עבור לתוכן

ש"ס הפרמיטיבים תוקפים בשנית

Featured Replies

• תגובות 68
  • צפיות 5.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

חופש הדת לא אומר כלום לאנשים האלו... או "חופש" בכלל

אז באותה מידה שיפעילו את החוק כנגד מחזירים בתשובה כמו אמנון יצחק, או הדוסים המעצבנים שמתנפלים עליי ביציאה מהסופר בכל יום שישי בנסיון לשכנע אותי להניח תפילין

פורסם

לדוסים האלה שמשדלים להנחת תפילין אני פשוט אומר "לא תודה אני ממהר" ואח"כ מתעלם אם הם ממשיכים. עד כמה שאני יכול להעריך את הרצון הטוב שלהם, לדעתי הם עושים אותו לחינם ואין לי זמן לשטויות שלהם.

ש"ס בכלל מפלגה הזויה. בזמן האחרון אני ממש מרגיש שצריך לחוקק חוק יסוד שממש אוסר על אפילו הצעה של חוקים כאלה.

פורסם

איזה רצון טוב? הם עושים את זה כי זאת "זכות גדולה ומצווה", זה מוסיף להם נקודות למונה ההודעות הגדול למעלה, זה ממש לא מתוך דאגה לשלמות הרוחנית שלך

פורסם

ברוכים הבאים למאה ה16 :screwy:

בכל מקרה, שינסו כמה שרוצים

בג"צ בחיים לא יתן לחוק כזה לעבור

פורסם

אוי נו באמת "פרימיטיבים", מראה כמה אתם באמת יודעים על הדת.

ש"ס היא מפלגה מושחטת וכל מה שמעניין אותם זה רק כסף.

וזאת הדוגמה שאיתה אתם מתארים את כל הדתיים, פשוט מעורר רחמים :s07:

פורסם

ש"ס מייצגים חלק גדול מאוד מהציבור הדתי בארץ. ותלמד לכתוב בעברית לפני שאתה תוקף ככה אנשים, זה מביך .

פורסם

ש"ס מייצגים חלק גדול מאוד מהציבור הדתי בארץ. ותלמד לכתוב בעברית לפני שאתה תוקף ככה אנשים, זה מביך .

טעויות קורות.

פורסם

חופש הדת לא אומר כלום לאנשים האלו... או "חופש" בכלל

אז באותה מידה שיפעילו את החוק כנגד מחזירים בתשובה כמו אמנון יצחק, או הדוסים המעצבנים שמתנפלים עליי ביציאה מהסופר בכל יום שישי בנסיון לשכנע אותי להניח תפילין

:imwithstupid:

פורסם

כמו גם מפלגה בשם קדימה וליכוד חד"ש וגם למר"צ לא חסר שמיצגים חלק גדול יותר מהציבור בארץ

ואני מברך על החוק הזה מספיק לי כל ההטפות של הדתים היהודים אני לא צריך עוד נוצרים ומוסלמים על הראש

פורסם

איזה רצון טוב? הם עושים את זה כי זאת "זכות גדולה ומצווה", זה מוסיף להם נקודות למונה ההודעות הגדול למעלה, זה ממש לא מתוך דאגה לשלמות הרוחנית שלך

וואלה צודק

הם עושים את זה מאינטרסים שלהם

פורסם

ש"ס מציעה: שנת מאסר למטיפים להמרת דת

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3376119,00.html

:s07:

מצויין. עכשיו אפשר יהיה לשים גם את אמנון יצחק ושאר שוטפי המוח לכלא. מעניין אם גם הם יצייתו לחוק שהם בעצמם הציעו וישימו בכלא כל אחד שאמר לי שאני חייבת להתגייר.

פורסם

דריה סוף סוף חזרת

איך השארת אותי לבד בלי אף אחד \אחת לעשות איתו\איתה פיוד?

אין לך רחמים?

ובנוגע לנושא זה ש"ס הם פרימיטיבים מה אתם מצפים?

פורסם

הייתי חודש בגרמניה, כבר פתחתי על זה ת'רד. השתעממתי פה פחד... אין פה אף אחד ואין בירה ואין דיסקים חצי חוקיים לשגע איתם את השכנים אז קפצתי לבקר.

וכן, ש"ס אכן פרימיטיביים וגזענים. אני מעדיפה את החב"דניקים - לפחות הם נחמדים ויודעים לשתות כמו גברים. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים