עבור לתוכן

7 ניידות מיתחת לחלון שלי !!! LOL ניידות,גי'פים,רכבי סיור ,מדורניקים מה לא !

Featured Replies

פורסם

:AR15: :auto: :auto: :auto: :auto: :auto: :auto: :auto:

איזה בלגן אשקרה שכונה הלך פה ! ליפני שעה בערך אני יושב לי להנאתי ורואה טלוויזיה תוך כדי שאני מעביר ערוצים (כשמעבירים ערוצים בטלוויזיה שלי יש מין דילאי כזה של הסאונד ולא שומעים כלום אז היה שקט כזה) אני שומע קול ממגה-פון-"תעצור בצד" טוב אני ממשיך להעביר ערוצים ואז אני שומע "הוא בורח תעצור אותו תעצור אותו" ואז הסקרנות כבר גרמה לי לקום אני רץ לחלון בחדר שלי ואני קולט רכב G.M.C ספארי ממש מתחת לחלון שלי (אני גר בבניין קומה שלישית) ו 4 גי'פים חוסמים לו את הצורה וליפני שהספקתי להגיד HWzone הגיעו עוד 3 ניידות :smoke:אני ואח שלי הסתכלנו מהחלון חשבנו איזה מחבל או מינימום איזה סוחר :hat:סמים ושתבינו זה שכונה מאוד שקטה טובה וקטנה מי-פה-לשם-משם-לפה מה התברר כולה תאונת פגע -וברח משפחה של עולים חדשים (גרוזינים האמא היתה עוד בהריון) פגעו במישהו והתחילו לברוח מהמשטרה וכל הבלגן הזה היה בשביל זה ! ואני שואל מה משעמם להם פה במשטרת רחובות בלילה כאילו 7 ניידות על איזה אישה בהריון ושני ילדים ?!?!?! 40 דקות לקח עד שכל העסק נגמר !

פורסם

אז אתה רוצה לתת לרוצחים להסתובב חופשי?

כן כן, אם הבנאדם שהוא פגע בו באמת נהרג, זה רצח.

גם אם הוא רק נפצע, עדיין אסור לתת לפוגע ללכת חופשי.

פורסם
  • מחבר

טוב אז :

א. לא מדובר פה ב"שומאחרית" הישראלית או-קיי כולה אישה בהריון בת 40+ שתאמין לי אם היא היתה עבריינית היא לא היתה נכנסת לשוכנה

הזאת כי יש פה רק שני כניסות וברגע שהיא נכנסת אין לה לאן לברוח !!!

ב. בכל זאת זה נראה מוגזם כאילו 7 ניידות ולא סתם עם גי'פים מוסווים היה לפחות 4 רכבי שטח

ג. בסוף הם עוד ויתרו לה בגלל שאף אחד לא נפגע והיא היתה עולה חדשה שבקושי ידעה עיברית ואמרו שהיא נילחצה

פורסם

באיזו עיר אתה גר?

פורסם

באיזו עיר אתה גר?

זה עונה לך על השאלה?:

ואני שואל מה משעמם להם פה במשטרת רחובות

פורסם

טוב אז :

א. לא מדובר פה ב"שומאחרית" הישראלית או-קיי כולה אישה בהריון בת 40+ שתאמין לי אם היא היתה עבריינית היא לא היתה נכנסת לשוכנה

הזאת כי יש פה רק שני כניסות וברגע שהיא נכנסת אין לה לאן לברוח !!!

ג. בסוף הם עוד ויתרו לה בגלל שאף אחד לא נפגע והיא היתה עולה חדשה שבקושי ידעה עיברית ואמרו שהיא נילחצה

א. אז מה? גם אם היא אישה בת 120 בהריון עם שלישיה צריך לעצור אותה על זה שהיא נכנסה במישהו. היא לא צריכה להיות עבריינית, 99% מהנהגים שגורמים לתאונות דרכים הם אנשים טובים, שפשוט לא היה להם כוח לדבר בדיבורית, או שמיהרו לפגישה, או שהיה להם חשק לבקבוק בירה לפני שהם יוצאים מהבית או שרצו לבחון את המכונית החדשה...

ג. חבל מאוד. זאת בדיוק הדרך לא ללמד אנשים את הלקח ולעודד תאונות נוספות.

פורסם
  • מחבר

לא אמרתי שצריך לוותר לה ההפף אבל 7 ניידות היו יכולים לעצור אותה גם עם 3

פורסם

לא אמרתי שצריך לוותר לה ההפף אבל 7 ניידות היו יכולים לעצור אותה גם עם 3

מאיפה הם אמורים לדעת שזה אישה בהריון ושלוש ילדים ולא אדם אחר (מכל סוג שהוא)?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים