עבור לתוכן

לבנות מאחד לשני קויים בשביל טלפון אחד(פרטים בפנים)

Featured Replies

פורסם

שלום

תשמעו היום התחברנו לטלפונים של HOT אבל נשארנו עדין עם בזק. עכשיו מה שקוראה בזק משמש לשיחות נכנסות וHOT ליוצאות. שזה יצר מצב שיש לי שני טלפונים בחדר (בגלל שהחיבור לקיר מקום לא נוח) עכשיו רציתי לדעת אם יש אפשרות לבנות מעריך שבעזרתו אני יכול פשוט עם ברת מתג או משהו כזה(או אפילו לנתק את הכב מאחד ולעבור לשני) ובצורה כזאת אני עובר בין הקייו של HOT לקיו של בזק.

אם יש כזה דבר תגידו לי אני מעדיף לקנות. אם אין וזה אפשרי, תוכלו להסבר בכללי אך לבנות?

מקווה שזה קשור לפה ותודה מראש

פורסם

בסך הכל מה שמתחבר לטלפון עצמו זה 2 גידים..

תוכל ליצור מעגל שימתג בינהם לפי בחירה שלך, שכל פעם שתפעיל אותו או תכבה אותו המעגל יגשר אל הטלפון זוג גידים שונה (קו טלפון שונה).

אם אחד משני הגידים בכל קו זה אדמה, או משהו שיכול להיות מחובר באותו זמן וכל מה שתצתרך למתג זה גיד אחד מכל קו, אז אפילו מפסק 6 רגליים פשוט בכמה שקלים יעשה את העבודה.

בהצלחה.

פורסם

רק אל תשכח את המפסק על הHOT ואז לא תקבל שיחות

פורסם
  • מחבר

הבעיה שאני לא יודע אם יש אדמה בקיו טלפון...

אני צריך מפסק שאני יכול להכניס אליו שני סטים של שני חוטים וממנו יצאו שני חוטים והמתג עצמו יעבוד פעם על שני החוטים הראשונים ופעם על השנים התחתונים מצורף תמונה

אך קוראים למתג כזה (כשאני מבקש מהמוכר מה להגיד לו)

[attachment deleted by admin]

פורסם

לדעתי זה לא רעיון טוב. כי ככה אם אתה שוכח את המתג יכול להיות שתיכנס אליך שיחה בקו השני ולא תדע מזה. בגלל זה לדעתי עדיף פשוט שתקנה טלפון כמו שיש בבתי הספר עם כמה קווים על מכיר אחד ותפסיק לשבור את הראש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים