עבור לתוכן

בחירה בין עכברים: A4Tech X750F Vs. LogiTech MX 518

Featured Replies

פורסם

שלום לחברי הפורום,

אני מעוניין בעכבר ליישומי גרפיקה שיהיה מדויק ונוח לעבודה מאומצת וארוכה יחסית בתקציב נמוך. מבין שלל הדגמים והאפשרויות הצטמצם המבחר לשני הדגמים הנ"ל. עריכה: מוסיף את GENIUS ERGO 520 2000dpi לשניים הקודמים

איזה מבין הדגמים הללו עדיף לדעתכם (מתוך הנחה שפער המחיר קטן עד זניח ועומד על 55 ש"ח)?

האם יש פה מישהו שיש לו את ה-A4Tech X750F או את ה-GENIUS ERGO 520 2000dpi ויכול להשוות אותם ל-LogiTech MX 518 מתוך נסיון אישי אמיתי?

אחד הפרמטרים שמעניין אותי הוא נוחות העבודה לאורך זמן. במיוחד מבחינת הארגונומיה של העכבר ותחושת המגע שלו. האם המבנה ה"פלסטיקי" של ה-A4Tech X750F לא גורם להזעת יתר כאשר עובדים הרבה עם העכבר? (שוב, בדגש על נסיון אמיתי ולא הערכות באוויר).

כרגע, הנטיה שלי היא ללכת על הלוג'יטק בשל האיכות המוכחת שלו.

אשמח לשמוע השגות על הבחירה שלי והצעות חלופיות

בתודה מראש.

פורסם

לפי מה שהבנתי לוקח זמן להתרגל ללוגיטק אבל הוא ממש נוח שמתרגלים אליו

פורסם

לי יש את הA4TECH X750 והוא בכלל לא גורם להזעת יתר(יש לי אותו כחודשיים)כאשר אני משתמש בו אינטנסיבית במשחקים ובתוכנות רבות..מבנה ארגונומי מאוד נוח ושוב בהשוואה לעכברים שנתת הוא אוכל את כולם...לא יודע אם בהרבה אבל אוכל אותם..

דבר שני המנוע שלו מאוד מדוייק ומהיר..מומלץ מאוד במשחקים ותוכנות..ואין צורך להתקין דרייברים לעומת לוגיטק שבעכברים שלה חייבים להתקין.

וחוץ מזה שהוא קצת פלסטי הוא מעולה ומומלץ מאוד מאוד למחירו.הלוגיטקים למינהם מאוד טובים אבל מהX7 סחטו עוד 20 אחוז מהמנוע לייזר שלו לעומת הלוגיטק

והלוגיטק מרגיש איכותי קצת יותר ביד השאלה היא האם זה שווה את הכסף הרב שיש להשקיע עליו..לשיקולך.

X750 מאוד איכותי ומומלץ.ויש גם REVIEW עליו בעולם ומקטלגים אותו כמאוד מאוד איכותי.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות.

המבנה הפלסטיקי של ה-A4TECH X750 הוא בדיוק מה שמטריד אותי והיות והלוג'יטק נמכר ב-55 ש"ח יותר זה הפרש שאני מוכן להשלים איתו ע"מ לקבל עכבר נוח יותר מבחינת תחושת המגע. מה גם שאינני גיימר ואני לא צריך מהירויות תגובה הטובות בשוק.

האם יש מישהו נוסף שהתנסה בשני העכברים ויכול לפרט את התרשמותו?

פורסם

מציע לך את הלוגיטק יש לי עכבר של A4TECH x7 בצבע כחול פלסטיק פשוט מעפן המדבקות האלה שמתחת לעכבר נשרטות מהר וא לא נוח עכשיו קניתי mx518 ואו מעולה פלסטיק נוח אחיזה נוחה למשחקים ולעבוד על המחשב

פורסם
  • מחבר

תודה רבה

אכן, קניתי לבסוף את הלוג'יטק...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים