עבור לתוכן

רכשתי טלוויזית LG 37LC2RR, יש לי כמה שאלות...

Featured Replies

פורסם

הטלוויזיה הנ"ל תגיע אליי בעוד כשבוע, מיועדת לסלון בעיקר לשידורי HOT DIGITAL

http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=490577

בנוגע לחיבורים ראיתי את הפוסט של באגירה:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=242503.msg2139755#msg2139755

ואני מבין ש- scart מומלץ, הבנתי ממקום אחר שהמחיר מגיע ל 400 ש"ח בשביל כבל כזה, מישהו יכול לאשר?

בכלל, אם למישהו יש את הטלוויזיה הנ"ל, איזשהן דעות / חוויות / טיפים או באמת כל דבר גם אם זה ברכת תתחדש :P אל תתביישו, אתם מוזמנים...

תודה

ד"א בלינק של באגירה הוא בעצמו כותב (והשאלה הזאת מופנית גם אלייך :)) שישנם שני חיבורים אנאלוגיים טובים מה- SCART.. ה- VGA / D-sub 15 וה- COMPONENT, אם כך למה ההמלצה להשתמש ב SCART בממיר של הוט? כי לממיר אין כניסות קומפוננט / דיסאב?

עריכה (!!!)

יש לי מספר שאלות בנוגע למחשב HTPC

במידה ואקנה לעצמי מחשב חדש, האם המחשב שברשותי מספיק טוב כדי לעמוד בסלון בתור HTPC לתכני HD?

(DVD אין לי ספק שהוא מספיק טוב, תקנו אותי אם אני טועה)

הבנתי שהמעבד מאוד חשוב כשזה מגיע לאיכות מלאה של HD כלומר 1080i משהו כזה... המעבד הוא AMD Athlon64 3000

כרגע אני צופה ב- 720P (אם אני עושה אבחנה נכונה בין הסוגים בכלל) בלי שום בעיה על מסך ה- 19" LCD שלי בחדר...

הכרטיס מסך הוא GEFORCE 6800GT.. אין שום קשר לטיב הכרטיס עד כמה שידוע לי, אבל אולי צריך חיבור מיוחד? HDMI? הכל אצלי סמטוחה בראש, מלא ביטויים ושמות שאני שומע לאחרונה... אז האם הכרטיס מסך ה"מיושן" הזה יספיק? נניח וכל הנ"ל יספיק או שתגידו לי שצריך מעבד חדש או כרטיס אחר, לא חשוב, השאלה הבאה אחרי שהסברתם לי את זה היא - איך אני מחבר? כבל אחד מהכרטיס מסך לטלוויזיה ומשם הכל זורם? איזה כבל?

חשוב לציין כי אני לא מחפש PVR (הטלוויזיה באה עם הארדיסק 80 גיגה ו- BUILT IN PVR :)), אני רק רוצה להמשיך לצפות בתכני DVD/DIVX/HD כפי שאני עושה עכשיו, אבל לנצל את יכולותיה של הטלוויזיה החדשה....

סורי על החפירה ושוב תודה לכל מי שיעזור

פורסם
  • מחבר

עמוד שלישי :'(

מישהו?

פורסם

לא קראתי ואני גם לא מתכוון לקרוא את הלינקים שנתת אבל:

SCART זו לא שיטת העברת מידע אלא סוג חיבור, הוא יכול לכלול בתוכו המון המון דברים כשהתמיכה כמובן תלויה בשתי החומרות שהוא מחבר, זה יכול להיות COMPOSITE RGB SVIDEO - עם הכל הוא מסתדר. מבחינת איכות אז הכי גבוה היא HDMI או DVI , אחרי זה VGA אחריו COMPONENT אחריו SVIDEO ובסוף COMPOSITE. כבל סקארט לא עולה 400 (למרות שאם תירצה אחד ב400 לא בעייה להשיג). אתה תמצא את הקומבינציה הכי טובה בין שני המכישרים ובה תשתמש. לHTPC משתמשים בDVI או HDMI (או מתאם בינהם - לרוב הכרטיסי מסך אין HDMI אבל זה כמו DVI) או בVGA.

1080 עם H264 לא יעבוד לך טוב במחשב , עם MPEG2 לדעתי כן.

HTPC זה פרויקט מורכב , מאוד שונה מאחד לשני ולרוב לא זול. אני ממליץ לך לקרוא מדריכים באתר AVISRAEL ולהתחיל שלב שלב. אם אתה רוצה סתם לשים את המחשב שלך בשביל לנגן סרטים בלי להקליט ולהתעסק בדברים מסובכים אז זה כבר משהו אחר והשאלה היא רק אם הוא מספיק חזק ועל זה קיבלת תשובה.

פורסם
  • מחבר

אז בקיצור אני צריך כבל SCART כדי לחבר את הממיר (HOT) לטלוויזיה החדשה :)

יעלה כמה שיעלה איפה לעזאזל אני משיג אותו? כל חנויות השכונה האלה של תיקון טלוויזיות ומכשירי וידאו שאני בטוח שמחזיקים כאלה נעלמו מהשטח... ואיפה שקנינו את הטלוויזיה (טרקלין חשמל נראה לי? משהו בסגנון) הם ייעצו לנו להשיג כבל טוב יותר אבל לא ניסו למכור אז מן הסתם אין להם...

אוקיי בנוגע למחשב אני צריך כבל DVI כדי לחבר לטלוויזיה, סבבה..

באמת? Athlon64 3000+ 1GB Ram 6800GT לא יריץ 1080 H264 בסדר? איזה דכאון... טוב נו, נעשה קצת ניסויים נראה כבר...

הטלוויזיה באה עם PVR 80GB HDD אז כמו שאמרת אני רק צריך לשים את המחשב בשביל לנגן סרטים וכאלה...

פורסם

ממש לא בעיה להשיג כבל סקרט

בין היתר תנסה במחסני חשמל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים