עבור לתוכן

בעיה בחיבור מחשב לטלויזיה...8800gts

Featured Replies

פורסם

אהלן, המעבר למחשב חדש היה יחסית חלק. אבל אי אפשר בלי בעיות. עכשיו אני לא יכול לחבר את הטלויזיה למחשב כמו שצריך.

מערכת הפעלה ויסטה. כרטיס נוידיה 8800GTS של leadtek. יציאת svideo מהמחשב מתחבר לחיבור הכי פשוט שיש בטלויזיה (רק שני כניסות, צהוב ולבן...מישהו יכול להגיד לי איך קוראים לזה בהזדמנות?)

הכבל חדש. וגם בדקתי אותו בחנות "תמבור" ואמרו שהכבל בסדר (בדיקה עם טסטר...)

איך אתם מצילים אותי הפעם?

לפני שאתם אומרים דרייבירים, הורדתי והתקנתי עוד שתי גרסאות בטה של הדרייברים הכי חדשים של נוידיה בלי שזה עזר. בהזדמנות אולי תגידו לי אם אני צריך לעשות איזה מחיקה יסודית של הדרייברים האלה ולהתקין גרסאה אחת נורמאלית? ואיך עושים את זה כמובן.

פעם או פעמיים שחיברתי את הכבל למחשב הוא הצליח לזהות שטלויזיה מחוברת אבל לא הצלחתי לראות תמונה. למרות שאפשר היה לראות שיש איזה קלט בטלויזיה. תמונה מרוחה ובלתי נתנת לזיהוי אבל.... ואז נגיעה אחת בכבל ואיבדתי את התמונה (מה שגרם לי לחשוב שיש בעיה בכבל). ואחר כך שוב לא הצלחתי לזהות את הטלויזיה כמחוברת למחשב.

איך תצילו אותי הפעם?

תודה מראש

פורסם

אני כרגע עם כרטיס FX5900 של ASUS וגם אני מחבר את הכבל מהמחשב לחיבור הצהוב בטלוויזיה

זה פועל טוב והבעיה היחידה היא שמזיזים תכבל אז מאבדים תתמונה אבל אפשר לסדר את זה

סתם רעיון: נסה דרייבר ישן רק בשביל לראות אם זה יפתור אני משתמש בדרייברים מהתקופה שהFX5900 היה שולט אני לא יודע בדיוק איזו גרסה או אם בכלל אפשר להתקין אותם עם כזה כרטיס אבל אפשר לנסות

תעדכן מה קורה כי גם אני כנראה קונה בקרוב 8800GTS ולראות תמחשב בטלוויזה זה מאוד חשוב לי

פורסם

הדרייברים של NVIDIA ל ויסטה של סידרת ה 8800 עדיין לא תומכם מלאים בTV OUT אל תצפה שזה יעבוד בזמן הקרוב

פורסם

אני רואה שגם לך יש את הכרטיס הזה

על XP ה TV OUT פועל לך כמו שצריך?

פורסם

על איכס פי זה עובד סבבה ולא עושה בעיות בכלל רק על ויסטה זה לא עובד עדיין יש על זה עכשיו תביעה של הלקוחות נגד NVIDIA

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים