פורסם 2007 במרץ 1418 שנים אוקיי שלום, מקודם ניסתי להתקין את הויסטה ואחי עזר לי בטלפון. בקיצור הסתבכנו, ונראה לי שהוא טעה.אני לא מצליח להגיע להתקנה בכלל.אני נכנס לביוס, נכנס לשני (אדבנס ביוס פיוטר) משם לשלישי - בוט סקינסואז יש לי 3 אפשרויות והרביעי שזה אוטר דוויס - אני חושב שפה הבעיה.אחי אמר לי לשנות כמה דבריםאת הראשון הוא אמר לי להשאיר על CDROMאת השני השלישי והרביעי, לעשות על דיסייבל.אחר-כך הוא אמר לי לעשות אקסיט אנד סייב. עשיתי וזה עשה ריסטרטלחצתי אנטר כל הזמן ואז הגעתי למסך שחור והיה רשום משהו פיילטור ופליס אינטרט דיסק (עם אני לא טועה כאילו שזה נכשל.. אז מה אני עושה?)(מצאתי מדריכים באינטרנט אבל הביוס שמראטים שם בתמונות לא כמו שלי..)
פורסם 2007 במרץ 1418 שנים אויימה שאח שלך אמר נכוןאבל בכל התהליך זכרת לעשות משהו אחד והוא להכניס את דיסק ההתקנה לכונן?
פורסם 2007 במרץ 1418 שנים מחבר אויי מה שאח שלך אמר נכון אבל בכל התהליך זכרת לעשות משהו אחד והוא להכניס את דיסק ההתקנה לכונן? כן אחי הראשון על סידירומ וכל השאר על דיביילד אני עושה סייב וזה עושה ריסטרט ואז זה מגיע למצב שרשום בוט פילטור פליס אינטרט דיסק פרוגרם משהו והדיסק בפנים ברור...
פורסם 2007 במרץ 1418 שנים אני מניח שזה לא דיסק מקורימסקנה: אתה לא יודע לצרוב. צרבת כנראה אחרי שחילצת את הקבצים מתוך הIMAGE או הורדת IMAGE בלי אופציית הBOOT.ולכן לא עולה לך כלוםנסה להוריד גרסא אחרת של קבוצת הורדה ידועה ותצרוב ישירות את הISOבלי לפוח אותו או משהו
פורסם 2007 במרץ 1418 שנים מחבר אני מניח שזה לא דיסק מקורימסקנה: אתה לא יודע לצרוב. צרבת כנראה אחרי שחילצת את הקבצים מתוך הIMAGE או הורדת IMAGE בלי אופציית הBOOT.ולכן לא עולה לך כלוםנסה להוריד גרסא אחרת של קבוצת הורדה ידועה ותצרוב ישירות את הISOבלי לפוח אותו או משהוזה בכלל לא שלי אני אומר לך, זה של אחי הוא הביא לי והוא אמר לי שהוא קיבל את זה מתנה מהמכללה שלו אז אני מניח שזה מקורי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.