פורסם 2007 במרץ 1518 שנים שלום. אני מחפש סכימה עם שמות של הנגדים שאני אגיד לדוד שלי שיביא לי. אני רוצה 3-4 נגדים חזקים שיתחברו למולקס.ויאירו בחוזקה חתיכת פרספקט של 15*2.5 ס"מ זה יספיק אתם חושבים? בנוסף,אם אני אהפוך את הכיוון של המאורר של הספק,כלומר שהוא יכניס אוויר,אבל מהצד יש חורי איוור,זה יזיק? או שאפשר? פשוט אני שם את הספק בתקרה ויותר קל שהוא יהיה בצורה שיכניס אוויר. איך זה? (הירוק זה האור) תודה
פורסם 2007 במרץ 1518 שנים זה יהיה טיפשי להפוך את המאוורר של הספק.. כי הוא יכניס אוויר חם למארז וזה לא יתרום לשום דבר.. =\
פורסם 2007 במרץ 1618 שנים מחבר אבל זה יהיה על התקרה של המארז.. זה יביא אוויר מבחוץ,הוא לא יהיה חםיש אפשרות לשנות את כיוון המאורר בלי להפוך אותו?
פורסם 2007 במרץ 1618 שנים אפילו 2-3 לדים חזקים יספיקו לדעתי.כדאי שתסתכל במדריך באתר ותחשוב איזה מעגל אתה רוצה לבנות:http://hwzone.co.il/guides/caseled/
פורסם 2007 במרץ 1618 שנים בשום פנים אל תהפוף את המאוורר ולא את הכוון שלו הרבה יותר אפקטיבי להוצי אויר חם מהמחשב במקום להכניס קר .. ולא זה לא אותו דבר לא סתם כל הספקים עד עכשיו באו עם מאוורר שמוציא אויר ככה סתם הטמפ' במארז תעלה והספר ירטח .. מה שיכול לגרום לשריפת הספר או כל מיני חלקים אחרים במחשב בקשר לחריטה בפרספקס .. זאת הבחירה שלך
פורסם 2007 במרץ 1618 שנים מחבר אבל אני לא יצירתי ואין לי רעיונות מה דעתכם יהיה יפה? חשבתי על איזה פתגם ואפשר לסובב את כיוון המאורר? אולי אם איזה נגד?
פורסם 2007 במרץ 1618 שנים תגיד אחי,שלושה אנשים לפחות מעליי רושמים לך שהם ממליצים מנסיונם לא להפוך מארז בספק,ואתה בכל זאת כן רוצה להפוך אותו?לא חבל על הספק/חלקי מחשב שיתחממו עקב שטות שנקראת "רציתי להפוך מאוורר"?אני ארשום לך בגדול שתבין - אל תהפוך מאוורר של ספק! מנסיון אני אומר - המהירות שתרוץ בה לחנות להשיג ספק חדש (במקרה הטוב) או מחשב חדש (במקרה הרע) תשבור שיא אולימפי! לגבי נגד או פתרון אחר שיהפוך מאוורר - לא קיים. רק הפיכה פיזית של המאוורר...רעיונות? מה דעתך על לעשות פוליש לספק,שישקף כמו מראה את פנים המארז?לעשות סליבינג? להפוך ספק גנרי לספק יוקרתי ע"י כך שתהפוך אותו למבריק,אקרילי,עם מולקסים מוארים ב-UV ואפשרות לנתק ולחבר רק כבלי חשמל שאתה רוצה וצריך?
פורסם 2007 במרץ 1618 שנים מחבר כנראה לא הבנת אותי,אני אסביר את עצמי טוב יותר. הספק נמצא בוידיאו (HTPC) והמאורר בצורה הנתונה של הוצאת אוויר לא יושב לי טוב,אז חשבתי להפוך אותו,וגם להפוך את הכיוון שלו,וככה הוא יהיה הפוך על הפוך ובעצם ישאר מוציא אוויר. זה אפשרי?[br]פורסם בתאריך: 16.03.2007 בשעה 13:44:14 אפילו 2-3 לדים חזקים יספיקו לדעתי. כדאי שתסתכל במדריך באתר ותחשוב איזה מעגל אתה רוצה לבנות: http://hwzone.co.il/guides/caseled/ אני אחבר בטור אם אני לוקח לדים חזקים,צריך נגד מסוים? האם 3-4 לדים יוכלו לקבל כמות מתח מספקת ממולקס אחד? אפשר בבקשה שמות של הנגד והלדים? תודה
פורסם 2007 במרץ 1618 שנים כנראה לא הבנת אותי,אני אסביר את עצמי טוב יותר. הספק נמצא בוידיאו (HTPC) והמאורר בצורה הנתונה של הוצאת אוויר לא יושב לי טוב,אז חשבתי להפוך אותו,וגם להפוך את הכיוון שלו,וככה הוא יהיה הפוך על הפוך ובעצם ישאר מוציא אוויר. אם לזה התכוונת,מבלי לפרק את המאוורר ממקום מושבו ולהפוך אותו,אז זה אפשרי. פשוט לקחת את הספק ולשתול אותו במארז כך שבמקום שהמאוורר יהיה כלפי מטה , הוא יהיה כלפי מעלה... אבל המאוורר עדיין יוציא אוויר. זה אפשרי ואף מומלץ. זה אפשרי?[br]פורסם בתאריך: 16.03.2007 בשעה 13:44:14 אני אחבר בטור אם אני לוקח לדים חזקים,צריך נגד מסוים? האם 3-4 לדים יוכלו לקבל כמות מתח מספקת ממולקס אחד? אפשר בבקשה שמות של הנגד והלדים? תודה
פורסם 2007 במרץ 1618 שנים הא הבנתי למה אתה מתכוון בקשר למאוורר, אתה צריך רק להחליף את החוט האדום בשחור ואת השחור באדום ואז זה יפעל בכיוון הנגדי ואם תהפוך זה יישאר באותו כיווןובקשר לתאורה תביא 4 לדים 3V ונגדים 470 אוהם ואז אתה מחבר ליציאה של 12 וולט (שחור וצהוב במולקס) וחבר בטור
פורסם 2007 במרץ 1618 שנים הא הבנתי למה אתה מתכוון בקשר למאוורר, אתה צריך רק להחליף את החוט האדום בשחור ואת השחור באדום ואז זה יפעל בכיוון הנגדי והם תהפוך זה יישאר באותו כיוון ובקשר לתאורה תביא 4 לדים 3V ונגדים 470 אוהם ואז אתה מחבר ליציאה של 12 וולט (אדום ושחור במולקס) וחבר בטור המולקס האדום מספק 5V
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים אל תחבר יותר מ 3 לדים בטור, נגד של 100-150 אום יתאים יופי ללד UB לתאורה מקסימלית.
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים מחבר הבנתי.תודה לכם אבל רגע,על כל לד של כמה צריך נגד של כמה? בילבלתם אותי,או שעל 3 לדים מספיק נגד אחד בסוף?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.