עבור לתוכן

FUJI F30 או 31 ?

Featured Replies

פורסם

שלום,

לאחר התלבטויות החלטתי שהמצלמה הדיגיטלית הראשונה של תהיה ה FUJI F30/31.

נשאלת עכשיו השאלה איזו מבין השתיים לקנות, כי יש הבדלים מסוימים, כך נראה, בהתמודדות עם הרעש בISO גבוה: הF30 מנקה קצת יותר אבל מאבדת פרטים ונוטה למשהו יותר פסטלי, בעוד הF31 קצת יותר "מלוכלכת" מבחינה זו אבל שומרת יותר פרטים ומציגה אפילו ב3200 תמונה שהיא עדיין די ברורה עם גירעון שאני די מסמפט בעצם... יש גם נטיה בF31 לתת-חשיפה, במנוגד לF30. העניין של "זיהוי הפרצופים" לא נראה לי משמעותי. ייתכן שהעניין של השוליים הסגולים פחות בעייתי בF31...

את הF31 אפשר לרכוש בCAMERA4LESS ב1500 (ונראה לי שxD של OLYMPUS TYPE H יתאימו לא?) , אבל לא מדובר שם בכלל על אחריות...?!

בכל החנויות האחרות זה 300 יותר אבל עם אחריות של שנתיים של המייבא...

את הF30 אפשר לרכוש עם אחריות רשמית גם ב1500.

מה דעתכם בקשר לבחירה בין שני הדגמים?

תודה.

פורסם

נראה לי אחלה פיצ'ר ה- Face Detection.

למה לא לקבל אותו באותו המחיר?

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אין לי התנגדות עקרונית לFD, השאלה היא רק אם בסופו של דבר הF30 פשוט לא יותר טובה...

דבר אחר שמטריד אותי זה חנות שלא מוזכר בכלל טיב ומשך אחריות למוצר (אזמין באינטרנט), שרק בה המחירים זהים.

פורסם

לא יודע מה איתך, אבל עד כמה שסיפרו לנו, מדובר באותה מצלמה עם התוספת המדוברת.

אז למה שה- F30 תהיה עדיפה?

פורסם
  • מחבר

לא, זאת לא בדיוק אותה מצלמה. יש שינויים מינוריים אולי, אבל הם קיימים, בעיקר בהתמודדות ברעש.

ראיתי השואות של תמונות, אלה לצד אלה, של הF40 והF31 למשל (הF31 לקח לדעתי ביד רמה), אבל לא ראיתי השואות בין הF30 לF31.

לכן שאלתי אם מישהו פה ניסה את שתיהן...

על כל פנים כנראה אזמין מחר את הF31 בקמרה4לס, למרות העניין המוזר של האחריות שלא מוזכרת.

פורסם

לגבי האחריות זה אמור להיות שנה .כמובן לא יבואן רשמי (אחים שמעוני כמדומני) אלא שלהם כי זה יבוא אפור (נקרא קבוצת 4H אם אני זוכר נכון).

לגבי המצלמה עצמה הייתי מעדיף את הגרסא החדשה(31) כל עוד הם באותו מחיר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים