עבור לתוכן

gefore 3 ti 200 or raedon 9000 pro כנסו.!!!

Featured Replies

פורסם

יש לי התלבטות קשה בין שתי אלה ואל תגידו לי לקנות g4ti כי אין לי תקציב יש לי 650 שקל נטו...

עכשיו אני מתכוון לקנות את אחד משתי אלה עד שאני יקנה מחשב חדש תעזרו לי לבחור במיוחד כאלה שיש להם את אחד משתי הכרטיסים האלה שיתנו לי את חוות דעתם עליו:איכות, רזולוציות,פריימים,הכל הכל...

אני ממש ממש יודה לכם תודה רבה רבה הכרטיסים הם:

1)Gigabye ATi Radeon 9000 PRO 2 128MB

2)Gainword Gforce 3 ti 200 card expert +tv out...

ולשתיהם יש עוד כמה פיצ'רים בקיצר מכירים אותם .??

תנו חוות דעתכם...

תודה אחים שלי..!!! :)

פורסם

הם די זהים בביצועים אבל ה9000 יותר טוב בגלל שהוא חדש יותר ,מהיר יותר (לא בהרבה) ויש לו 128 זיכרון. ההמלצה שלי - אולי תחפש radeon 8500 בערך ב700 (צריך להיות),ואז הוא הבחירה המוצלחת ביותר או במקרה פחות טוב את ה 8500 le , הגרסא הפחות מהירה של ה 8500 שגם יותר מהירה משתי הכרטיסים שציינת! ובאותו מחיר.

פורסם

ברור ש GEFORCE 3!

RADEON 9000 הוא משתווה ל GF 4 MX וזה כרטיס מסך ממש ממש $%&^%#&...

GE FORCE 3 אף פעם לא נוצר כ MX הייתה את הגרסה החזקה TI 500 רגילה ומוחלשת TI 200

ה TI 200 עובד מעולה על משחקים לך עליו!

פורסם
  • מחבר

אחים שלי לידע כללי, לשתי הכרטיסים האלו 128 מגה ביט עכשיו מה שאני שואל זה האם אתם מדברים איתי מנסיון או שסתם באוויר??

פורסם

בתדרים הסטנדרטיים של הכרטיסים הרידאון 9000 מהיר בהרבה מה GF3 Ti200 כי הוא מפצה על חוסר ביחידת טקסטורה ע"י תדר שעון גבוהה בהרבה.

הוא גם תומך ב DX8.1 בניגוד ל 8.0 של ה GF3.

אם אתה הולך לעשות להם אוברקלוק יש להניח שתוכל לסגור את הפער כי ח GF3 TI200 יש הרבה יותר מקום לאוברקלוק מאשר לרידאון 9000, אבל זה תלויי גם בזיכרונות על הכרטיס.

פורסם

HERCULES - 3D PROPHET FDX 8500 LE - 64MB DDR - TV OUT + DVI OUT ( RETAIL ) - שח566.4

נראה לי אוכל את שניהם.

אבל אם בכל זאת אתה לא מוכן לזה ועדיין רוצה את אחד מהשנים שכתבת ת ה 9000 פרו יהיה יותר חזק.

פורסם
  • מחבר

וואלה אח שלי מאיפה מצאת אותו במחיר הזה...

והוא כן יותר טוב משתיהם תביא לי לינק לאתר שמצאת אותו שם בבקשה1!!!

פורסם

דווקא לרדאונים של הרקולס היו בעיות ... ::)

פורסם

שתוקנו מזמן .

כמו של 9700 היתה בעיה וסידרו אותה.

פורסם

אני אישית דיברתי גם מניסיון וגם ובעיקר ממבחני ביצועים שהיו בין הכרטיסים , ובאמת ה 8500le הכי משתלם.

אני אומר מה שאני יודע , אני לא מכריח אף אחד לקבל את דעתי או לא .בגלל זה זה פרוום של הרבה דעות.....

פורסם
  • מחבר

אחי אני מסכים איתך שהוא יותר טוב משתיהם אבל השאלה היא איפה אני מוצא את הכרטיס הזה ב600-650 שקל...

לפי מה שידוע לי הוא עולה יותר ואין באפשרותי לגרד יותר מהסכום הנ"ל...

פורסם

הראתי לך שהוא עולה פחות.

תתקשר לחנויות שבהשוואת מחירים ותשאל.

פורסם

HERCULES - 3D PROPHET FDX 8500 LE - 64MB DDR - TV OUT + DVI OUT ( RETAIL ) - שח566.4

נראה לי אוכל את שניהם.

אבל אם בכל זאת אתה לא מוכן לזה ועדיין רוצה את אחד מהשנים שכתבת ת ה 9000 פרו יהיה יותר חזק.

שלח לי בפרטי בבקשה מאיפה הכרטיס במחיר הזה.

תודה מראש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים