עבור לתוכן

8800GTX מעוניין ב24" (500-700 דולר)

Featured Replies

• תגובות 35
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

ומה אני אמור לקחת מכל אלה ? הידע שלי במסכי LCD קטן מאוד :-\

פורסם

אם אתה קונה בחו"ל לך על ה BenQ, יש לו פאנל P-MVA שעדיף לסרטים על פני ה S-PVA

ובנוסף יש לו כניסת HDMI, החיסרון הוא שאין לך אחריות בארץ. למעשה גם אם תיקח את ה 2407 בחו"ל לא

תהיה לך אחריות בארץ, לכן אני מניח שזה לא פקטור בשבילך.

על ה HP לא ראיתי ביקורת מקצועית ואת ה 244T יש לי פה עכשיו ליד ה 2407 ומהקופסא רואים בדל יותר טוב,

הדל גם יותר יפה מהסאמסונג. :xyxthumbs:

אישית הייתי מעדיף ללכת בראש שקט על ה 2407 בארץ ולדעת שיש לי אחריות וכו.

פורסם
  • מחבר

אני לוקח את זה בחשבון , במקרה הכי גרוע אני שולח אתץ זה חזרה לחו"ל .. בכל מקרה ה DELL יוצא לי בסביבות ה3000 שקל שבארץ הוא עולה 4500 אלף .. הבדל משמעותי

פורסם

ובכן אם אתה יכול לך על הבנקיו או על הדל.

פורסם
  • מחבר

אממ מישהו מכיר חנות מחשבים בשיקגו ? כי אני לא מוצא בwww.microcenter.com את הDELL ...

פורסם

דל בארה"ב זה רק דרך Dell.com. :xyxthumbs:

אתה מוזמן לחפש את המסכים האחרים גם פה.

פורסם
  • מחבר

כמה דברים אני רוצה לפני שאני מבצע הזמנה שבוע הבא .. אגב המחיר ירד ב70 דולר :)

מה הבדל בין 2 הסוגים הללו ? והאם כדאי לקחת את התוספת של הרמקולים של המסך ב30 דולר ...?

http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=320-4335

629 דולר

השני הוא :

http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=466-1597

674 דולר

או שאולי בכלל כדאי ללכת על ה BENQ ? תעזרו לי בבקשה =\

מה ההבדל ביניהם? תודה .

פורסם

אם אתה קונה בחו"ל לך על ה BenQ, יש לו פאנל P-MVA שעדיף לסרטים על פני ה S-PVA

ובנוסף יש לו כניסת HDMI, החיסרון הוא שאין לך אחריות בארץ. למעשה גם אם תיקח את ה 2407 בחו"ל לא

תהיה לך אחריות בארץ, לכן אני מניח שזה לא פקטור בשבילך.

על ה HP לא ראיתי ביקורת מקצועית ואת ה 244T יש לי פה עכשיו ליד ה 2407 ומהקופסא רואים בדל יותר טוב,

הדל גם יותר יפה מהסאמסונג. :xyxthumbs:

אישית הייתי מעדיף ללכת בראש שקט על ה 2407 בארץ ולדעת שיש לי אחריות וכו.

באגירה תגיד (או מישהו אחר אם הוא יודע כמובן), מבחינת איכות תצוגה נטו (+ איכות כניסות ותאימות HD כמובן), מה משניהם עדיף? הדל או הבנקיו?

כי מוכרים גם את הבנקיו בארץ, אבל הבנתי שלשני הדגמים היו בעיות בהצגה של 1080P.

פורסם

אם אתה ממש רוצה תשובה מקיפה על השאלה הזו תחזור לאתר בעוד ככמה שבועות. :xyxthumbs:

בעיקרון לאף מסך אין בעיה להציג 1080P עם HDCP אבל הדל בעייתי יותר כי הוא מדווח ב EDID על 1080i בתור

מקסימום למרות שהוא בכלל לא תומך ב 1080i על גבי DVI ולכן חלק מהנגנים לא מוכנים להוציא אליו אות 1080P.

בגירסה האחרונה הדל תומך במצב Aspect במצב 1080 ככה שהתמונה לא נמתכת מ 16:9 ל 16:10.

לבנקיו יש כניסת HDMI שתקל על חיבור של נגני HD ולא ידוע לי על בעיות כלשהם עם קבלת אות 1080 מסוג כלשהו.

מצד שני נראה שחלק מהגירסאת של בנקיו לא מסוגלות להציג רזולוציות מרובעות במצב Aspect אבל בנקיו טוענים שכל מסך

שיוצר החל מ 2007 מכיל תיקון לבעיה.

