פורסם 2003 בינואר 622 שנים כרגע עם המאורר הרגיל הטמפרטורה הינה 48 מעלות מארז פתוחואני די לוקח פה הימור רציני של 120 שקל(חצי משכורת צבאית )בשביל לראות אם הסיבה שלי לקריסת המחשב ב148 באס זה הטמפרטורה..כי הייתי חכם עשיתי פעולה מסויימת קיררתי את המחשב בעזרת תוכנת קרור ל31 מעלות למעבדוהצלחתי להגיע ל154 באס אבל המחשב קרס אחרי כמה שניותמה דעתכם? שווה לקנות?
פורסם 2003 בינואר 622 שנים דבר ראשון אין כזה דבר "תוכנת קירור", המעבד מתקרר אך ורק על ידי ה-Heatsink שיושב עליו.גבר שני, ה-VOLCANO 7 הוא לא ממש יותר טוב מהקירור שיש לך כרגע, ככה שאם אתה כבר קונהמשהו תיקח AX7 ב-200ש"ח ותשים עליו את המאורר של הקירור הנוחכי.
פורסם 2003 בינואר 622 שנים וולקנו 7+ כן יותר טוב אם אתה שם אותו על המהירות הגבוההאבל זה אומר שהרעש עצבני טורבו!!לעומת זאת מה שהוא הציע הAX7 הוא קצת יותר יקר אבל גם עם מאורר שקט וחלש יחסית הוא מציג ביצועים מעולים!ולדעתי תנסה קודם לשפר את זרימת האויר במארז... זה גם משפיע על טמפ'' המעבד
פורסם 2003 בינואר 622 שנים יובל לא כל מה שאמרת נכון, ה-AX7 בלי מאורר עולה 200ש"ח עם המאורר הוא עולה 280ש"ח אבל המאורר שלו הוא DELTAככה שאין מאוורר יותר רועש ממנו.אני הצעתי לו לקחת AX7 ולהשים עליו את המאורר שיש לו עכשיו,אין כמעט הבדל בין המאווררים מה שמשפיע זה ההיטסינק עצמו.וה-VOLCANO 7 הוא לא מציאה, עדיף כבר לחסוך 80 {אני בטוח שהוא יוכל להרשות לעצמו} ולקנות את אחד מקירוריהאוויר למעבד הטובים ביותר.
פורסם 2003 בינואר 622 שנים כדי לעשות אוברקלוקינג מוצלח ומכובד - קנה היטסינק גדול. עם ההיטסינק הנוכחי שלך , ועם V7+ \ V9 האוברקלוקינג שתצליח לעשות יהיה יחסית "קל"אין כזה דבר לעשות אוברקלוקינג גבוה עם היטסינק חסר תועלת שגורם לליבה עצמה להגיע ל 80Cעריכה: dino - מחקתי את המילה "קטן" .. ניסוח לא טוב מצידי..
פורסם 2003 בינואר 622 שנים MonoMan, בלי להעליב את לא קשור וכנראה גם לא ממש מבין בתחום, הגודל של ההיטסינקים שקימים בשוק הוא כמעט זההוהגודל לא זה שמשפיע על הטמפרטורה אלא החומר שממנו בנוי ההיטסינק והמאוורר שיש עליו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.