עבור לתוכן

הולוגרמות.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, יש משהוא שמאוד מעניין אותי, האים ישש לנו, כבני אדם את היכולת להקרין הולוגרמות אם כן באיזו רמה, האים יש לינק לתמונה, איך זה עובד והאים זה נכון שאפשר בטכנולוגיה מסויימת "להרגיש הולוגרמות" כמו בSTAR TREK.

תודה.

יאיר.

פורסם

לא ממש קשור לפורום אבל...

לא ממש אנחנו ממש רחוקים מסטאר טרק

יש את הזה של המשקפיים שמהבהב ויצר אשליה של עומק

אשליה של בליטה יש באופן מוגבל ביותר על ידי לייזר

יש אפשרות להרגיש עלידי אויר כמו בסאב וופר

פורסם

האיכות הכי קרובה ל "הולוגרמות", שהצלחנו להגיע אליהן נקראות Volumetric Displays

אפשר לייצר אפקטים שכאלה באמצעות מערך לייזרים הנורה לתוך גז מסויים, ויור תמונה תלת מימדית.

כיום הטכנולוגיה די בתחילת דרכה, וניתן ליצור תמונות הולוגרפיות לא ממוקדות במיוחד, ולבינתיים גם די קטנות.

הנה תמונה של אחד המכשירים הראשונים .

למידע נוסף -actuality-systems

פורסם

WOW :o :o :o

פורסם

אני זוכר בעבר (=טווח של 3-4 שנים אחורה, אולי קצת קצת יותר) קראתי בעיתון כתבה על מדענים (שני מקרים) שהצליחו לפתח הולוגרמות ברמה, אחד צורת שעון ואחד צורת המדען עצמו, ממש הקרנה. לא שמעתי על זה האמת היא מאז אבל זה לא נושא שאני מתעניין פה.

(קראתי במעריב/ידיעות אחרונות)

פורסם

אני זוכר בעבר (=טווח של 3-4 שנים אחורה, אולי קצת קצת יותר) קראתי בעיתון כתבה על מדענים (שני מקרים) שהצליחו לפתח הולוגרמות ברמה, אחד צורת שעון ואחד צורת המדען עצמו, ממש הקרנה. לא שמעתי על זה האמת היא מאז אבל זה לא נושא שאני מתעניין פה.

(קראתי במעריב/ידיעות אחרונות)

גם אני קראתי את השטויות האלו. ואני כבר מסוגל לומר שמדובר בשטויות.. מדוע? מכיוון שאם אכן הם הי מצליחים לעשות כזה דבר היינו רואים כאלו מכשירים, מעבר לכך הם היו זוכים בפרס נובל.

האם זה קרה? לא. זה די דומה לסיפור על אלו ש"הוכיחו" שאפשר לשבור את מהירות האור. (האם זה נכון או לא אני לא יודע, אבל להוכיח את הטענה בצורה מדעית הם ממש לא הצליחו)

פורסם

fuuuuckkkk

דבר מדהים :)

אבל נמכר במחיר צנוע של 45,000$ למוצר ערום ללא תוספות ותוכנות וכ"ו ... ואה... גם ללא בקר סקזי :)

וגם זה שוקל 27 קילו !:)

אני חושב שאני אוותר הפעם ...

פורסם
  • מחבר

תודה חבר'ה עזרתם לי.

תודה.

יאיר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים