פורסם 2007 במרץ 1518 שנים מצטער על הבורות - אבל בכל זאת:מה ההבדל בן שני סוגי הPCI אקספרס? אני יודע שזה שהוא מיסיכ 16 = הוא לכרטיסי המסך החדשיםאבל למה משמש זה שהוא PCI אקספרס X 1 ? איזה סוגי כרטיסיםTHX
פורסם 2007 במרץ 1518 שנים X1 משמש להרחבות כמו כרטיסי קול ורשת אם אינני טועה..X16 משמש כרגע לכרטיסי מסך אבל לדעתי רוצים למצוא לו גם שימושים אחרים בקרוב
פורסם 2007 במרץ 1518 שנים מחבר הבנתיאבל כרטיסי רשת = זה לא חלק אינטגראלי במיסגרת לוח האם ? למשל בכרטיס הזה ?http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1798באיזה מצב - צריך עוד כרטיס רשת?
פורסם 2007 במרץ 1518 שנים מחבר OKבאיזה מצב כדאי להעדיף כזה כרטיס רשת? >>> לא מובנה?האם זה משפר את הגלישה באינטרנט? מהירות או מעמיס פחות על הלוח?או מה?THX
פורסם 2007 במרץ 1518 שנים OKבאיזה מצב כדאי להעדיף כזה כרטיס רשת? >>> לא מובנה?האם זה משפר את הגלישה באינטרנט? מהירות או מעמיס פחות על הלוח?או מה?THXלי למשל נהרס המובנה (לא יודע איך)יש לי אחד בשביל המודם, ואחד בשביל הרשת.נראה לי רגיל, כמו מובנה..
פורסם 2007 במרץ 1518 שנים מחבר האם כרטיס מודם = בישביל שימוש בתוכנת פקס = יכנס ע"ג כרטיס PCI רגיל ? או PCI אקספרס X 1 ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.