עבור לתוכן

עזרה במיקום רמקולים [+תמונות]

Featured Replies

פורסם

היי! לפני מלא זמן קניתי ATP3 :)

תוכלו לעזור לי ולהציע לי היכן הכי כדאי לשים את הרמקולים(הסטליטים והסאבוופר)?

ועוד שאלה אחרונה: איך תולים את הסטיליטים של המערכת?? :o

תמונות של הצד של החדר איפה שהמחשב ושל הרמקולים איפה שהם עכשיו נמצאים כאן למטה..

תודה מראש אנשים!!! :yelclap:

יצא קצת חשוך אז סימנתי לכם :D

ד"א, בדיוק מתחיל המשחק של חיפה בברצלונה, אז בהצלחה חיפה!! אם יעלו שלב, יביאו כבוד למדינה הקטנה שלנו! :)

p3150003mediumfx9.th.jpg

p3150002mediumaz4.th.jpg

p3150004mediumqm6.th.jpg

פורסם

זה פשוט! - הם כולה 2.1...

קיצור - הסאב הוא באמצע למטה,ואחד מכל צד.

פורסם

זה פשוט! - הם כולה 2.1...

קיצור - הסאב הוא באמצע למטה,ואחד מכל צד.

נכון, ואני אמשיך:

SUB על הריצפה, וסטליטים למעלה, כמה שיותר רחוק אחד מהשני, אבל שאתה תשאר במרחק שווה ביניהם ושהם יהיו תמיד מכוונים עליך.

ודחוף !!!!! תוריד את הרמקול מהמסך, לפני שהוא נדפק !

אסור לקרב מגנטים למסכי CRT !!!

פורסם

אבל למה לשלוח הודעות כאלה חסרות תוכן\ מלאות בשטויות? :kopfpatsch:

דבר ראשון: הסטאלייטים של הATP3 מוגנים מגנטית (או איך שלא קוראים לזה... אין לי כוח להיזכר עכשו בהגדרה), לכן זה לא כזה קריטי שהם יהיו על המסך.

דבר שני: את הסטאלייטים של הATP3 מומלץ לא למקם גבוה מידי כי אז המיד ישמע חזק מידי ביחס לטוויטרים, והצליל יהייה פשוט מחורבן.

דבר שלישי: תרחיק את הוופר מהקיר... שים אותו איפשהו ליד השולחן (לא מאחוריו... איזה חצי מטר ממנו לפחות, ולא צמוד לקיר). את הוופר לא חייבים למקם ליד המערכת, ואם הכבלים מאפשרים, שים אותו אפילו ליד (לא צמוד) איזה הקיר אחר שיהייה לך יותר נוח, וכוון את העוצמה שלו בהתאם (שחק עם כפתור של הבאס...)

דבר רביעי: למקם טוב את הסטאלייטים לא תוכל על שולחן קטן כזה... אבל לפחות אני מציע לך להזיז את הסמך לאמצע השולחן ואת הסטאלייטים לשים בצדדים, ואם כבר, אז גם את המארז תזיז עד כמה שאפשר ימינה...

פורסם
  • מחבר

תודה לכולכם!

אני אנסה לקמבן משהו. :) הכבלים דיי ארוכים - 2 מטר כל אחד...(מכל סטלייט לסאב ומהסאב למחשב)

בקשר לסטלייטים: יש אפשרות לתלות אותם איפשהו(לא גבוה מידיי כמו שאמרתם)? פשוט לעשות עכשיו מדפים זה סיפור... :-\ כמה גבוה אפשר לשים אותם בלי לפגוע באיכות?

ממ למסך בינתיים לא קרה כלום וגם אם יקרה משהו אני גם ככה מתכנן להחליף לLCD בקרוב יחסית... המסך הזה מ99 אבל עובד עדיין פ33ה! :)

ךהזיז את המסך לאמצע השולחן לא אפשרי... אז הוא יהיה קרוב אליי מידיי...

THX ALL!!

פורסם

אי אפשר לתלות אותם לצער כולנו... ולגבי גובה- זה אינדיבידואלי... אני מיקמתי אותם חצי מטר מעל הראש שלי ולא הבנתי למה אני בקושי שומע את הצלילים הגבוהים, כשהטראבל בפול ווליום :s07:

המיד שלהם מכוון כלפי מטה (בחצי עיגול...) והטוויטרים נמצאים על המוט ומכוונים יחסית למעלה... לפי דעתי גובה אופטימאלי בשבילהם זה כשהקצה העליון של המוט נמצא מקסימום בגובה הראש... וממה שהבנתי המתכננים התכוונו שישימו אותם על שולחן כלשהו כדי לשמוע את המיד טוב יותר...

פורסם
  • מחבר

הבנתי, then shelves it is. תודה! :)

אם בקרוב אני אסדר מדפים ואשים את הסאב רחוק יותר - יהיו תמונות... :)

Danke

פורסם

על לא דבר :)

פורסם

אני שמתי את הסאב על ריצפה

ואת שני סט' שמתי על שולחנות עץ קטנים כאלה וכל אחד רחוק ב מטר מהסאב

זה נתן לי את הסאונד הכי טוב...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים