שמשתקף ומשנה גוונים וכו.
פורסם 2003 בינואר 722 שנים הלו, להשאר בנושא/לא להגיב בכלל.אגב, במקרים כאלה משתמשים בכפתור ה'עריכה'.... דאבל פוסטינג כזה... דיי מיותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.