פורסם

אם אתה ממש רוצה תשובה מקיפה על השאלה הזו תחזור לאתר בעוד ככמה שבועות. :xyxthumbs:

זה בסדר, אני גם ככה פה כל יום ;) (במיוחד עכשיו כשאני חולה :'()

בעיקרון לאף מסך אין בעיה להציג 1080P עם HDCP אבל הדל בעייתי יותר כי הוא מדווח ב EDID על 1080i בתור

מקסימום למרות שהוא בכלל לא תומך ב 1080i על גבי DVI ולכן חלק מהנגנים לא מוכנים להוציא אליו אות 1080P.

אז בעצם הוא בכלל לא תומך ב1080 על גבי DVI, אלא רק דרך ה-Component?

בגירסה האחרונה הדל תומך במצב Aspect במצב 1080 ככה שהתמונה לא נמתכת מ 16:9 ל 16:10.

לפי הודעה שקראתי שלך (אם אני לא טועה) התמונה נמתחת אוטומטית ל16:10, וכש"מתעקשים" לצפות ב16:9 יש tearing מטורף, לא?

לבנקיו יש כניסת HDMI שתקל על חיבור של נגני HD ולא ידוע לי על בעיות כלשהם עם קבלת אות 1080 מסוג כלשהו.

מצד שני נראה שחלק מהגירסאת של בנקיו לא מסוגלות להציג רזולוציות מרובעות במצב Aspect אבל בנקיו טוענים שכל מסך

שיוצר החל מ 2007 מכיל תיקון לבעיה.

לפי מה שקראתי בפורומים בחו"ל (ובעיקר ב-hardforum.com), לבנקיו בגרסאות המוקדמות שלו יש בעיה לבצע מיפוי פיקסלים של 1:1 בכניסת ה-HDMI, כנ"ל לגבי Aspect, שאמור להציג אותם ביחס נכון..כלומר הוא תמיד מותח את התמונה לכל המסך (ללא letter/pilar box).

אמור היה לצאת תיקון Firmware שמסדר את הבעיה, אבל לא הצלחתי עוד לברר איך יודעים איזה גירסא אתה קונה או אם אפשר להתקין את העדכון. (הוא היה אמור להקרא R1).

בכל מקרה, לפי מה שהבנתי הבעיה הזאת היא אחת הסיבות העיקריות שבגללן אנשים קונים את מודל הFP241WZ, שכביכול מתקן את הבעיה הזאת (אבל מסתבר שגם לא באופן מלא, אלא רק את הAspect), וגם מציא את פונקציית הPerfect Motion, שהיא למעשה BFI.

אם יש לך מידע לגבי זה, אני אשמח לשמוע.

כי זה הדבר העיקרי שמרחיק אותי מלקנות את הבנקיו, שאגב, מוכרים גם בארץ (אבל לא יודע לגבי האחריות).

ושוב אני חוזר לשאלה המקורית, מבחינת איכות תצוגה, עדיף את הדל עם פאנל ה-S-PVA או את הבנקיו עם פאנל ה-P-MVA?

(אגב, דגם הZ מגיע עם פאנל חדש של AUO שנקרא A-MVA)

פורסם

1. 1080i הוא הפורמט הנפוץ בשימוש בעת חיבור בחיבורי קומפוננט ואילו 1080P יותר נפוץ בעת שימוש בחיבור דיגיטלי.

הדל תומך ב 1080 דיגטלי אך רק פרוגרסיבי.

2. לגבי ה Tearing לא ידוע כרגע כמה הבעיה מקיפה ובמה היא תלויה.

3. אכן יש מספר בעיות עם ה Pixel Mapping 1:1 בבנקיו אשר אמורות להיפתר עם הגירסא החדשה שמיוצרת החל מ 2007.

מענייו איזה גירסה יש בארץ, נדע בקרוב.

4. קשה לדעת באיזה פאנל משתמשים ב FP241, הייתי מצפה שזה יהיה פאנל של AUO אולי אף A-MVA אבל נראה שאף אחד לא באמת יודע.

הפאנל של הדל הוא S-PVA, ולפי FlatPanels.dk גם הבנקיו הוא S-PVA ומגיע עם אותו הפאנל שיש בדל וב 244T.

למרות שיכול להיות שהמימוש של הפאנל שונה בבנקיו ומציג יחס ניגודיות או OverDrive יותר טוב.

פורסם

אם אני מביא DELL 2407WFP לארץ כמה יקחו לי במכס עליו? רק מע"מ כי זה ציוד מחשב? או משהו כמו 30%+מע"מ כי זה מסך?

פורסם

לדל אין כניסת HDMI ולכן הוא נחשב מסך ולא טלויזיה כמו ה F241.

מכס כמו מוצר מחשב, רק מע"מ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים