עבור לתוכן

איך המארז הזה RAIDMAX SIRIUS ALUMINUM BLACK

Featured Replies

פורסם

לא משהו ולא שווה 550 ש"ח

פורסם

לא כ"כ הבנתי את הקפיצה בינהם כי האורורה יקר בהרבה אבל טוב..

בכ"מ האורורה 570 מארז מצווין

פורסם
  • מחבר

פשוט התלבטתי בינהם כי שניהם יפים...

פורסם

בסדר גמור...

שניהם יפים ורק אחד מהם (האורורה) באמת איכותי וטוב

פורסם

אם אתה כבר בעניין של מארזים יפים ולא חשוב לך שום דבר אחר אז תעיף מבט על ה - THERMALTAKE EUREKA, זה המארז שהכי הרשים אותי מבחינת העיצוב החיצוני המושך שלו.

לינק - http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=16199&catid=

פורסם

בהחלט מרשים,רק צריך להוסיף שהאורורה עדיף בהרבה

פורסם

הנה ביקורת מאד מחמיאה שלו - http://www.pcper.com/article.php?aid=242&type=expert&pid=3

אולי TT התחילו לעשות מארזים טובים באמת סוף סוף ? (רק חבל מאד שיש לו רק 2X120 לאוורור מארז גדול כל כך)

פורסם

לא יודע דניס,אני צריך עוד הוכחות כדי להתחיל להמליץ על TTים.

מה גם שאני בטוח שהאורורה עדיף עליו וזו הרי הבעיה העיקרית של ה-TTים,המחיר לעומת מה שהם באמת שווים.

מניסיון עם מארזים שלהם הנתוני רעש של המאוררים הם קצת.."אופטימיים" (בלשון המעטה) ולכן אני לא חושב שזה מארז שקט במיוחד.

פורסם

סליחה על הנדחפות,אבל על סמך קובעים מארז טוב? חשבתי שכל התפקיד שלו זה להחזיק תמחשב ושיהיה בומחורים למאווררים ,ומה שיפה יותר ומשוקע יותר יקר יותר

אבל, מה בדיוק עושה אותו "טוב"?

פורסם

מבנה פנימי,סירקולציה,איורור...

יש אנשים שהמשקל חשוב להם,יש מארזים מיוחדים שבנויים מחומרים שמונעים מרעש לצאת החוצה מהמארז..

וגם לא כל המאוררים זהים כמובן.

פורסם

מזתומרת סירקולציה? של מה?

ומבנה פנימי? מזתומרת? יש באמת הבדל משמעותי במבנה בפנים? חוץ מחומרים כמובן..כאילו..המבנה לא חייב להיות דומה בין מארז למארס כדי שכל דבר שמכניסים לשמה יתאים?

ומזתומרת לא כל המאוררים זהים?

פורסם

סירקולציה של אויר שנכנס מהמאוררים מן הסתם. מה הטעם בשני מאוררים טובים של 120mm אם שניהם חסומים או במקומות לא חיוניים?

המבנה הפנימי זהה פחות או יותר אבל בכל זאת יש שינויים בנוגע למיקום הספק והחלוקה הפנימית.

מ"ז לא כל המאוררים זהים? יש מאוררים גרועים שעולים 10 ש"ח והם דוחפים מעט אויר ועושים הרבה רעש ויש מאוררים איכתויים מאוד שעושים מעט רעש ודוחפים הרבה אויר.

פורסם

אה מגניב תודה

וזה..לגבי המאוררים, זה בטח תלוי במנגנון שמסובב תמאוורר לא? זה לא שהצורה של המאוורר עד כדי כך משפיעה נכון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים