פורסם 2007 במרץ 1518 שנים 48 מעלות במנוחה,55 מעלות במאמץ.הסינק הוא אינטל מקורי (שפועל על 800 RPM) , מארז מאוורר.אני יודע שהRPM נמוך, אבל הוא לא היה עובר פעם את ה43 במנוחה על אותה מהירות.המאוורר שעל הסינק לא מחובר לשום פוטנציומטר אלא ישירות ללוח האם.אז 2 שאלות:טמפ' נוראית שמצריכה סינק חדש?למה הRPM נמוך כלכך??תודה מראש =)
פורסם 2007 במרץ 1518 שנים יכול להיות שהקירור לא מחובר כמו שצריך.רענן משחה טרמית (אם בכלל מרחו לך/מרחת)נקה אבק במארז ובכל המאווררים ווודא שאף אחד מהם לא חסום
פורסם 2007 במרץ 1518 שנים מחבר מדדתי עם CORE TEMP.אגב, ליבה אחת חמה ב5 מעלות מהשניה באופן תמידי (גם בטמפ' הנמוכות יותר).ניסיתי לשחרר ולהרכיב מחדש את הסוויצ'ים ב4ת צידי הסינק, עדיין אין שינוי.
פורסם 2007 במרץ 1518 שנים נשמע לי מאוד מוזר.איזה מארז יש לך?chenrpאבל הטמפ' במנוחה לא נראת הגיונית כלל. נכון שזה לא משנה בעיקרון אבל עדיין...
פורסם 2007 במרץ 1518 שנים הכל נראה תקין.סורי,אין לי שום פתרון,אבל תתנחם בעובדה שכפי שהבחור אמר כעיקרון אין שום בעיה כי מה שחשוב זו טמפ' המאמץ שלך והיא בסדר
פורסם 2007 במרץ 1518 שנים מחבר אז חזרה ל2 הדגשים:ליבה אחת חמה מהשניה זה דבר שכיח?למה המאוורר מתעקש להסתובב בסל"ד נמוך כלכך גם כשהSMART FAN מכובה בביוס?ולגבי עליית הטמפ', אני כבר אמצא ת'סיבה ואחזור עם רשמים (:
פורסם 2007 במרץ 1518 שנים גיא זיסקינד מנהל הפורום פשוט לא פה ואני לצערי לא מגיע לחצי מהידע שלו. אולי לו היה פיתרון לעניין..בכל מקרה,אני יודע שהעניין של הפרשי הטמפ' בין הליבות הוא תקין (גם מניסיון אישי). תמיד יש לי ליבה שמתאמצת יותר מהשניה ולכן גם עניין הטמפ'
פורסם 2007 במרץ 1518 שנים ניסית לעדכן ביוס. אולי זה יהיה הפתרון.חוץץ מזה, תריץ TAT אולי שם הטמפ אחרות.
פורסם 2007 במרץ 1518 שנים TAT לפעמים מזפיית ב-15 מעלות אבל שווה לבדוק.בכל מקרה,איך ביוס חדש יפתור את הבעיה של הטמפ'?
פורסם 2007 במרץ 1518 שנים לפי מה שהבנתי המאוורר לא מסוגל לעבוד על יותר מ800 RPM... אם זה המצב יכול להיות שמשהו לא בסדר איתו וכדאי להחליף אותו.
פורסם 2007 במרץ 1518 שנים 800RPM זה המינימום של המקורי.. מקס' 2200.אם השליטה האוטומטית מבוטלת בביוס תורידSPEEDFAN תברר איזה מהמאווררים שמופיע שם הוא המעבד ותעלה אותו ל100% זה צריך להיות 1800RPM +-.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.