פורסם 2007 במרץ 1518 שנים אני מעוניין לקנות הרבה זמן כבר את המסך הזה http://zap.co.il/model.asp?model_id=471978(אם יש לכם המלצה למסך יותר טוב סביב המחיר הזה תציעו לי ..)קיצר לעניין..!אני מגיע לחנות מחשבים שממנה קניתי את המחשב,ביקשתי מבעל החנות אם הוא יכול להזמין לי את המסך של סוני הזהוהוא אמר לי שזה לא מסך מקורי בכלל והסוני המקוריים עולים 1000 שקל יותר .אני לא כזה מאמין לו כי הוא איש מחשבים אחרי הכל חח אבל עשיתי חיפוש בגוגל על הדגם וכל מה שמצאתי זה תוצאות בעברית אם אני יראה את הדגם באתר של סוני מה שלא הצלחתי לראות..אז אני ידע שזה מקוריאבל בנתיים אני ממש בספק אם לקנות את המסך או לא בבקשה תעזרו לי ! תודה..
פורסם 2007 במרץ 1518 שנים X95F זיוף?... תברח מהחנות הזאת כדאי לךאם אתה משיג את המסך הזה תקנה אותו.. הוא טוב בגלל הפאנל שלו
פורסם 2007 במרץ 1518 שנים דבר ראשון זה צריך להיפתח הפורום LCD ולא פורום הזה. דבר שני הרבה קנו פה את המסך, והתרשמו ממנו לחיוב. דבר שלישי סוני מזמן הפסיקו לייצר מסכי LCD ואין את זה באתר שלהם. דבר רביעי המסכים האלו אוזלים, נשארו בודדים בארץ, אם אתה יכול להשיג, הם משתמשים במחיר הזה.
פורסם 2007 במרץ 1518 שנים מחבר כולם אומרים לי באמת שהוא הכי טוב בסכומים האלהלמרות שאני מסתכל על סמסונג 931C אתה רואה ניגודיות 2000:1 ו2ms אני לא מבין איך הסוני כלכך טוב והוא במחיר הזה..זה טיפה מסריח לפי דעתי
פורסם 2007 במרץ 1518 שנים מה שרשום על הנייר זה לא מה שיש בפועל...בשביל לדעת באמת אם הוא שווה את הכסף אתה צריך לשאול בפורום מסכי LCD ולבדוק ביקורות באינטרנט במקום להסתכל על הנתונים היבשים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.