עבור לתוכן

המלצה לאוזניות סגורות (500 ש"ח)+דעות לגבי הMDR V6 של Sony? *עודכן*

Featured Replies

פורסם

אהלן אנשים,

אני מחפש אוזניות-קשת סגורות בתקציב של עד 500 שקל. אני קונה אותן לאבא שלי ליומולדת והן מיועדות בעיקר לצפייה בטלוויזיה אבל גם קצת למוזיקה (רוק וקלאסית) וסרטים במחשב...הן צריכות להיות סגורות כי השימוש בהן יהיה בעיקר משעות הערב ומעלה (אבא רואה סרט, אמא צועקת להנמיך, אתם מבינים ת'עניין...).

אחרי קצת מחקר הבנתי הבנתי שהMDR V6 הן לא רעות לתקציב שלי... קראתי בסקירה בהד-פיי שהן די נייטרליות ולא צבועות, אפילו "אנליטיות", מה שנובע מהיותן אוזניות מוניטור בעיקרון. הבנתי שהן די מאוזנות בתדרים (הבאס יורד ממש נמוך אבל לא "בומי" שזה אוקיי) והסאונד יחסית מאוד מפורט. נשמע כמו דיל טוב.

מה אתם אומרים עליהן?

מצאתי גם את הHD215 של סנהייזר, שהצליל שלהן לפי מה שהבנתי די דומה ("קר", אין רגש) אבל זה לא היה ממקור אמין כל כך. איך האוזנייה הזאת?

עוד שאלה: האם יש כבלים מאריכים לאוזניות והאם הם יקרים? כי כדי לשבת בנוחות על הספה אצלי בבית מבלי שהכבל היה מתוח צריך 3-4 מטרים... וכל האוזניות שראיתי זה גג 3 מטר. יש בכלל אלטרנטיבות אלחוטיות משתלמות, תרתי משמע?

המקורות הם כאמור, טלוויזיית טריניטרון של סוני וכרטיס Audigy 2 במחשב, כרגע.

תודה מראש, ואני רוצה כבר להזיז עניינים כי היומולדת הוא עוד שבועיים אז בבקשה מכם...

פורסם

אני למתנה לא הייתי חושב פעמים וקונה אודיו טכניקה,האיכות בניה ,והנוחות הכללית טובה בהרבה מחברות אחרות.

לגבי הארכה פשוט תקנה כבל מעריך,אם את ממש רוצה להשקיע אתה יכול יכינו לך איזה כבל איכותי,אבל זה נראה לי מיותר.

התקציב שלך יש את http://www.audiocubes.com/product/Audio-Technica_ATH-A500_Art_Headphones.html

ה-a500 ,או הa700 אם אתה יכול למתוח את התקציב.

פורסם
  • מחבר

היי שי,

חשבתי על להזמין מחו"ל ת'אמת אבל משומה לא AT ולא מAudiocubes.... התחלתי להסתבך כבר עם ebay וכאלה. :s07:

הצעה מעניינת סה"כ אבל לא עדיף כבר להזמין מחו"ל HD280 בתקציב הזה? הן עדיפות מבחינת הסאונד על הA500 הלא כן?

עוד 2 שאלות מתבקשות אם אני הולך עם ההצעה הזאת:

1. מכס, בדקתי באתר של רשות המיסים וכתוב 15.5% מס, כולל מע"מ. זה נכון?

2. כמה זמן בערך המשלוח מAudiocubes?

פורסם

15.5 % זה מעמ ,מס שמשלמים על כל מוצר,וזה רק במידה והמוצר יתעכב במכס,דבר שלא קורה תמיד.

אני הייתי מעדיף a500 על ה280 ,יהיו יותר נוחות ויותר מפוארות,ולא בטוח שהצליל יהיה פחות טוב.

פורסם
  • מחבר

לא יודע, תראה פה לפי הטבלה זה 15.5% להכל (מיסים הסכם=סך כל המיסים):

http://62.219.95.10/misimmeruk/taxesconc.aspx

זה לפי הלינק הוראות למעלה.

אני צודק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים