פורסם 2003 בינואר 522 שנים מחבר אם כבר אז כבר באותה הזדמנות גם הכלב שלי :Ehttp://csleague.israel.net/Kriz/Doggie/ , MY 1337 DOGGIE
פורסם 2003 בינואר 522 שנים מחבר "למה 95%? על הדלת הלכו 4 לדים אדומים בתחתית הפרספקס... :\ עד אז זה 95%!.."
פורסם 2003 בינואר 622 שנים לכל אלו שלא ראו גם לפני פחות מחודש הוא העלה מלא תמונות ששם באמת רואים שיש לו כשרון עצום וחשיבה יצירתית {והרבה זמן פנוי, או שלא}, בקיצור יצא לך פצצה, הכי אהבתי את המסך שמראה נתונים {בקרוב גם לי יהיה אחד}.דבר אחד לא ממש אהבתי, עשית כזו השקעה והכבלים של ה-IDE קנוים, היית צריך להכין לבד!!! חבל.אבל באמת מוד פצצה.ותגיד, החלפת את המסך? לפי מה שאני זוכר היה לך מסך MAG, זהו נפתרת ממנו? רשום במפרט שיש לך את ה-CTX החדש והפצצתי.
פורסם 2003 בינואר 622 שנים שים לכלב לדים בציפורניים ;Dבאמת אחד המודים המושקעים ביותר שנעשו בארץ, עם מה עשית את החריטה על הפרספקס?
פורסם 2003 בינואר 622 שנים בהחלט אחד המודים הכי יפים שנראו בארץ, כול הכבוד!אבל, לא מפריע לך שקתודה כחולה + לדים אדומים = לוגו זוהר בוורד?!?
פורסם 2003 בינואר 622 שנים מחבר אבל, לא מפריע לך שקתודה כחולה + לדים אדומים = לוגו זוהר בוורד?!?המממ... כעיקרון זה אדום...למה?הלדים בצדי הפרספקס חרוטים בו.. הקטודה מעל הפרספקס כך שהאור לא נשבר בתוך התצורה ולא משפיע על האור האדום שכן נשבר בתוכה... מה שנוצר זה צורה אדומה על רקע כחול
פורסם 2003 בינואר 622 שנים פ333ה!בהחלט אחד מהמודים הכי יפים אם לא היפה ביותר שראיתי בארץ!ד"א איזה מסך LCD זה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.