פורסם 2007 במרץ 1418 שנים היא מותקנת על C. אני יכול לפרמט מההתקנה של XP ולהתקין XP על C ולא יהיו בעיות?לא מצאתי דרייברים טובים לעכבר שלי - LOGITEC MX 1000 - הדרייברים לא עובדים טובלא מצאתי דרייברים טובים למצלמה שלי - LOGITEC QUICK CAM ZOOMלא מצאתי דרייברים טובים למודם 56600 שלי - INTELלא מצאתי דרייברים טובים למדפסת שלי - BROTHER DCP 130C - הדרייברים לא עובדים טובלא מצאתי תוכנת NETLIMITER שעובדת כמו שצריך.לא מצאתי תוכנת EVEREST שעובדת כמו שצריך.לא מצאתי תוכנת BSPLAYER לויסטה.פשוט יותר מידי דברים שאין כרגע.אני חוזר מויסטה 64 של שנת 2007 לXP32 של שנת 2001.יש למישהו עיצות.
פורסם 2007 במרץ 1418 שנים מחבר פשוט חבל שצריך להתקין ולבזבז זמן על המערכת הזאת ועוד זמן בכדי למצוא דרייברים ותוכנות.טוב, ביי ביי VISTA
פורסם 2007 במרץ 1518 שנים Asta La Vista, Vista אתה מציין שהיו לך הרבה בעיות תאימות דרייברים, ידוע שויסטה מערכת בעייתית כרגע, אבל יש לי הרגשה שגירסת ה-64 תרמה לכך עוד יותר.
פורסם 2007 במרץ 1518 שנים מחבר לא חוזר לויסטה. כל עוד היא לא בשלה מספיק אני לא רוצה לבזבז זמן על לחפש דרייברים או תוכנות.יש מלא דברים שאני צריך ואז אני בא להוריד וכתוב 2000\XP\NT. ומה אז? אין VISTA.כמו שאמר מעלי הבחור:ASTALAVISTA VISTA
פורסם 2007 במרץ 1518 שנים 99.9 אחוז מהדברים עובדים לי על ויסטה ללא שום צל של בעיה.לא חסר לי ולו דרייבר אחד מהרגע שהתקנתי אותם.וויסטה עובדת לי יותר מהר מXP.ה64 בעייתי.זה ידוע - וכך גם כל מערכת 64 ביט בינתייםגם אם תתקין XP64 תגלה שחסרים לך מליון דברים .שם תמונה הבעיה.ליביו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.